17-09-2008, 11:29 PM
-Ce,o bona?
-Ai auzit foarte bine
-Am 15 ani ,in caz ca nu ai observat
-Ultima oara cand ai ramas ultima oara singura ai dat o maaaare petrecere,si acum se vorbeste despre ea,cat despre politie si anbulanta ....erau nelipsite.....
-Ce vrei sa fac daca ma iubesc baietii?
- Nu te las singura si punct.
- De ce nu aduci si tu fete de varsta mea si numai babe?
-Poate ca fetele de varsta ta sunt la fel de nebuna ca tine,defapt nimeni nu e mai nebun ca tine
-Tu zici....enervanta mai e si asta
-Nici mie nu prea imi convine,desi parintii lui sunt divortati mai nou se pare ca nu�l afecteaza si se comporta de park parintii lui ar fi masini de dat cu banii.....adica seamana foaaarte mult cu tine
-Lui?!?!? E mosneag....si are parinti.....deci o sa am o strabona si un strabon,vaaaai ce simpatic.
-Are 15 ani.
-What the f**k did you say?
-Vine dintr�o familie buna,dar el este mai rasfatat asa ca tine ,daca stau bine sa ma gandesc v�ati potrivi de minune ....plus ca aveti un apartamen de lux deci o sa locuiti impreuna
- Nu...........nu.................NUUUU!!!!
- Fi atenta domnisoara,sa nu ii dai foc ,sau sa�l otravesti ,sau orice altceva ce le�i facut celorlalte bone
- De acord cu tine ...o sa ii fac ceva nou. Zic eu cu un zambet angelic pe buze
- O nu....cunosc privirea asta .....fato esti o rebela cu chip de sfanta
- Stiu MAMI!Totusi .....alt fraier,alt stres, alt urangutan,alt MUC
- Nu prea te inteleg,esti bogata,baietii ar da orice sa fie cu tine,iar la cum arati...fi serioasa,cine are corpul ca al tau, esti cea mai populara fata din liceu....ai cele mai bune prietene pe cari ti le�ai putea dori vreodata ,tot ce itit mai trebuie e un baiat.
- Sti ceva,ma cam enervezi, cine te crezi sa m intrebi toate astea, cine ? mami ....ei bine MAMI mie nu prea imi pasa de tine sti....fac ce vreau cand vreau ...daca vreau sa mut muntii ii zic lu daddy si ii muta
~ ~ ding ding ~ ~
Salvata de clopotel
- Ryan.intra!
- Buna ziua mama ce mai faceti?
Ce d***u a zis?
Pe usa isi face aparitiaun baiat putin mai inalt ca mine ,brunet cu ochii albastri ,parul ciufulit si o atitudine de rebel.
- Buna , tu trebuie sa fi Heidi! Zise el uitandu�se seducator intinzandu�mi mana in semn de prietenie.Imi rasucesc ochii in semn de plictiseala si urc la mine in camera.
Disturbia it�s like the darkness is the light ...
,, Ashley,intra pe net��
Deschid laptopul meu cel colorat si ma arunc in pat:
Love_for_you: Ashley,what�s up!
Kawaii_factory:o sa inebunesc
Love_for_you: sa iti amintesc ca esti deja ? am o veste suuuper
Kawaii_factory: .....
Love_for_you: Chris Brown vine in seara asta in club
Kawaii_factory: vorbesti serios?
Love_for_you: da....ai uitat ceva?
Kawaii_factoy: ?
Love_for_you: care e noua bona?
Kawaii_factory: e un bon
Love_for_you: deci e mosneag......=)) tataie qu bale la gura ?
Kawaii_factory: are 15 ani,vine din New York si parintii lui s�au desparti blah blah:-@ fraier
Love_for_you: daca nu as avea prieten..........:X
Kawaii_factory: fi serioasa ...e un ratat
Discutia a luat sfarsit cand mami a mea cea pletoasa dadea cu piciorul in podea incercand sa imi distraga atentia.
* * *
Mai are de gand sa o ingnore mult? Ce pustoaica ......si ce .....formeee
- O sa ii ceri scuze deoarece te�ai purtat urat!
- wow MAMI nu suntem in superman....sa nu cumva sa ma trasnesti cu laseru =))
- Fie cum vrei, o saptamna nu ai voie sa faci modelling
- ha ha ha ! scuze�moi moidmoiselle ,ce language abla acolo?
Linistea era apasatoare....o facuse pe propria mama fara cuvinte.....un moment de reculegere dupa care....
- Vrei TE ROG FRUMOS SA IESI DRA*U DIN CAMERA MEA?
Tu crezi ca viata
Poti sa mi-o conduci
-Alo!
- Buna iubito,ce faci
- Bine scumpule1
- Esti nervoasa......ce s�a intampla ,iar maikata?
- Da.....
,,Scumpule?! �� Are prieten?
* * *
Vorbeam cu scumpul meu la telefon cand deodata apare mami a mea cea cu plete si imi inchide telefonul.
primul fic...:chuu: deci....stiu ca nu e asa geniala dupa cum as fi vrut sa iasa,:99:insa e primul capitol :yada:....stiu ca e mult dialog :dizzy:.....si nu e chiar MIhai Eminescu.;|...,insa sunt deschisa in comentarii,trebuie sa ma perfectionez::bye:
-Ai auzit foarte bine
-Am 15 ani ,in caz ca nu ai observat
-Ultima oara cand ai ramas ultima oara singura ai dat o maaaare petrecere,si acum se vorbeste despre ea,cat despre politie si anbulanta ....erau nelipsite.....
