Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O iubire adevarata(Sasuke and Sakura)

3.Testul
Dimineata veni iar Sakura tot in pat statea.Se gandea la testul pe care il va da.Pana la urma isi facu curaj si cobara jos ducandu-se la dulap.De acolo isi alesese o rochie superba.Era rosie,despicata pe o parte intr-o linie alba.In picioare purta o pereche de sandale de culoarea alba,iar pe cap isi pusese bendita cu semnul frunza.Dupa ce se imbraca pleca de acasa spre academie unde avea sa il intalneasca pe Kakashi si pe Sasuke si Naruto.Ajunsa acolo l-a vazut pe Naruto jumatate adormit ce dadea un aer comic iar Sasuke statea rezamat de un gard.Naruto cand o vazu pe Sakura spuse:
-Esti foarte frumoasa Sakura!spusese Naruto salivand
-Multumesc Naruto.
In timp ce statea rezamat,Sasuke din gresala ii arunca o privire Sakurei ce l-a lasat cu gura cascata.Era cea mai frumoasa fata.Vazand Sakura ca Sasuke se uita la ea ca felul 14 a spus:
-De ce te uiti asa la mine?
-Ma uit pentru ca vreau eu.
-Sa sti ca acest raspuns nu este logic.Dar in fine nu conteaza.
Dupa ce elevii astepta 3 ore Kakashi sosi cu un zambet pe chip spunand:
-Buna copii!Ce mai faceti?spusese acesta cu o mana la ceafa
-ATI INTARZIAT!replica Sakura si Naruto
-De ce ai intarziat Kakashi?intreba Sasuke
-Pai o pisica neagra mi-a taiat calea asa ca a trebuit sa o ia pe drumul cel lung.Bun.Haideti cu mine in padure.Ajunsi acolo Kakashi a spus:
-Sa va spun ce aveti de facut.Este foarte simplu.Trebuie sa luati acesti clopotei de la mine.Aveti 4 ore.
-Dar Kakashi-sensei.Noi suntem 3 iar dumneata ai 2 clopotei cum ne-am putea descurca?
-Cel ce nu va lua clopotel va repeta anul acesta clasa din nou.Pregativa,si stat!
Sasuke si Sakura se ascunsesera foarte bine iar Naruto ramasese fata in fata cu Kakashi care intotdeauna il lua prin surprindere si il arunca intr-un lac.Sakura facu un justu de teleportare care a ajutat-o pe ea sa il ia pe Naruto.Aceasta l-a ascuns intr-un tufis:
-Esti nebun?Nu ai nici o sansa in fata lui.Este un junin.Si in plus am un plan pentru a trece testul.
-Nu conteaza.Am sa il inving.Crede-ma.
Iar acesta pleca.Sakura pleca sa il caute pe Sasuke sa ii spuna planul.Intr-un final il gasise langa un rau unde statea si se gandea.
-Hei Sasuke.Am un plan cum sa luam clopoteii.
-Nu ma intereseaza planul tau.Si in plus tu nu sti nimic asa ca lasa-ma in pace.
-Nai decat.Daca nu vrei sa treci testul nu ma asculta.
Si aceasta pleca de acolo plangad.In timp ce alerga dadu-se peste cineva ce o facu sa cada jos.Aceasta isi ridica privirea si il vazu pe Naruto care ii spuse:
-Sakura de ce plangi?
Sakura il lua in brate si incepu sa planga si mai tare.
-Nu mai plange.Nu are rost sa iti strici ochii tai frumosi degeaba.Calmeaza-te si spune ce s-a intamplat.
Sakura se linisti si ii povesti tot.
-Nemernicul.Cum a putut sa iti faca asta.Lasa il aranjez eu.
-Nu Naruto.Lasa-l.Oricum mai important e sa trecem testul decat sentimentele mele.
-ATENTIE SAKURA!
Naruto se aseza in fata ei si Kakashi il lovi pe el iar Naruto ii spuse Sakurei:
-Fugi si gaseste-l pe Sasuke.
Sakura fugi foarte repede de acolo.In timp ce alerg speriata il gasi pe Sasuke cu tot corpul in pamant iar capul afara.
-Sasuke stai te scot eu.
-Nu am nevoie de ajutorul tau.Pleaca!
-Bine.Daca asa vrei tu plec.
-Nu pleca.Hai ajuta-ma.
-Bine ai rabdare.
Sakura isi facu avant si cu viteza lovi pamantul unde crapa foarte tare facand o gaura mare ajutandu-l pe Sasuke sa iasa.Sasuke uimit ii spuse:
-Imi pare rau pentru atunci.
-Am si uitat.Haide repede sa punem in plicatie planul.Trebuie sa il aducem pe Naruto.
Sasuke facu un semn si il adusese pe Naruto unde se aflau ei.Sakura le spuse planul iar ei il puse in aplicatie.Sakura se duse catre Kakashi si ataca facandu-l ocupat ca sa poata Naruto si Sasuke sa ia clopoteii.Si au reusit.Cat ai zice peste Naruto si Sasuke aveau cei 2 clopotei iar Kakashi a spus:
-Ati trecut cu totii.
Toti erau bucurosi iar Kakashi spuse:
-Ati lucrat foarte frumos in echipa.Va felcit.Maine,la ora 8:00 sa fiti in fata academiei.Mergem intr-o excursie.Asa ca acum puteti merge acasa sa va odihniti si sa va impachetati.
Toti pleca acasa.Sakura impreuna cu Sasuke mergeau acasa pentru ca stateau pe aceasi strada.Sasuke ii spuse Sakurei:
-Multumesc pentru ca mai ajutat si sa sti ca esti foarte puternica.
-Multumesc.
Ajunsa acasa Sakura isi lua la revedere de la Sasuke si intra in casa unde impacheta de tot ce avea nevoie si se puse in pat bucuroasa ca a trecut testul.

Răspunsuri în acest subiect
O iubire adevarata(Sasuke and Sakura) - de denisa - 30-06-2008, 07:14 PM
RE: O iubire adevarata(Sasuke and Sakura) - de ::::yamashita ayumu:::: - 02-07-2008, 03:50 PM
RE: O iubire adevarata(Sasuke and Sakura) - de denisa - 08-07-2008, 08:57 PM
RE: O iubire adevarata(Sasuke and Sakura) - de jocker_94 - 04-12-2008, 12:38 AM
RE: O iubire adevarata(Sasuke and Sakura) - de rosegur - 29-12-2008, 10:24 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  sakura and sasuke(zambete ce palesc) sharma_sakura 4 3.856 03-09-2011, 02:47 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  Iubire adevarata 2 .Evil. - .Black.! 4 2.989 26-07-2011, 08:53 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Iubire adevarata .Evil. - .Black.! 5 3.344 23-07-2011, 06:40 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Iuvire adevarata sau Obsesie Bolnava? Mariah . 117 57.718 15-02-2011, 11:20 PM
Ultimul răspuns: Mariah .
  Adevarata mostenire: inceputul DARKLIGHT131991 17 8.835 08-12-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: DARKLIGHT131991
  sasuke si sakura(trandafiri isi croiesc drumul dragostei) sakura_haruno75 1 2.982 29-05-2010, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 5 6.418 09-05-2010, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Denny
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 8 8.767 09-05-2010, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Denny
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 7.634 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.
  My Storry About Sasuke&Sakura sakura_alexutza 19 15.659 18-07-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)