Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O iubire adevarata(Sasuke and Sakura)

18.Lupta dintre cele doua sore
-Cine i-a facut asta lui Sasuke?
-Chiar eu surioara!
-Vei plati pentru asta chiar cu pretul vieti tale!
-Da sigur,o sa ma invingi cand porcul o sa zboare.
Sakura se enerva si arunca un kunai insotit cu un biletel.Ebina il prinse si vede ce scrie acolo si anume:,,Vei orbii!”
-Ce e cu chestia asta?
-Iti spune ce se va intampla cu tine.
Ebina nu mai vedea bine.Totul in fata ei se intuneca.Aceasta cazu la pamant si a inceput sa tipe plangand:
-Ce fel de justu este?Cum a reusit sa ma orbeasca?
-Surioara draga,acesta nu e justu e puterea mea!
Sakura arata diferit.Era asa schimbata.Ochii ii erau ca ai niste feline.Parul il avea mai lung,iar chakra roz din ea iesea.Asa puternica era.Ebina isi puse mana la ochi apoi a spus:
-Te rog soro cruta-ma nu ma omora!Te rog!
-Ai facut mult prea rau.Nu te pot ierta.Mi-ai ranit prietenii,m-ai ranit pe mine,si cel mai important: persoana mea iubita si anume Sasuke!Asa ca,i-ati adio de la viata ta!
Sakura se apropie cu un kunai de ea.Cand vru sa o loveasca in fata ei aparu Rita.
-Te rog soro nu ii face rau sorei noastre.Chiar daca e rea nu merita sa moara.
-De ce imi spui sora?
-Pentru ca eu iti sunt sora.M-am nascut si la 14 ani am fost alungata de parintii nostri pentru ca aveam un demon in mine si eram cautata de ninja periculosi.Asa ca m-am razbunat pe parinti omorandu-i cu o potiune ce le-am pus-o in ceai.
Sakura incepu sa planga.Isi aminti din nou aceea amintire dureroasa.Si atunci cand doctorii spuneau ca nu pot face nimic si parintii o sa moara.Isi amintea cum se zbateau sa traiasca.Nu mai suporta sa isi mai aminteasca asta si a inceput sa vorbeasca:
-Tu nu te-ai gandit ca eu voi suferi?Nu tu te-ai gandit cat de mult sufera si acum Ebina?
-Nu,am fost orbita de ura.
-Las sa am sa te orbesc eu acum.
Aceasta iar arunca cu un kunai dupa Rita.Aceasta se feri si nici nu se gandi ca o sa-l citeasca.Daca il citesti ai sa patesti ce scrie acolo.Este una dintre puterile chakrei pisicii Kafka.Sakura a inceput sa arunce cu kunaiuri insotite de o chakra roz.Toate acele kunaiuri ii veni direct in piciorul stang al Ritei.Aceasta pica jos si a inceput sa tipe de durere.Ochii Ritei sa schimbara in uni rosi.Si-a pus mana pe rana iar aceasta a disparut ca prin farmec.Sakura se enerva si facu un semn cu mana spunand:
-Justu Pisici Ucigase!
-Nu vreau sa ma lupt cu tine!
-Cum vrei.Atunci lupata va fi si mai usoara.
In fata Sakurei aparu o pisica ce te speria.Avea ochii galbeni si era neagra.Sa nu mai spun ca era foarte infricasatoare.Aceasta diparu.Semn ca devenit invizibila.In fata Ritei aparu niste flacari negre.Rita se feri de ele dar se pare ca inapoi se intorceau.Aceasta a inceput sa fuga sa scape de ele.Fara success.Tot in spatele ei se aflau.Rita facu un semn cu mana spunand:
-Justu Ploaie De foc!
Din tavan au incepu sa coboare foc pe focul negru ce il risipi.Rita isi retrase justu-ul.In acel moment niste ghiare se infipsera in spatele Ritei.Aceasta urla iar.Incerca sa vada cine i-a infipt in spate si vazu pisica ce ranjea.Era ceva de spriat.Sangele Ritei se plimbau pe labele pisici si pe podea.Rita cazu jos.,,Nu pot lupta impotriva ei.E sora mea.Nu ii pot face rau.”
Aceasta incepu sa planga.Nu vroia sa lupte impotriva sorei.
,,Trebuie sa fac ceva.Sa nu mai las chakra pisici sa o controleze.”
Aceasta isi folosi puterea ce o mai avea luand-o pe pisica de la spatele ei si arucand-o in perete.Facu repe un semn cu mana spunand:
-Justu…
Nici nu apuca sa spuna ca Sakura ii dadu un pumn in spate chiar in locul ranei.Furia Ritei crestea.A inceput sa isi schimbe forma.A devenit o bestie cu parul lung pana la picioare,ghiarele ii erau foarte lungi,si coltii imenisi.Ajunsese aproape la posedare completa.Se intoarse catre Sakura si isi arunca ghiare catre ea.Giarele ii crescusera la loc iar ghiarele aruncate de ea venira in umerii Sakurei.Asa facu si pisici.Pisica a inceput sa miaune de durere.Pisica a disparut.Controlata de demon Rita lua un kunai si se indrepta catre Sakura.Aceasta rapid a fugit,reusind sa scape de cutit.Sakura a inceput sa arunce cu numai kunaiuri si shurikenuri sa scape de ea.Spre norocul ei,Rita se afla la pamant plina de sange.Sakura se indrepta cu un kunai de ea.In acel moment Rita a inceput sa planga,spunand:
-Nu am putut face nimic.Nu am putut sa o protejez de chakra pisici.Nu pot face nimic!
Sakura nu stia ce sa faca sa o omoare cu kunaiul sau sa o lase in viata.
-Hai,ce mai astepti?Omoara-ma o data!Nimeni nu ma iubeste.Toata lumea ma uraste.Pana si surorile mele vor sa ma omoare.Hai omoara-ma!Sa scap din acest iad.Mi-am dat seama ca nu trebuie sa-mi pese de nimeni si nimic doar de mine.Uite ce gresala am facut.Ar fi trebuit sa fac tot posibilul sa te omor.
Sakura ramasese uimita,socata.Siroaie de lacrimi se plimbau pe obraji ei.Nici nu stia ce sa faca.Sa o omoare pentru ca i-a omorat parintii si a suferit atat sau sa o lase pur si simplu in viata?

Răspunsuri în acest subiect
O iubire adevarata(Sasuke and Sakura) - de denisa - 30-06-2008, 07:14 PM
RE: O iubire adevarata(Sasuke and Sakura) - de ::::yamashita ayumu:::: - 02-07-2008, 03:50 PM
RE: O iubire adevarata(Sasuke and Sakura) - de denisa - 15-09-2008, 09:41 PM
RE: O iubire adevarata(Sasuke and Sakura) - de jocker_94 - 04-12-2008, 12:38 AM
RE: O iubire adevarata(Sasuke and Sakura) - de rosegur - 29-12-2008, 10:24 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  sakura and sasuke(zambete ce palesc) sharma_sakura 4 3.856 03-09-2011, 02:47 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  Iubire adevarata 2 .Evil. - .Black.! 4 2.988 26-07-2011, 08:53 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Iubire adevarata .Evil. - .Black.! 5 3.344 23-07-2011, 06:40 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Iuvire adevarata sau Obsesie Bolnava? Mariah . 117 57.718 15-02-2011, 11:20 PM
Ultimul răspuns: Mariah .
  Adevarata mostenire: inceputul DARKLIGHT131991 17 8.835 08-12-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: DARKLIGHT131991
  sasuke si sakura(trandafiri isi croiesc drumul dragostei) sakura_haruno75 1 2.982 29-05-2010, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 5 6.418 09-05-2010, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Denny
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 8 8.767 09-05-2010, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Denny
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 7.634 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.
  My Storry About Sasuke&Sakura sakura_alexutza 19 15.659 18-07-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)