da da jtiu moolte greseli dar o sa ma corectez pro promit.cat veni vorba despre virgule.........
Despartire uimitoare....
Dupa cateva ore plictisitoare in toata scoala se auzi sunetul mult dorit de toti elevii ,sunetul strident al clopotelului care anunta pentru elevii clasei a 9-A ,astazi, sfarsitul orarului.
Zilele treceau pe nesimtite.Spre surprinderea Skurei , Sasuke o invita cateodata la o iesire in oras.Temari si Gaara au pastrat secretul celor si , poate de aceea , relatia lor de frati a devenit mai stransa.Kikio , cum gandise Sakura , uitase deja de ideea cu petrecerea iar acum se gandea la altceva.Insa intr-o zi , aceasta intra chiar foate ganditoare.Rozalia, vazand-o ,merse la ea in camera , deoarece direct acolo se indrepta si sora ei .
-Hei , ce ai patit?intrebaSakura putin ingrijorata.
-Nimic.incerca sa minta Kikio.Insa Sakura se uita asa profund in ochii ei incat nu putu s-o minta.Off bine, bine.Baietii astia...
-Ce vrei sa spui?
Insa cand Kikio ii arunca o privire brusca surorii sale aceasta intelese tot si raspunsul ii veni ca o fulgerare:
-Itachi?Te-a parasit?
-Rectific!Eu pe el.spuse aceasta trista.
-Pai si de ce regreti?Cine te-a pus?
-Cand o sa fi si tu cineva si el o sa se sarute cu alta atunci sa vezi tu!
-Poftim?!Sper ca acum sa nu mai fi cum ai fost cand ti-ai parasit primul iubit.
-Stai linistita.Acum imi dau seama ca nici macar nu l-am iubit.Era o chestie trecatoare.
-Bine.Hai ca eu ma duc sa-mi fac temele.
Sakura pleca spre camera ei.Era ora 18:30.Kikio era in bucatarie si se pare ca pregatea popcorn iar Sakura cauta prin niste DVD-uri.Cele doua surori planuisera "O seara de film" ,asa cum ii spuneau ele.
Dupa doua, ore cat s-au uitat ele la filmul ales de Sakura, telefonul lui Kikio suna.Era Itachi insa Kikio nu-i raspunse.
-Cine e?De ce nu raspunzi?Melodia aia ma zgarie pe creier si se aude din ce in ce mai tare.
-Un ratat de la mine din clasa...
Sakura se apropie de telefonul surorii ei si observa cine era.
-Aha!Pana acum va alintati si va iubeati iar acum il faci ratat ,ha?
-Nu e treaba ta bine?O sa-i zic maine ca nu mai are rost si ca putem fi doar amici.
-Cum spui tu...
Sakura merse in camera ei si se intinse in pat.Ramasese doar ea si gandurile ei.
Intre timp la casa familiei Uchiha , se parea ca si parintii celor doi frati erau plecati iar Sasuke ii dadea sfaturi si ii punea intrebari fratelui sau in legatura cu ceea ce se intamplase.
-[posturi unite]
-Nu e treaba ta bine?ii raspundea clar si raspicat Itachi fratelui sau.
-Incapatanat ca-n totdeauna.Haide poate pot sa te ajut.
Cu chiu , cu vai Itachi ii povesti frtiorului sau tot ceea ce se intamplase intre el si sora Sakurei.
-Normal ca nu-ti mai raspunde.Ce ai vrea acum sa-ti sara in brate, sau ce?Si daca tii la ea de ce te-ai sarutat cu o alta fata?
-Tocmai asta e chestia.Nu prea mai simteam ca e ceva intre noi.
-Si de ce nu i-ai zis in fata?Preferi sa faci oamenii sa sufere , off...
Incet, incet noaptea se asternea , evident maiu tarziu deoarece se apropia vara, iar Kobnoha adormise.
Dimineata isi facea aparitia.Soarele parca gonea luna facandu-si singur loc pe cer.Elevii incepeau sa merga spre scoala animand strazile orasului.In curtea celui mai bun liceu din Konoha erau decat doi elevi stand fata in fata.
Cei doi erau Kikio si Itachi.Kikio il chemase pentru a clarifica lucrurile.
-Itachi , asculta.Nici eu nu mai simt nimic din ceea ce mi se parea acum catva timp insa nu trebuia sa faci ceea ce ai facut.Te inteleg.
-Kikio ,mie imi pare rau.
-Asculta Itachi , noi nu mai putem fi impreuna dar din partea mea putem ramane amici.Doar daca esti si tu de acord.
-Si eu cred la fel.Ei bine asa e.
Despartire uimitoare....
Dupa cateva ore plictisitoare in toata scoala se auzi sunetul mult dorit de toti elevii ,sunetul strident al clopotelului care anunta pentru elevii clasei a 9-A ,astazi, sfarsitul orarului.
Zilele treceau pe nesimtite.Spre surprinderea Skurei , Sasuke o invita cateodata la o iesire in oras.Temari si Gaara au pastrat secretul celor si , poate de aceea , relatia lor de frati a devenit mai stransa.Kikio , cum gandise Sakura , uitase deja de ideea cu petrecerea iar acum se gandea la altceva.Insa intr-o zi , aceasta intra chiar foate ganditoare.Rozalia, vazand-o ,merse la ea in camera , deoarece direct acolo se indrepta si sora ei .
-Hei , ce ai patit?intrebaSakura putin ingrijorata.
-Nimic.incerca sa minta Kikio.Insa Sakura se uita asa profund in ochii ei incat nu putu s-o minta.Off bine, bine.Baietii astia...
-Ce vrei sa spui?
Insa cand Kikio ii arunca o privire brusca surorii sale aceasta intelese tot si raspunsul ii veni ca o fulgerare:
-Itachi?Te-a parasit?
-Rectific!Eu pe el.spuse aceasta trista.
-Pai si de ce regreti?Cine te-a pus?
-Cand o sa fi si tu cineva si el o sa se sarute cu alta atunci sa vezi tu!
-Poftim?!Sper ca acum sa nu mai fi cum ai fost cand ti-ai parasit primul iubit.
-Stai linistita.Acum imi dau seama ca nici macar nu l-am iubit.Era o chestie trecatoare.
-Bine.Hai ca eu ma duc sa-mi fac temele.
Sakura pleca spre camera ei.Era ora 18:30.Kikio era in bucatarie si se pare ca pregatea popcorn iar Sakura cauta prin niste DVD-uri.Cele doua surori planuisera "O seara de film" ,asa cum ii spuneau ele.
Dupa doua, ore cat s-au uitat ele la filmul ales de Sakura, telefonul lui Kikio suna.Era Itachi insa Kikio nu-i raspunse.
-Cine e?De ce nu raspunzi?Melodia aia ma zgarie pe creier si se aude din ce in ce mai tare.
-Un ratat de la mine din clasa...
Sakura se apropie de telefonul surorii ei si observa cine era.
-Aha!Pana acum va alintati si va iubeati iar acum il faci ratat ,ha?
-Nu e treaba ta bine?O sa-i zic maine ca nu mai are rost si ca putem fi doar amici.
-Cum spui tu...
Sakura merse in camera ei si se intinse in pat.Ramasese doar ea si gandurile ei.
Intre timp la casa familiei Uchiha , se parea ca si parintii celor doi frati erau plecati iar Sasuke ii dadea sfaturi si ii punea intrebari fratelui sau in legatura cu ceea ce se intamplase.
-[posturi unite]
-Nu e treaba ta bine?ii raspundea clar si raspicat Itachi fratelui sau.
-Incapatanat ca-n totdeauna.Haide poate pot sa te ajut.
Cu chiu , cu vai Itachi ii povesti frtiorului sau tot ceea ce se intamplase intre el si sora Sakurei.
-Normal ca nu-ti mai raspunde.Ce ai vrea acum sa-ti sara in brate, sau ce?Si daca tii la ea de ce te-ai sarutat cu o alta fata?
-Tocmai asta e chestia.Nu prea mai simteam ca e ceva intre noi.
-Si de ce nu i-ai zis in fata?Preferi sa faci oamenii sa sufere , off...
Incet, incet noaptea se asternea , evident maiu tarziu deoarece se apropia vara, iar Kobnoha adormise.
Dimineata isi facea aparitia.Soarele parca gonea luna facandu-si singur loc pe cer.Elevii incepeau sa merga spre scoala animand strazile orasului.In curtea celui mai bun liceu din Konoha erau decat doi elevi stand fata in fata.
Cei doi erau Kikio si Itachi.Kikio il chemase pentru a clarifica lucrurile.
-Itachi , asculta.Nici eu nu mai simt nimic din ceea ce mi se parea acum catva timp insa nu trebuia sa faci ceea ce ai facut.Te inteleg.
-Kikio ,mie imi pare rau.
-Asculta Itachi , noi nu mai putem fi impreuna dar din partea mea putem ramane amici.Doar daca esti si tu de acord.
-Si eu cred la fel.Ei bine asa e.
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha[font=Tahoma]
'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::...., and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan
http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3
^
|
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^
Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho!
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^He is mine and you can't do anything^^
I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT?