12-02-2010, 06:21 PM
Hey!
Ma bucur ca ai ajuns in sfarsit cu acest capitol. De n-ar fi fost scoala asta atat de stresanta sunt sigura ca ai fi scris ami mult si eu as afi aflat mai multe despre Ela, dar nah, soarta, sauv iata, sau toti:))sunt impotriva mea:o3
Oricum a fost un capitol super fain, eu cred ca nu e chiar asa de rea Liliana aia, adica nah, macar incearca sa fie draguta, nu? chiar daca se preface, macar incearca:D
Oricum sunt curioasa ce o sa se intampla in viata Elei, un nou oras, un nou liceu, noi colegi...:-? Prieteni ceva?Hmn?
Nu stiu ce ne pregatesti si vreau sa aflu cat de curand:D
Succes la scris si sa vi repede cu urmatorul capitol.
Bye Bye, kissu si hugz:X:*
Ma bucur ca ai ajuns in sfarsit cu acest capitol. De n-ar fi fost scoala asta atat de stresanta sunt sigura ca ai fi scris ami mult si eu as afi aflat mai multe despre Ela, dar nah, soarta, sauv iata, sau toti:))sunt impotriva mea:o3
Oricum a fost un capitol super fain, eu cred ca nu e chiar asa de rea Liliana aia, adica nah, macar incearca sa fie draguta, nu? chiar daca se preface, macar incearca:D
Oricum sunt curioasa ce o sa se intampla in viata Elei, un nou oras, un nou liceu, noi colegi...:-? Prieteni ceva?Hmn?
Nu stiu ce ne pregatesti si vreau sa aflu cat de curand:D
Succes la scris si sa vi repede cu urmatorul capitol.
Bye Bye, kissu si hugz:X:*
![[Imagine: innocentlovesig.png]](http://img98.imageshack.us/img98/6447/innocentlovesig.png)
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria