25-10-2010, 09:24 PM
Vai aha K plagiatori notorii ce suntem
Nijikon 2010
|
25-10-2010, 10:17 PM
(25-10-2010, 07:11 PM)Teh A scris: Şi nici nu mă aşteptam să vină şi să o şi văd pe nebuna de Aylin care a sărit practic pe mine, ok nu chiar practic... când m-a văzut. Ba da, am sarit PRACTIC pe tine Aww sweetie asa rau te'am speriat? credeam ca ma cunosti mai bine de atat, am zis eu ca trebuia sa fii pregatita psihic pentru o intalnire cu mine xDD anyways it was so nice seeing you :X chiar n'aveam de gand sa vin si a doua zi, pentru ca sambata noaptea am fost la o prietena si n'am dormit deloc, si m'a sunat Dia dimineata sa-mi spuna ca o sa vii si tu. I was like "f#ck all, ma duc s-o vad pe Teh!" *glomps* besc, mai stii? <3<3
Love me or hate me. Either way I'm on your mind.
25-10-2010, 10:26 PM
^ yup, I really do love her <3
Apropo.. ne-am cunoscut, remember? (nu cred, but still XD) nice to meet ya ^^
Love me or hate me. Either way I'm on your mind.
25-10-2010, 10:33 PM
Vad ca s-a distrat lumea pe aici .
Mutumesc pentru vid Flaw,din pacate doar al 2-lea merge.Dar mi-a placut!A vorbit despre japoneza,yay.Andemon rulzzz! Now,ar fi cazul sa-mi mai dezvolt si eu parerea....so..sa incepem cu zona de gaming,dance pad-urile au fost geniale <3,mai vreaaau!Am apucat si eu sa dansez de 2 ori.Dar era fucking hard la inceput XD.Dar pe parcurs te obisnuiai.Altceva nu am jucat,vroiam sa joc si eu Mario dar nu l-am observat o.o...La concursul de cosplay era atat de plina sala incat nu mai aveai loc nici sa stai pe jos XD.Dar macar atunci s-au eliberat stand-urile so am fost si eu si mi-am luat o caciulita cute ^^. Eu nu prea am cunoscut membri de pe zup,avand in vedere ca sunt mai noua.Dar mi-am luat ecuson XD.Pe care n-am avut cum sa-l prind T.T....Am auzit ca duminica a fost mai fun....next time sper sa stau in ambele zile.
25-10-2010, 10:46 PM
next time sper sa aduca cineva o cutie cu bolduri (sau macar sa imi amintesc eu sa aduc...)
25-10-2010, 11:24 PM
ACELE DE SIGURANTA AU FOST LA MINE TOT TIMPUL DAR NU AM REUSIT SA LE GASESC LA TIMP! AM DAT DE ELE ACCIDENTAL DUMINICA! /end of caps lock rage
Nu stiu... la anul fac altfel cu ecusoanele, sa nu mai existe problema asta.
25-10-2010, 11:47 PM
(25-10-2010, 11:24 PM)Flaw A scris: ACELE DE SIGURANTA AU FOST LA MINE TOT TIMPUL DAR NU AM REUSIT SA LE GASESC LA TIMP! AM DAT DE ELE ACCIDENTAL DUMINICA! /end of caps lock rage Mişto aşa, oricum, eu am avut unde să-l pun. :] Ah da, faza cu Teh a fost epică, eram cu Triangle şi încă câteva persoane parcă ( yeah, am fost cam ameţită ) şi văd o chestie mică cu freză drăguţă care se uita la mine şi apoi mă duc la ea " Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh " şi o îmbrăţişez şi în acelaşi timp o împing şi o lipesc de perete cine a văzut faza o fi crezut că vreau să o sărut o.o""""" yuri, yuri. Oricum, chiar dacă nu am câştigat concursul de cosplay m-am bucurat pentru cei care au câştigat şi în acelaşi timp m-am întristat pentru tipa costumată în Miku, probabil aţi văzut cum s-a oprit din dans pentru că ia căzut o chestie, mă rog, a început să plângă în culise şi toţi am venit şi am consolato. Mi-a plăcut mai mult pe la final când am jucat cu restul cosplazerilor Macao în culise. ) În fine, am văzut o grămadă de pe Zup, prima a fost Marina :] şi apoi mulţi alţii. Oricum, abia aştept Otaku.
26-10-2010, 12:12 AM
Pff...eu aş vrea sa îmi cer scuze faţă de Mitzuke DXXXXX am uitat să îi aduc peruca în prima zi,iar în a 2 a când am adus-o n-am mai vazut-o..oricum eu eram oarba DXX din cauza lentilelor de contact.Nu prea am cunoscut mulţi membri de pe zup TT.TT n-am avut timp să respir şi nici de propriul stand...DAMMIT.
Am a reuşit totuşi să filmez şi să fac 2-3 poze. Dacă vreţi să vedeţi câteva ...tot ce am eu sunt pozele astea 3: Poza 1 Poza 2 Poza 3 Mă bucur măcar că am stat mai mult de vorbă cu Mimişor care a fost foarte draguţă ca Madame Red şi tot mă enervez că nu am făcut poze cu ea TT.TT
~~~~~~
"My angel,my sunSHINe <3." "I still look at you" |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
12 Vizitator(i) |