04-02-2009, 12:00 PM
Oh my f***** God @____@ tine-ma Doamne @_______@
Iti zic de pe acum, ai tot dreptul sa ma urasti, dar decat sa-ti zic " vai... ce frumos este ", mai bine ma lispesc >_>'
1. Multe greseli de exprimare... Hai ca nu-i asa greu sa acorzi putina atentie si sa-ti storci mai mult creierul
2. Gresei >>' de tastare, ortografie 8-|
3. Virlgula, ai auzit de ea?... Cred ca nu >>' invata sa o folosesti atunci cand trebuie... nu sa o pui cand ai tu chef
4. Unde iti este descrierea?... Damn >_< foloseste-o... nu strica >>'
5. Dupa semnle de punctuatie lasi spatiu
6. Ai tot dreptul de a ma uri
Altceva nu mai comentez >_< deja am pierdut o ora si pe capitolul tau 8-|... acorda-i mai multa atentie capitolului, corecteaza-l de doua, trei ori inainte, daca tu nu vezi greselile, dai altcuiva capitolul sa te corecteze, doi ochi nu strica, dar patru sunt mai buni... ok, astept imbunatatiri de la tine... so... sa nu te lasi de scris >_< cum au facut altii >_< ... deci astept urmatorul capitol... Ma rog, sper ca nu te-a deranjat cu ceva comm-ul meu, daca da, injura-ma pe mess ^^"
Ganbatte Kudasai!
Iti zic de pe acum, ai tot dreptul sa ma urasti, dar decat sa-ti zic " vai... ce frumos este ", mai bine ma lispesc >_>'
Citat:Petrecerea de ziua Sakurei...
Timpul trecea incet.Perioada cat cele doua surori Haruno au stat singure trecuse. [ Huh?... Nici nu am inceput capitolul si deja m-a luat durerea de cap >.< ]Mici floricele ,[ De ce aceasta virgula? >_< nu-i inteleg rostul >_>' ]roz, apareau pe crengile ciresilor, infrumusetandu-le.Pe cer puteai zari din nou pasarile care-si cantau cantecele melodioase [ Nu crezi ca mai bine suna " cantau melodioasele cantece " ? ].Totul in jur era verde.Pe scurt, anotimpul armoniei si reinvierii, primavara, venise.[ Uh >.< exprimarea lasa de dorit >_< " Primavara, anotimpul armoniei si reinvierii a revenit din nou in sat "... la ora asta nu prea am inspiratie, dar suna mult mai bine >.< ]
Odata cu acest anotimp sosea si ziua de nastere a celei mai frumoase fete din liceu, dupa spusele colegilor ei. [ Huh? Deci, mai nou, acum colegii spun cand e ziua celei mai frumoase fete din liceu sau ce? ]Acea fata nu era nimeni alta decat Sakura.[ Mai trebuia sa bata tobele si totul era perfect ]
Dimineata se asternea peste oras.Rozalia se trezi vesela, topaind in drumul spre baie.Avea inceruita cu rosu, in calendar, ziua in care se nascuse. [ My head >_<... " Ziua in care se nascue era incercuia cu rosu in calendar "... mmm... exprimarea asta >.< ]Merse la dulapul ei mare facut din lemn de cires, pentru a-si lua hainele cu care se va imbraca.Isi alese Un[ De ce litera mare? ] tricou alb cu un dragon negru , niste pantaloni negrii [ Nu era nevoie si de al doilea " i " ] si o pereche de adiddasi [ O.O de ce dublu " d "... se scrie " adidasi " ] albi de la Nike [ O da... acum s-a specializat Konoha >_>" are si firma " Nike "... suna cam ciudat >_< ].Isi prinse suvitele,[ again >_>' de ce aceasta virgula aici? ] care-i cadeau pe fata fina, la spate si pleca topaind pe scari pentru a lua micul de jun.[ 8-| " Suvitele care-i cadeau pe fata le prinse la spate si se dse in bucatarie pentru a lua micul de jun "... alta idee nu mi-a venit >_< dar totusi, suna mai bine ]
Se astepta, ca in fiecare an, sa primeasca din partea surorii si parintilor urarea specifica:La multi ani.Insa nu se intampla asa. [ Se astepta sa primeasca de la sora si parintii sai, ca in fiecare an, urarea specifica " La multi ani ", insa nu a fost asa. >_< ]Rozalia cobori, insa nimeni nu-i spuse nimic.Gandindu-se ca este doar o strategie, isi intreba sora nemaiputand rezista presiunii:
-Deci...ce zi este azi?
