Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Obsesie mortala [+15] [hentai]

Bun , ma bucur ca nu te-a suparat comentariul meu , am fost cam dura si cam exagerata cu ironia recunosc , dar serios ....m-am necajit foarte tare . Acum , sa vedem ce e cu capitolul acesta :

lucrurile, care probabil nici ea nu le-ar fi dorit. - fara virgula intre lucrurile si care si se spune lucrurile pe care....mai multa atentie te rog frumos

sa ia o decizie pripita si care ar fi luat ceva timp de gandire - contradictie....nu e bine....pey ori e pripita , ori e luata in timp mai indelungat ...hotaraste-te

Poate avea mai multi prieteni si se bucura, in acelasi timp gustand din placerile vietii. - poate ca putea avea mai multi prieteni si se putea bucura ... deci sa vedem...vorbesti la viitor da ? atunci nu are ce cauta timpul trecut aici intelegi ?

O mangaie de-alungul fetei - o mangaie de-a lungul corpului ei...merge mai bine

preparandus- - preparandu-si

sasi - ma abtin cu greu serios.....sa-si

imedait - imediat

Se panica imedait incercand sa-si pastreze calmul . - nu cred ca e posibil daca stai sa te gandesti nu ? ori se panicheaza ori incearca sa se linisteasca...nu poate fi 2 in 1

-Cine este? intreba ea, dar fara raspuns. - mey , stii ce-ti lipseste tie ? o exprimare clara....puteai spune ca nu primi raspuns...nu ceea ce ai spus tu

tinandu-ul - tinandu-l

sapte-spate

odeschise - o deschise

a-i - ai

Zambetul malefic si ochii turbati ca a-i unui mutant il facea - tu chiar nu esti atenta ? Mey ...ce naiba....iar faci dezacorduri....asa esti si la romana ma intreb ....deci e vorba de zambet si de ochi deci il faceau ca sunt mai multe clar?

Devon dupa ea - ca dupa iepuri nu ? si verbul unde e ? ti-a fost foame si bucataria era prea departe ?

incercadn - incercand

apoi mici picaturi de sange cazu - nu ca ma faci sa-mi pierd rabdarea....la naiba mey...ce e cu dezacordurile astea ? ti se pare tie ca picaturile e una ? nu e una asa ca picaturile cazura ca sunt mai multe

spuan - spuna

Credeam ca nu se mai termina....bun , hai sa zicem ca nu a fost asa de rau ca celalalt , dar nici bun nu a fost ! Esti constienta ca ai o gramada de greseli sper si poate catadicsesti sa te pui pe treaba pentru ca asa nu se mai poate ! Draga mea , ce e cu dezacordurile alea ? Cum se poate ca la varsta ta inca sa le faci ? E imposibil si stiu ca nu e neatentie ! Ia ai tu mai multa grija ca nu mai merge asa ! Nu vreau sa ma mai supar din cauza asta ! La idei acuma.....eh , e o invalmaseala si tu nu stii sa iti exprimi cum trebuie ideile ...de aia ti-am recomandat fic-urile lui Lye ...fata aia are exprimare libera ai vazut si tu nu ? Se descurca foarte bine si eu nu am ce comenta la fic-urile ei ! Ai grija ca te incurci si e aiurea ! Plus ca nu am inteles cum de la fugit a ajuns sa incuie usa . Stii de ce nu am inteles ? pentru ca nu ai mai scris de aia ! Ti-a fost lene cumva ? Dupa ce ca ce ai facut tu e prea scurt ca sa poate fi numit capitol....in fine , ma opresc aici inainte sa devin rautacioasa iar ! Munceste mai mult ca altfel nu scapi de mine ! Vreau sa te vad ca reusesti asa ca ar fi bine sa tii cont de sfaturile care ti se dau ! In fine , gambate kudasai daca te ajuta cu ceva !
[center][Imagine: sunsetsig.png][/center]

[center] My Anime List[/center]

Răspunsuri în acest subiect
Obsesie mortala [+15] [hentai] - de Xoxo - 28-11-2008, 11:53 PM
RE: <Obsesie mortala*tenta hentai +15> [by funkadelic&akasuna?itachi] - de Child Of Sunset - 24-12-2008, 01:34 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O fantezie mortala - [+18] Vero 63 37.985 17-04-2011, 11:00 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Arma mortala Iryna 5 4.519 04-03-2011, 02:11 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Iuvire adevarata sau Obsesie Bolnava? Mariah . 117 57.859 15-02-2011, 11:20 PM
Ultimul răspuns: Mariah .

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)