-Ce vrei sa fac daca ma iubesc baietii?
- Nu te las singura si punct.
- De ce nu aduci si tu fete de varsta mea si numai babe?
-Poate ca fetele de varsta ta sunt la fel de nebuna ca tine,defapt nimeni nu e mai nebun ca tine
-Tu zici....enervanta mai e si asta
-Nici mie nu prea imi convine,desi parintii lui sunt divortati mai nou se pare ca nu�l afecteaza si se comporta de park parintii lui ar fi masini de dat cu banii.....adica seamana foaaarte mult cu tine
-Lui?!?!? E mosneag....si are parinti.....deci o sa am o strabona si un strabon,vaaaai ce simpatic.
-Are 15 ani.
-What the f**k did you say?
-Vine dintr�o familie buna,dar el este mai rasfatat asa ca tine ,daca stau bine sa ma gandesc v�ati potrivi de minune ....plus ca aveti un apartamen de lux deci o sa locuiti impreuna
- Nu...........nu.................NUUUU!!!!
- Fi atenta domnisoara,sa nu ii dai foc ,sau sa�l otravesti ,sau orice altceva ce le�i facut celorlalte bone
- De acord cu tine ...o sa ii fac ceva nou. Zic eu cu un zambet angelic pe buze
- O nu....cunosc privirea asta .....fato esti o rebela cu chip de sfanta
- Stiu MAMI!Totusi .....alt fraier,alt stres, alt urangutan,alt MUC
- Nu prea te inteleg,esti bogata,baietii ar da orice sa fie cu tine,iar la cum arati...fi serioasa,cine are corpul ca al tau, esti cea mai populara fata din liceu....ai cele mai bune prietene pe cari ti le�ai putea dori vreodata ,tot ce itit mai trebuie e un baiat.
- Sti ceva,ma cam enervezi, cine te crezi sa m intrebi toate astea, cine ? mami ....ei bine MAMI mie nu prea imi pasa de tine sti....fac ce vreau cand vreau ...daca vreau sa mut muntii ii zic lu daddy si ii muta
~ ~ ding ding ~ ~
Salvata de clopotel
- Ryan.intra!
- Buna ziua mama ce mai faceti?
Ce d***u a zis?
Pe usa isi face aparitiaun baiat putin mai inalt ca mine ,brunet cu ochii albastri ,parul ciufulit si o atitudine de rebel.
- Buna , tu trebuie sa fi Heidi! Zise el uitandu�se seducator intinzandu�mi mana in semn de prietenie.Imi rasucesc ochii in semn de plictiseala si urc la mine in camera.
Disturbia it�s like the darkness is the light ...
,, Ashley,intra pe net��
Deschid laptopul meu cel colorat si ma arunc in pat:
Love_for_you: Ashley,what�s up!
Kawaii_factory:o sa inebunesc
Love_for_you: sa iti amintesc ca esti deja ? am o veste suuuper
Kawaii_factory: .....
Love_for_you: Chris Brown vine in seara asta in club
Kawaii_factory: vorbesti serios?
Love_for_you: da....ai uitat ceva?
Kawaii_factoy: ?
Love_for_you: care e noua bona?
Kawaii_factory: e un bon
Love_for_you: deci e mosneag......=)) tataie qu bale la gura ?
Kawaii_factory: are 15 ani,vine din New York si parintii lui s�au desparti blah blah:-@ fraier
Love_for_you: daca nu as avea prieten..........:X
Kawaii_factory: fi serioasa ...e un ratat
Discutia a luat sfarsit cand mami a mea cea pletoasa dadea cu piciorul in podea incercand sa imi distraga atentia.
* * *
Mai are de gand sa o ingnore mult? Ce pustoaica ......si ce .....formeee
- O sa ii ceri scuze deoarece te�ai purtat urat!
- wow MAMI nu suntem in superman....sa nu cumva sa ma trasnesti cu laseru =))
- Fie cum vrei, o saptamna nu ai voie sa faci modelling
- ha ha ha ! scuze�moi moidmoiselle ,ce language abla acolo?
Linistea era apasatoare....o facuse pe propria mama fara cuvinte.....un moment de reculegere dupa care....
- Vrei TE ROG FRUMOS SA IESI DRA*U DIN CAMERA MEA?
Tu crezi ca viata
Poti sa mi-o conduci
-Alo!
- Buna iubito,ce faci
- Bine scumpule1
- Esti nervoasa......ce s�a intampla ,iar maikata?
- Da.....
,,Scumpule?! �� Are prieten?
* * *
Vorbeam cu scumpul meu la telefon cand deodata apare mami a mea cea cu plete si imi inchide telefonul.
primul fic...:chuu: deci....stiu ca nu e asa geniala dupa cum as fi vrut sa iasa,:99:insa e primul capitol :yada:....stiu ca e mult dialog :dizzy:.....si nu e chiar MIhai Eminescu.;|...,insa sunt deschisa in comentarii,trebuie sa ma perfectionez::bye: