Răspunsuri: 1.723
Subiecte: 36
Data înregistrării: Jun 2010
Reputație:
82
Zupi: 28.095 z
@Ang., multumesc. ^^
Faza cu "n-am timp", daca ai vrea cu adevarat sa desenezi sau/si sa-ti imbunatatesti felul in care desenezi ti-ai gasi macar o ora la nu stiu cat timp pentru a desena. Si macar fa o poza sau o copie a unui desen inainte s-o dai, cine stie, poate chiar a fost bun desenul. Doar am zis.
Revenind la desen, fatei din stanga ar fi fost bine sa-i faci mai bine capul pentru ca poti zice ca sta sa cada iar asta e din cauza parului defapt, adica, din cauza parului care e mai mult in dreapta, da alta forma capului. Ochii sunt de marimi diferite, unul e alungit (cel din dreapta, e mai lung) iar cel stang este potrivit, mi se pare mult mai frumos ochiul stang decat cel drept. Degetele parca ar fi creioane, dar daca tie iti place asa, n-am ce reprosa (gusturile nu se discuta ^^). Pantofii ar fi putut arata mult mai bine, cu mai multe detalii decat cele actuale, dar si asa sunt destul de bunicele incaltarile. Pozitia corupului si expresia faciala (+ nasul ascutit si mic) sunt frumoase (nasul e cute ;x). Fata din drepta are o problema cu ochii: cel drept ar fi trebuit sa fie putin mai sus. La mana dreapta parca ar avea fire de par sau pielea de gaina la cum ai desenat. Pulpa pare enorm de mare fiindca n-ai terminat bine piciorul drept, adica unde l-ai incheiat. Genunchiul e destul de frumos, botoconos, dar e realitatea. Chilotii nu sunt bine detaliati, chiar daca se mai putea adauga cate ceva. Acele floricele parca sunt intr-un camp cu iarba. Nu arata bine~. Sanii... parca sunt scosi dintr-un anime h., dar sunt frumosi desenati. Apreciez ca desenezi in creion si ca incerci sa adaugi unbre si detalii, dar... straduieste-te mai mult data viitoare. Imi place cum iai facut parul si gura, buzele subtiri sunt dragalase (pacat ca-mi aduce aminte de altceva *dat ochii peste cap*). Succes in continuare. ^^
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2