(02-08-2010, 02:41 PM)Lynnu A scris: Hello, Alexa. OMG ai 20 de ani ? o.o uhuuu, eu ţi-am dat în jur de 14 anişor o.o Kyaaaa what a fluffeh girl o.oBine ai venit pe forum şi îţi urez o şedere plăcută aici. Sper să te distrezi şi să fii un user activ şi happy posting and no spam.Cânţi la vreun instrument ceva . . . muzical ? Citeşti manga ? Asculţi k'pop ? Film preferat ? Anime preferat ? Cartea preferată ? Melodia favorită ?
Cam atâtica, îţi urez din nou un welcome şi bine ai venit.
Da stiu... multi mi-au spus ca nu par de 20. Recunosc ca e destul de greu sa te maturizezi ( nu ca m-as grabi, am toata viata inainte). Atat de multe intrebari ca nici nu stiu de unde sa incep. Lynnu cum ai ghicit ca imi place sa citesc? Cartea mea preferata "Mandrie si prejudecata" de Jane Austen.
La celelalte intrebari nu iti pot raspunde. Nu ca nu as vrea...dar am prea multe preferate . Mersi de intrebari. [posturi unite]
(02-08-2010, 02:59 PM)ryuu-seng A scris: Bine ai venit pe animezup...20 de ani?o varsta frumoasa,cum te simti la aceasta varsta ?
Niste intrebari:iti place Korea?daca nu ai vrea totusi sa ajungi acolo?Seriale coreene privesti?daca da care sunt acelea?Mi-mi place Bad guy
Mda..numai coreea[sunt fan coreea]
Cum ai dat de zup?[imi e lene sa vad daca au pus altii intrebarea asta]
Inca odata bun venit si distreaza-te
Sincer nu sunt fana Coreea, dar am vazut " A love to kill" bestial... "Bad boy" era pe lista de asteptare, dar m-ai facut curioasa . Daca ai alte recomandari. Am destul timp...doar e vacanta :001_302: