02-09-2010, 10:17 PM
(Ultima modificare: 02-09-2010, 10:25 PM {2} de deeaH2elen.)
Staai...sunt zapacita. Reiau: Intrebam de data limita (am vazut ca site-ul organizeaza un concurs iar premiul va fi o legitimatie)
1 chestiune a fost explicata muult mai bine!
Intrebare(din nou): pe 23 octombie va avea un concert, intrebarea mea este daca va avea loc in acelasi timp cu Niji sau mai tarziu??[posturi unite]
Scuza-ma daca vorbesc asa de mult dar sunt super zapacita la ora asta! fiecare trage de mine si eu nu vreau decat sa scriu linistita [posturi unite]
mey deliciosule mai vedem [posturi unite]
um pey..(,,PARTICIPA LA CONCURSUL NOSTRU SI ANUL ACESTA POTI INTRA PE GRATIS LA NIJIKON"')
1 chestiune a fost explicata muult mai bine!
Intrebare(din nou): pe 23 octombie va avea un concert, intrebarea mea este daca va avea loc in acelasi timp cu Niji sau mai tarziu??[posturi unite]
Scuza-ma daca vorbesc asa de mult dar sunt super zapacita la ora asta! fiecare trage de mine si eu nu vreau decat sa scriu linistita [posturi unite]
(30-08-2010, 07:51 PM)Yondaime A scris:(22-08-2010, 09:34 PM)deeaH2elen A scris: Hey! vad ca vorbiti de gaming... am exersat atat de mult anul asta incat nici nu concep sa nu castig
Andreea XD
Draga Andreea... sa inteleg... ca TU...ACUM ... tocmai... M-ai... PROVOCAT?!
mey deliciosule mai vedem [posturi unite]
(02-09-2010, 10:12 PM)Flaw A scris: La care concurs te referi?
Ca sunt mai multe
um pey..(,,PARTICIPA LA CONCURSUL NOSTRU SI ANUL ACESTA POTI INTRA PE GRATIS LA NIJIKON"')