Ei bine, ceva mai devreme am ajuns acasă şi sunt moartă de picioare şi oboseală, înţelepciunea mea şi-a luat o grămada de haine de schimb, adică tricouri, blugi şi altele şi dar o pereche de teneşi, skateri-eri sau o încălţăminte mai comodă nu mi-am luat şi a trebuit să rămân în pantofi şi mă dor foarte tare picioarele T___T Ce să mai zic de ochi, azi am văzut numai blitzuri o.o" în fine, în rest pot spune că m-am distrat, am văzut mai multă lume de pe zup decât credeam c-o să văd vreodată şi . . . într-un fel sau altul mi-a plăcut asta.
Oh si eu la fel. Dar totusi de 8 ore sunt muuult mai efervescenta. Cu acordul vostru voi face un topic unde voi posta cateva imagini. Din cauza bateriilor multe au iesit prost ( si poza cu Flaw DAMN ) asa ca daca vreti sa postati, nu-i nicio problema. Sper sa ne vedem si maine mai ales la stand-up (de abia astept)!!
Multa lumea de pe Zup?? Ups...eu nu te-am prea...vazut dar poate ne vedem maine XD
(23-10-2010, 08:29 PM)deeaH2elen A scris: Oh si eu la fel. Dar totusi de 8 ore sunt muuult mai efervescenta. Cu acordul vostru voi face un topic unde voi posta cateva imagini. Din cauza bateriilor multe au iesit prost ( si poza cu Flaw DAMN ) asa ca daca vreti sa postati, nu-i nicio problema. Sper sa ne vedem si maine mai ales la stand-up (de abia astept)!!
Multa lumea de pe Zup?? Ups...eu nu te-am prea...vazut dar poate ne vedem maine XD
Probabil m-ai văzut dar nu ţi-ai dat seama că sunt eu am fost tipa îmbrăcată în Madam Red. :]
puneti poze va rooog TT_TT
eu nu am fost si imi vine sa mor ca nu am lipsit deloc nici de la Niji nici de la Otaku anii trecuti
poze onegai! *puppy eyes*
(23-10-2010, 09:07 PM)Mimişor A scris: Probabil m-ai văzut dar nu ţi-ai dat seama că sunt eu am fost tipa îmbrăcată în Madam Red. :]
Stai aşa...eu mă rugam de tine să facem nişte poze şşşiiiii....tu,adica TU erai acea Madame Red?????????TT.TT
Deci sunt ....lasă că maine nu scapi de mine,facem poze.
~~~~~~
"My angel,my sunSHINe <3." "I still look at you"
(23-10-2010, 09:07 PM)Mimişor A scris: Probabil m-ai văzut dar nu ţi-ai dat seama că sunt eu am fost tipa îmbrăcată în Madam Red. :]
Stai aşa...eu mă rugam de tine să facem nişte poze şşşiiiii....tu,adica TU erai acea Madame Red?????????TT.TT
Deci sunt ....lasă că maine nu scapi de mine,facem poze.
Să şti că te-am căutat să facem poze şi nu te-am găsit aşa că m-am schimbat şiiiii T______T oricum, mâine o am aceeaşi rochie sooo. . . o să mă vezi şi o să facem câte poze vrei.