Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura)

mdea capitolul urmator....
Ce fraier a fost...

Dupa ce toti au aflat cine vor fi noii sefi au plecat spre casa impartind pareri diferite.Nu chiar toti discutau despre test deoarece cele patru prietene se uitau pe niste reviste aduse de Temari.Sakura incerca sa nu se mai uite la Ino care se tot dadea pe langa Sasuke.
Temari vazand ca de fiecare data cand Sakura tragea cu coada ochiului la Sasuke isi lasa privirea in jos.Blonda banuia ceva insa nu era sigura.
La cateva minute dupa ce ajunse acasa Sakura isi auzi telefonul sunand.Era temari care nu putea sa-si ia gandul de la bauiala ei...
-Alo!Buna Sakura.
-B-buna Temari dar de ce m-ai sunat?
-Asculta!Esti in camera ta?
-Da.Dar ce e asa de important?
-Sunt prietena ta asa ca trebuie sa stiu.Ce s-a intamplat saptamana trecuta cu tine si Sasuke?
-P-pai n-nimic.
-Haide stii farte bine ca nu poti sa ma minti.
-Off bine bine...
Sakura ii povesti prietenei sale tot ceea ce se intamplase intre ea si Sasuek in tot acel timp.Temar era chiar uimita insa nu apuca sa termine de exclamat deoarece ii spuse Sakurei ca trebuie sa inchida deoarece Gaara fratele ei o cauta si dupa cum se stia nu era bine cand Gaara se infuria.
Dupa ce vorbise cu Gaara aceasta era foarte bucuroasa.Roscatul pleca la Sasuke pentru a vorbi cu el.
Gaara ii saluta pe parintii lui Sasuke apoi merse direct la el in camera.Se area ca Sasuke era in lumea viselor.Nu dormea.Doar visa cu ochii deschisi.
-Hei ce faci?La ce te gandesti?Sau mai bine sa spun sa spun la cine?
-Nu fi penibil!La cine as putea eu sa ma gandesc, ha?
-Nu e evident?Sau cel putin pentru mine.O fata cu parul roz , ochi verzi.Nu am dreptate?
-Gaara eu...
-Haide gata gata.Fata de mine nu ai scuza pentru ca stiu ceea ce ai facut saptamana trecuta si o sa tin secret daca vrei.
-Mersi Gaara dar a fost doar o chestie tre...insa Sasuke nu apuca sa termine propozitia deoarece Gaara i-o lua inainte:
-Tu chiar o lasi sa scape?Tu nu vezi ca e moarta dupa tine?In primul rand nu este ca celelalte fete care sunt obsedate de persoana ta.
-Gaara...
-Lasa-ma se termin.Daca ai fi facut ceea ce ai facut cu o alta fata obedata de tine pana acum ar fi stiut tata clasa.In al doilea rand este destepta si frumoasa. Nu poti sa negi asta.Este perfecta pentru tine iar tu o scapi printre degete.
Aceasta morala fiind spusa Gaara pleca lasandu-si prietenul adancit si mai mult in ganduri.
Noaptea se asternea incet incet.Acum in locul stralucitorului soare isi facea loc luna cea mareata impreuna cu fetele ei , stelele.Dupa cateva ore bune de dormit Konoha se trezea din nou la viata.Pe strazile orasului incepeau sa misune din nou oamenii.
Orele treceau.La cel mai bun liceu dn Konoha elevii savurau dupa o ora plictisitoare pauza mare.Sakura statea in banca ei si privea prin clasa.Fiecare avea o ocupatie:Hinata incerca sa-l caleze pe Naruto care aparent era ncarcat la maxim cu energie , TenTen reusise sai atraga atentia lui Neji iar acum discuta cu el ,si Temari incerca sa-l trezeasca pe Shikamaru din lenea lui profunda.Pana si Ino avea ce face.Ca de obicei se fataia pe langa Sasuke.
Sakura se uita cu o anume invidie in ochi la scena care se petrecea.Momentul culminant ,ca sa-i spun asa, pentru nervii Sakurei a fost atunci cand Ino l-a sarutat pe Sasuke pe obraz.
Rozalia se ridica din banca si pleca furioasa spre baie.Vazand-o Sasuke o dadu repede la o parte pe Ino gandindu-se:
"Ce fac eu aici?Gaara avea dreptate."
Nu mai statu si merse imediat dupa Sakura.In baie era numai rozalia.Dupa ce isi dadu cu putina apa pe fata se rezema de perete lovindu-si capul usor de faianta.Imediat intra Sasuke care se apropia de rozalie pas cu pas.Nu ii spuse nimic ci doar ii cuprinse busele catifelate intr-un sarut pasional.
Mana lui dreapta se plimba prin parul ei moale in timp ce cea stanga si-o tinea pe obrazul fin al acesteia.Ea avea ambele maini in jurul gatului brunetului.Acesta simtea ca poate trece mai departe insa stia ca nu e locul si momentul potrivit.
Rupse sarutul incet si se uita la Sakura.Aceasta zambea dealtfel cum facea si el.O lua de mana si fugira spre clasa deoarece abea se sunase.
[Imagine: chibi_1799.gif]
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha
[font=Tahoma]

'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::...., and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan

http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3

[Imagine: Toshiro-Hitsugaya.jpg]
^
|
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^

Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho!
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^
He is mine and you can't do anything^^

I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT?

Răspunsuri în acest subiect
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Annya - 02-02-2009, 12:05 PM
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Sasuke-love-forever-sakura - 07-03-2009, 03:12 PM
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Sasuke-love-forever-sakura - 13-03-2009, 10:39 PM
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Isis-Zeita iubirii - 17-03-2009, 05:25 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  sakura and sasuke(zambete ce palesc) sharma_sakura 4 3.879 03-09-2011, 02:47 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  Un adolescent pierdut în emoÅ£ii macabre Mhg 0 1.504 27-12-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Mhg
  Dragoste de adolescent brunetzika_rebela 37 28.635 09-09-2010, 11:29 AM
Ultimul răspuns: ▌▒ Zยzzααα ▒▌
  sasuke si sakura(trandafiri isi croiesc drumul dragostei) sakura_haruno75 1 2.988 29-05-2010, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 5 6.423 09-05-2010, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Denny
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 8 8.771 09-05-2010, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Denny
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 7.668 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.
  Iubire de adolescent shiro 0 6.309 27-10-2009, 12:23 AM
Ultimul răspuns: shiro
  Nebunie de adolescent MaDyY 7 5.431 19-07-2009, 04:36 PM
Ultimul răspuns: Argenta
  My Storry About Sasuke&Sakura sakura_alexutza 19 15.708 18-07-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)