26-10-2010, 03:37 PM
@ Tan
@ Aylin
uh eiuei când am văzut că vii aşa spre mine I mean duuuuh nu mă aşteptam dar yeah trebuia să mă aştept dar... Hei oricum e tru tru că eşti o nebună autentică. dar nici eu un sunt mai prejos ( să nu uităm de "shinitzelul" ăla, I mean dudă cine te-a dus pe partea aia doar să îi vedem faţa? şi fără premeditare * laughs* mda, deci, da ) . Nu ştiam că te-a sunat Dia şi ţi-a zis că vin şi astea dar OMG OMG OMG * laughs* mă bucur că ne-am văzut ( trebuie să repetăm figura )
@ Yondaime
Şi totuşi, Id-ul tău nu a avut succes de nicio culoare
Citat:cine nu ar vrea sa te ia acasa 33Habar nu am, Tan hai să întrebăm: cine nu vrea să mă ia acasă cu el/ ea? *kiddin lol* eniuei replica aia a fost atât de tare, Usturu nici nu mai ştia ce să zică, sincer eu nu am priceput dacă a zis da, nu , nu ştiu sau orice altceva * laughs* hehehehhe.
Citat:TT_TT, vezi teh, chiar te iubeste toata lumea >.>Da şi eu iuuuuuuuuuubesc! so, that's a good thing. Oricum ziua aia a fost cea mai bună din ultimele pe care le-am avut în ultima vreme şi duminică am primit cele mai călduroase îmbrăţişări din istoria îmbrăţişărilor. Şi nu, nu o zic ca să fie zis. Punct şi terminat.
@ Aylin
Citat:*glomps* besc, mai stii? <3<3Bineînţeles ( besc 2 <3<3 )
uh eiuei când am văzut că vii aşa spre mine I mean duuuuh nu mă aşteptam dar yeah trebuia să mă aştept dar... Hei oricum e tru tru că eşti o nebună autentică. dar nici eu un sunt mai prejos ( să nu uităm de "shinitzelul" ăla, I mean dudă cine te-a dus pe partea aia doar să îi vedem faţa? şi fără premeditare * laughs* mda, deci, da ) . Nu ştiam că te-a sunat Dia şi ţi-a zis că vin şi astea dar OMG OMG OMG * laughs* mă bucur că ne-am văzut ( trebuie să repetăm figura )
@ Yondaime
Citat:MAI MULTE LAUDE PENTRU YONDAIME CARE A FACUT VANZARI STANDULUI ANIMEZUP VA ROG
Şi totuşi, Id-ul tău nu a avut succes de nicio culoare