27-08-2008, 04:33 PM
10.Sora geamana a Sakurei
Acesta tusit semn sa fie ascultat.Sakura si Kail se intoarse-ra uitandu-se la brunet ce parea foarte furios.
-Te cauta o fata care seamana cu tine spunea ca o cheama Ebina.spuse brunetul
-Ebina?
-Dar cine e Ebina asta?intreba Sasuke
-Nu e treaba ta!spuse aceasta furioasa care pleca de acolo
In sufragerie Ebina statea si discuta cu Naruto care era mort dupa ea.
Aceasta o vazu pe Sakura care se indrepta catre ea.
-Buna soro!spuse Ebina
-Ce cauti aici?spuse Sakura
-Nu am voie sa imi caut surioara?
-Acum te-ai gasit sa ma cauti!spuse nervoasa rozalia
-Ce vrei sa spui?
-Nu face pe proasta!Cand ne-au murit parintii de o boala de care nu stiu tie nu ti-a pasat de mine si mai lasat pe strada singura unde o femeie ma lua sub aripa ei.Datorita ei traiesc azi!
In acel moment Sasuke aparu si auzi conversatia ce il lasa socat.La fel ca el si Kakashi,Rita,Naruto si Kail ramasesera uimiti.Sakura ii dadu lacrimi de treistete iar Ebina spune:
-Nu mai plange surioara.
-Pai si ce sa fac?Din cauza ta plang!Si de ce ai venit?
-Pai te-am cautat sa vad cum iti merge.
-Da sigur.Si acum de ce te intereseaza?
Asta o sa discutam intr-o camera.spuse Ebina
Amandoua plecara in camera lui Sakura si rozalia zice:
-Asa de ce ai venit.
-Fiindca fac parte din Akatuchi (nush dak am scris bn).Si noi te cutam.
Fata ramasese uimita apoi intreba:
-De ce ma cautati?
-Pentru ca tu te-ai nascut cu o chacra a unei pisici foarte puternica,mai puternica decat vulpea cu 9 cozi.Se spune ca cei care se nasc pe 18 iunie primeste puterile ei.Asa cine vor face un ritual la apusul soarelui peste o saptamana si o zi si ti se vor lua puterile si te va distruge.Asa ca tu vi cu mine.
-Nici gand!Pleaca de aici!Sa nu te mai vad!
-Surioara draga tu nu intelegi ca am sa plec cu tine.Daca nu vi cu mine pretiosul tau Sasuke moare!
-N-ai curaju!
-Ba il am.O am uitat sa iti spun ca eu sunt cel mai bun asasin.Am omorat ninja foarte puternici iar pasta il voi distruge printr-o singura miscare.Iti dau o saptamana sa te gandesti.spuse aceasta plecand din camera
Sakura cazu in genunchi si incepu sa planga.Nu putea suporta ca Sasuke o sa moara daca nu accepta sa plece cu sora.Siroaie de lacrimi se plimbau pe obrajii ei catifelati.
Acesta tusit semn sa fie ascultat.Sakura si Kail se intoarse-ra uitandu-se la brunet ce parea foarte furios.
-Te cauta o fata care seamana cu tine spunea ca o cheama Ebina.spuse brunetul
-Ebina?
-Dar cine e Ebina asta?intreba Sasuke
-Nu e treaba ta!spuse aceasta furioasa care pleca de acolo
In sufragerie Ebina statea si discuta cu Naruto care era mort dupa ea.
Aceasta o vazu pe Sakura care se indrepta catre ea.
-Buna soro!spuse Ebina
-Ce cauti aici?spuse Sakura
-Nu am voie sa imi caut surioara?
-Acum te-ai gasit sa ma cauti!spuse nervoasa rozalia
-Ce vrei sa spui?
-Nu face pe proasta!Cand ne-au murit parintii de o boala de care nu stiu tie nu ti-a pasat de mine si mai lasat pe strada singura unde o femeie ma lua sub aripa ei.Datorita ei traiesc azi!
In acel moment Sasuke aparu si auzi conversatia ce il lasa socat.La fel ca el si Kakashi,Rita,Naruto si Kail ramasesera uimiti.Sakura ii dadu lacrimi de treistete iar Ebina spune:
-Nu mai plange surioara.
-Pai si ce sa fac?Din cauza ta plang!Si de ce ai venit?
-Pai te-am cautat sa vad cum iti merge.
-Da sigur.Si acum de ce te intereseaza?
Asta o sa discutam intr-o camera.spuse Ebina
Amandoua plecara in camera lui Sakura si rozalia zice:
-Asa de ce ai venit.
-Fiindca fac parte din Akatuchi (nush dak am scris bn).Si noi te cutam.
Fata ramasese uimita apoi intreba:
-De ce ma cautati?
-Pentru ca tu te-ai nascut cu o chacra a unei pisici foarte puternica,mai puternica decat vulpea cu 9 cozi.Se spune ca cei care se nasc pe 18 iunie primeste puterile ei.Asa cine vor face un ritual la apusul soarelui peste o saptamana si o zi si ti se vor lua puterile si te va distruge.Asa ca tu vi cu mine.
-Nici gand!Pleaca de aici!Sa nu te mai vad!
-Surioara draga tu nu intelegi ca am sa plec cu tine.Daca nu vi cu mine pretiosul tau Sasuke moare!
-N-ai curaju!
-Ba il am.O am uitat sa iti spun ca eu sunt cel mai bun asasin.Am omorat ninja foarte puternici iar pasta il voi distruge printr-o singura miscare.Iti dau o saptamana sa te gandesti.spuse aceasta plecand din camera
Sakura cazu in genunchi si incepu sa planga.Nu putea suporta ca Sasuke o sa moara daca nu accepta sa plece cu sora.Siroaie de lacrimi se plimbau pe obrajii ei catifelati.