-Pai banuiesc ca... 28 martie?
-Si....
-A da si e vineri.
Sakura nu putea sa creada.Chiar uitasera toti de ziua ei de nastere? [ " Uitasera cu toti de ziua de nastere a rozaliei? "... poti sa fi mai atenta, dar lenea nu te lasa ]Se gandi ca macar la scoala cineva, macar una dintre prietenele ei, sa-i spuna la multi ani, insa nimeni si de data aceasta.[ >>' " Se gandi ca macar una din prietenele sale o sa-i spuna " La multi ani ", dar cand ajunse la scoala, constata ca nu este deloc asa. " ]
Rozalia fusese suparata toata ziua.Cand vru sa iasa pe poarta scolii, cineva o prinse de mana.Faptasa era Hinata [ What?... tu ai recitit capitolul?... cred ca nu, ca altfel vedeai si tu cat de urat poate suna asta >_<... " Se pare ca era Hinata "... suna mult mai bine 8-| ] care o intreba daca mai poate sta putin sa se plimbe cu ea ca intre fete.[ wtf?... sa se plimbe ca intre fete? daca era si Naruto?... atunci se plimbau ca intre baieti si fete?... poate " sa vorbeasca ca intre fete "... 8-| exprimarea asta >>' ]
Sakura accepta doar cu conditia de a nu sta mult ,insa cu toate aceste fetele au stat o ora si jumatate.Uitandu-se la ceas ,speriata, Sakura vru sa plece, insa Hinata o opri spunandu-i ca mai vrea sa dea un telefon.
Se pare ca il sunase pe Neji, varul ei, insa Sakura nu banuia nimic, asa ca nu o intreba pe Hinata nimic.[ " asa ca nu ii puse Hinatei nici o intrebare " >_< ]Vazand ca au trecut de casa brunetei, rozalia o intreba unde vrea sa merga.Hinata gasi cu greu o minciuna, insa ii spuse prietenei sale ca vrea sa vorbeasca ceva cu sora ei mai mare.
"Ciudat.Ha!Ce nu a fost ciudat azi?Nimeni nu-si aminteste de ziua mea.Parca as fi invizibila!"
Cand Sakura deschise usa pentru a intra in casa[ pai logic ca deschide usa pentru a intra in casa... doar nu intra in pamant >_< si vezi ca e plonasm >_<] , fu asaltata de o multime de colegi acre ii urara la multi ani.
-Wow, dar ce s-a...insa Sakura nu termina propozitia deoarece TenTen ii puse mana pe umar si ii spuse:
-Hei fato, e ziua ta!Ai uitat?
-Sa uit?Eu?spuse putin iritata rozalia.
-Hei, nu-ti face griji.Am vrut sa fie o surpriza.incerca Temari sa-si inveseleasca prietena.
-Mda, bine cum zici tu...
Toti copiii intrara in casa.Parintii Sakurei se retrasera, lasandu-i pe copii sa se joace.[ Dap >_< copii la 16 ani sau cati le-ai dat tu, se mai joca >_< cu ce? cu papusile? ]Dupa cateva ore de distractie si rasete, Sakura trebuia sa deschida cadourile.Un morman O.O ma zgarie pe creier >>' ]mare de cutii colorate legate cu fundite colorate [ repetitie >> ]si ele pareau sa fie un munte mare de cadouri.[ again repetitie >_< ]
Sakura ii avea in minte pe toti prieteniii [ de ce un al treilea " i " si nu un al patrulea? ce te-a oprit? ] ei de la care primise cadourile insa numai unul lipsea din "lista" ei.Acela era Sasuke.
Observand ca acesta nu era in camera,[ again... ce mama d******* cauta virgula aia acolo? ] merse sa-l caute.In gradina din spatele casei erau multi ciresi abea infloriti.Era o splendoare.Rozalia il cauta pe brunet ,insa fara vreun rezultat.[ Exprimarea >>', deja sti de ea, nu?... " insa nu avu nici un rezultat " >>' sau " insa nu-l vazu " sau ceva ce sa se poata intelege ]
-Ce frumoase sunt [ spatiu ] florile de cires...gandi Sakura nestiind ca in spatele ei se afla brunetul care-i furase inima.
-La fel ca tine.spuse Sasuke, parca [nu mai avea nici un rost sa pui " parca " ] completand fraza pe care o spusese Sakura.
-S-sasuke.M-ai speriat.spuse rozalia intorcandu-se cu fata la brunet,rosind toata.
Aceasta observa ca Sasuke tinea o mana la spate.Brunetul ii intinse Sakurei mana in care se parea ca era o mica cutiuta argintie legata tot cu o funda [u]argintie.[ " cu o funda de aceeasi culoare " 8-| ][ Dap.. again exprimarea 8-|... " Aceasta vazu ca Sasuke tine o mana la spate. Brunetul intinse mana si lasa sa se vada o cutie mica argintie cu o funda de aceeasi culoare. "... ok... nu stiu... dar totusi, suna mai bune asa ]
-La multi ani!ii spuse Sasuke rozaliei.
Fata lua cutiuata si o desfacu.In interiorul ei se parea ca este un medalion in forma de inimioara.Il desfacu[ nu stiu, dar mai bine e " deschise " ] si descoperi ca pe o jumatate de inima era o poza cu ea, [ in fata lui " iar " se pune intodeauna virgula ] iar pe cealalta parte, una [ mult mai bine ar fi fara " una "] cu Sasuke.
-Sasuke, este...superb!
Brunetul ii puse Sakurei lantisorul la gat si amandoi plecara in camera unde se tinea petrecerea pentru ca unii dintre invitati deja constatasera ca cei doi lipsesc.[ my f****** head >>' exrimare doamne, cer prea mult?... " Bunetul ii puse lantisorul la gat fetei, iar apoi se intoaresera in camera unde se tinea petrecerea, deoarece multi oaspeti constatara ca lipsesc " 8-| ]
Petrecerea a durat pana noaptea.Dupa sfarsirea petrecerii Sakura a mers direct in camera ei, rapusa de oboseala.Isi facu un dus si se intinse in pat.Se parea ca acea zi nu fusese cum credea Sakura la inceput.Fusese cea mai frumoasa aniversare din viata ei pana acum.[ 8-| again, cer prea mult?... " Petrecerea a tinut pana traziu, iar cand s-a sfarsit Sakura s-a dus sa-si faca un dus, apoi punandu-se inpat, rapunsa de oboseala. Se pare ca a fost o zi foarte frumoasa, plina de surprize. "... si mai ce vroiai tu sa zici... daca tot scri un fic, macar acorda-i putina atentie ] [ cum ar fi: " Se pare ca a fost o zi foarte frumoasa, plina de surprize, insa cand totul este bine, trebuie sa se intample si ceva rau " mda... ]
Insa...cand totul e bine trebuie sa se intample si ceva rau... [ Puteai sa pui asta ca o continuare... priveste a doua paranteza de mai sus ]
1. Multe greseli de exprimare... Hai ca nu-i asa greu sa acorzi putina atentie si sa-ti storci mai mult creierul
2. Gresei >>' de tastare, ortografie 8-|
3. Virlgula, ai auzit de ea?... Cred ca nu >>' invata sa o folosesti atunci cand trebuie... nu sa o pui cand ai tu chef
4. Unde iti este descrierea?... Damn >_< foloseste-o... nu strica >>'
5. Dupa semnle de punctuatie lasi spatiu
6. Ai tot dreptul de a ma uri
Altceva nu mai comentez >_< deja am pierdut o ora si pe capitolul tau 8-|... acorda-i mai multa atentie capitolului, corecteaza-l de doua, trei ori inainte, daca tu nu vezi greselile, dai altcuiva capitolul sa te corecteze, doi ochi nu strica, dar patru sunt mai buni... ok, astept imbunatatiri de la tine... so... sa nu te lasi de scris >_< cum au facut altii >_< ... deci astept urmatorul capitol... Ma rog, sper ca nu te-a deranjat cu ceva comm-ul meu, daca da, injura-ma pe mess ^^"
Ganbatte Kudasai!
I'm not insulting you. I'm describing you.