Răspunsuri: 35
Subiecte: 4
Data înregistrării: Dec 2011
Reputație:
2
Zupi: 857 z
Ohayo. Eu sunt Evvie., după cum cred că aţi citit. Numele meu real e Deea şi am 13 ani. Nickname-ul meu vine de la "evil" şi de la "Evanescence", trupă pe care o ador. Ah, şi dacă pui o bară deasupra v-urilor ies doi dinţi de vampir. Keke.
Eu? O persoană ciudată, plină de surprize, cu un comportament ieşit din comun, sadică, otakăriţă şi obsedată de skittles. Am un prieten imaginar pe care îl cheamă Nimeni şi care merge la Hogwarts. Muzica e cam totul pentru mine, şi ascult rock în general, de la sympho până la classic, heavy, metal şi J-Rock. Trupele mele favorite sunt Within Temptation, Nirvana, Alice Nine, Godsmack, Rise Against şi Three Days Grace.
Îmi umplu timpul scriind poezii în general şi fan-ficuri. Vreau să devin jurnalistă, iar engleza este pasiunea mea. Manga mea favorită este Ouran High School Host Club.
Well, dragilor, this is me. Pleased to meet you.
"Whatever you are, be a good one." (A. Lincoln)
Mă găsiţi acişilea.
Răspunsuri: 1.704
Subiecte: 191
Data înregistrării: Jul 2008
Reputație:
111
Zupi: 19.292 z
Bine ai venit pe Animezup, Evvie.!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!
Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!
Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.
Zup e cel mai tare!
Răspunsuri: 1.341
Subiecte: 38
Data înregistrării: Dec 2010
Reputație:
356
Zupi: 10.327 z
Pleased to meet you too, Evv' xd
What can I say ? Bun venit pe zup, să te distrezi and so on. make a lot of friends *smile*
Ah, întrebare : Îţi place yaoi-ul ? : ))
Răspunsuri: 410
Subiecte: 13
Data înregistrării: Sep 2010
Reputație:
7
Zupi: 1.309 z
Hie, Evvie. Cică eu trebuia să învăţ la Geografie. Mă rog. Welcome here, hun. Sper să te distrezi. Interesantă descriere pentru o fată de 13 ani. Sper să-ţi postezi lucrările pe Zup.
Acum, întrebări:
Ce zodie eÅŸti?
Alte manga-uri pe care le-ai citit?
ÃŽÅ£i place horror-ul?
Ce anime-uri ai vizionat?
Ok... cam asta a fost. Sper să te disterzi şi să fii cât mai activa. Again, welcome here.
Răspunsuri: 19
Subiecte: 2
Reputație:
1
Zupi: 438 z
Sallz~!
Si eu sunt noua pe aici si cred ca avem multe chestii in comun! :love:
Intrebari:?"
1. Daca ar fi sa alegi dintre negru cu buline albe si roz cu buline negre ce ai alege??
2. Mov sau Roz??
3. Daca ar fi sa alegi sa locuiesti pe o alta planeta ce ai alege? De ce??
4. Ai un iubit??
5. Care este melodia ta preferata de la Evanescence?
Cam atat! o//o
Reputație:
2
@ Addeh
Aww, mersi mult. Åži da, ador yaoi-ul :X.
@ Aerith
Arigatou. Şi da, am să-mi postez lucrările. And the questions:
Răcuşor şi mândră de asta.
Mi-au mai plăcut Faster Than A Kiss, Death Note, Say 'I Love You', Kimi Ni Todoke.
Ador Horror-ul. ^^
Muuulte. Favoritele mele sunt: Toradora, Saikano, Fruits Basket, Kaichou wa Maid-sama, The World God Only Knows, K-ON!, Nana, Kuroshitsuji.
@ MeePew
1. Roz cu buline negre.
2. Mov
3. Luna probabil. Sunt melancolică, iar luna îmi oferă acea stare din plin.
4. Da, pe Itachi Uchiha, dar îl înşel cu Ryou Shirogane ^^. Nu am unul în viaţa reală. Sunt prea ocupată visând cu ochii deschişi.
5. My Immortal ÅŸi What You Want.
Mă găsiţi acişilea.
Răspunsuri: 663
Subiecte: 67
Data înregistrării: Jul 2011
Reputație:
26
Zupi: 14.444 z
Doar bunvinit aici adica Welcome(sa pastrez traditia)
Vreau sa zic ca-ti inteleg dependenta de skittles,deci cares mai bune rosi sau verzi??(cred ac ai inteles ce am vrut sa zic)
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks
Răspunsuri: 1.943
Subiecte: 126
Data înregistrării: Sep 2008
Reputație:
824
Zupi: 30.743 z
Ohai there coconuca. Ofc her choice is purple. Everyone loves it. Unnie already loves you for that.
Citat:Sunt prea ocupată visând cu ochii deschişi.
Agreed to this one. Leave the gurl alone. She's dreamin'.
Hm, nu îţi mai pun întrebări, but cânţi la un instrument ? Guitar or piano dunno what to ask. Doar o şeder eplăcută, dacă ai nelămuriri mă găseşti pe aici.
-
Reputație:
2
@ Lynn
Da, la chitară. Umm, deţii cumva Black Quintet-ul? Eu sunt Evvie de la Drawing Words. :]
@ Azazel
Le iubesc pe toaaaate.
Mă găsiţi acişilea.
Răspunsuri: 1.943
Subiecte: 126
Data înregistrării: Sep 2008
Reputație:
824
Zupi: 30.743 z
Citat:@Lynn
Da, la chitară. Umm, deţii cumva Black Quintet-ul? Eu sunt Evvie de la Drawing Words. :]
Singura şi unica honey :]] momentan e sub reparaţii serioase, dar în 2 săptămâni e la locul lui xD
-
|