17-01-2009, 09:39 PM
Intalnirea...
Dupa ce Kiba si Sakura s-au intors dirigintele le dadu drumul acasa elevilor nu inainte de a le da orarul.
Sakura pleca spre casa impreuna cu noile ei colege si cu cativa dintre ceilelti colegi a-i ei.Spre dezamagirea ei si Sasuke mergea in aceasi directie asa ca a trebuit sa o asculte pe Ino o puna parte din drum.Timpul trecea asa de greu cat vorbea Ino dandu-se la Sasuke.In sfarsi si Ino ajunse la casa ei si nu numai Sakura ci si ceilalti erau fericiti ca au scapat de ea.Incet incet fiecare se despartea de grup astfel ramanand pe drum doar Sakura Sasuke Narutsfio si Kiba.
Urmatoarea casa era cea a Sakurei.Cand vru sa intre in ea(in casa) simti o mana calda care o prinse pe a ei.Faptasul era Kiba care o intreba cu sfiala:
-Hei Sakura ai vrea sa...sa iti mai prezint orasul?
-Pai cred ca da Kiba.raspunse Sakura afisand un zambet.
-Vorbesti serios?Atunci ne vedem la 16:00.Vin eu.Pa!
-Pa Kiba!
Dupa ce se indepartara de casa Sakurei cearta incepu:
-Hei fraierulr , de ce ai invitat-o tu?spunea Naruto nervos.
-Ce sa-ti fac ratatule?Asta este.Sakura nu te place pe tine.Acum trebuie sa plec.Am o intalnire cu cea mai frumoasa fata astazi.ii spunea Kiba lui Naruto reusind sa-l enerveze la culme.
-Eram sigur ca asa se va intampla.spuse Sasuke calm dupa ce Kiba pleca.
-Wow domnul perfect a deschis gura!
-Hai mai taci o data.Kiba are dreptate.De fapt eu ti-am spus prima oara ca esti ratat.
Discutia nu dura mult deoarece cei doi se despartira.
Timpul trecu destul de repede iar Sakura incepea sa se pregateasca.Isi lua o rochita verde legata la mijloc cu un cordon galben si cu fluturasi alb la baza rochitei.Isi lua niste sandale albe cu un toc mic.
Sakura ajunsese la timp jos deoarece in acel moment venise Kiba.Cand o vazu pe Sakura incremeni.Era asa frumoasa...
Mersera in acea parte de oras si se plimbara cam o ora.Dupa aceasta se oprira la un restaurant unde fiecare a mancat cate o portie de inghetata(profiterol).
Dupa asta Kiba o conduse pe Sakura spre casa.
Inainte de a intra Kiba o intreba pe Sakura:
-Deci ti-a placut?
-Da , foarte mult.Imi pare bine ca am mers.raspunse aceasta vasela.
-Bine atunci ne vedem maine la scoala.
-Bine pa Kiba!
-Pa Sakura!
-Oh Kiba am uitat ceva.Te rog fruos sa nu-l enervezi prea tare pe Naruto.Nu as vrea sa va certati din cauza mea.
-Nu-ti face probleme Sakura.Nu o sa-l enervez...prea tare.
Kiba pleca iar Sakura intra in camera ei si facu un dus apoi se urca in pat si incepu sa se gandeasca a ziua petrecuta.
"Wow ce tare a foat astazi.Mi-am facut o gramada de prieteni.Si Kiba e destul de dragut dar...nu prea mi se pare genul meu.In fine ar trebui sa ma culc"
Dupa ce Kiba si Sakura s-au intors dirigintele le dadu drumul acasa elevilor nu inainte de a le da orarul.
Sakura pleca spre casa impreuna cu noile ei colege si cu cativa dintre ceilelti colegi a-i ei.Spre dezamagirea ei si Sasuke mergea in aceasi directie asa ca a trebuit sa o asculte pe Ino o puna parte din drum.Timpul trecea asa de greu cat vorbea Ino dandu-se la Sasuke.In sfarsi si Ino ajunse la casa ei si nu numai Sakura ci si ceilalti erau fericiti ca au scapat de ea.Incet incet fiecare se despartea de grup astfel ramanand pe drum doar Sakura Sasuke Narutsfio si Kiba.
Urmatoarea casa era cea a Sakurei.Cand vru sa intre in ea(in casa) simti o mana calda care o prinse pe a ei.Faptasul era Kiba care o intreba cu sfiala:
-Hei Sakura ai vrea sa...sa iti mai prezint orasul?
-Pai cred ca da Kiba.raspunse Sakura afisand un zambet.
-Vorbesti serios?Atunci ne vedem la 16:00.Vin eu.Pa!
-Pa Kiba!
Dupa ce se indepartara de casa Sakurei cearta incepu:
-Hei fraierulr , de ce ai invitat-o tu?spunea Naruto nervos.
-Ce sa-ti fac ratatule?Asta este.Sakura nu te place pe tine.Acum trebuie sa plec.Am o intalnire cu cea mai frumoasa fata astazi.ii spunea Kiba lui Naruto reusind sa-l enerveze la culme.
-Eram sigur ca asa se va intampla.spuse Sasuke calm dupa ce Kiba pleca.
-Wow domnul perfect a deschis gura!
-Hai mai taci o data.Kiba are dreptate.De fapt eu ti-am spus prima oara ca esti ratat.
Discutia nu dura mult deoarece cei doi se despartira.
Timpul trecu destul de repede iar Sakura incepea sa se pregateasca.Isi lua o rochita verde legata la mijloc cu un cordon galben si cu fluturasi alb la baza rochitei.Isi lua niste sandale albe cu un toc mic.
Sakura ajunsese la timp jos deoarece in acel moment venise Kiba.Cand o vazu pe Sakura incremeni.Era asa frumoasa...
Mersera in acea parte de oras si se plimbara cam o ora.Dupa aceasta se oprira la un restaurant unde fiecare a mancat cate o portie de inghetata(profiterol).
Dupa asta Kiba o conduse pe Sakura spre casa.
Inainte de a intra Kiba o intreba pe Sakura:
-Deci ti-a placut?
-Da , foarte mult.Imi pare bine ca am mers.raspunse aceasta vasela.
-Bine atunci ne vedem maine la scoala.
-Bine pa Kiba!
-Pa Sakura!
-Oh Kiba am uitat ceva.Te rog fruos sa nu-l enervezi prea tare pe Naruto.Nu as vrea sa va certati din cauza mea.
-Nu-ti face probleme Sakura.Nu o sa-l enervez...prea tare.
Kiba pleca iar Sakura intra in camera ei si facu un dus apoi se urca in pat si incepu sa se gandeasca a ziua petrecuta.
"Wow ce tare a foat astazi.Mi-am facut o gramada de prieteni.Si Kiba e destul de dragut dar...nu prea mi se pare genul meu.In fine ar trebui sa ma culc"
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha[font=Tahoma]
'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::...., and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan
http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3
^
|
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^
Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho!
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^He is mine and you can't do anything^^
I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT?