13-08-2010, 11:35 AM
Vai Ady de ce mi-ai adus aminte... Pramatie ce esti
Nijikon 2010
|
Se pare ca in ziua de sambata, dupa prima zi de Nijikon, va avea loc un concert j-rock in The Silver Church Club, sustinut de formatia japoneza Guild.
Link: http://www.facebook.com/event.php?eid=131008200276970 Citat:Japanese rock music has raised names larger than Gods and their fandom grows like ivy. GUILD is the New Age uncut diamond, discovered in 2006 under the ground of the ancient imperial capital of Japan, Kyoto. In Romania vor concerta de trei ori: Citat:• 21th October – Romania, Iasi, location TBA Pretul biletelor si ora exacta a concertelor vor fi anuntate in curand. Cand aflu, voi posta si aici. [edit] Concertul va avea loc in ziua de sambata. Nu s-a schimbat data, dar am afirmat eu eronat prima data ca 23 pica vineri. Imi cer scuze pentru neatentie
22-08-2010, 09:34 PM
Hey! vad ca vorbiti de gaming... am exersat atat de mult anul asta incat nici nu concep sa nu castig
Andreea XD
23-08-2010, 09:41 PM
Apropo...biletul este 30 lei...pentru mai multe detalii intrati pe pagina oficiala
30-08-2010, 02:20 AM
Cum se poate ajunge la Palatul Copiilor
Gasiti mai sus instructiuni complete. Am updatat si primul post cu link-ul.
30-08-2010, 08:49 AM
eu vin sigur!Din pacate am pierdut 2 editii si nu vreau s-o pierd si pe asta,chiar daca inseamna sa ma dau bine pe langa mama si sa mai invat si excelent la scoala T_T.
Ne vedem acolo,eu voi avea nickul scris pe frunte sau pe o foaie �Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�
30-08-2010, 10:07 AM
O sa incercam sa oferim un soi de ecusoane pentru userii zup, sa isi poata scrie acolo nick-urile, pentru a putea fi cunoscuti
30-08-2010, 10:44 AM
Thanks Flaw,esti cel mai bun .Macar nu va mai trebuii sa ne chinuim sa ne scriem pe frunti,tricouri sau alte materiale,depinde de imaginatie
�Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�
30-08-2010, 11:45 AM
Citat:Macar nu va mai trebuii sa ne chinuim sa ne scriem pe frunti,tricouri sau alte materiale,depinde de imaginatie Eu mi-am rugat o prietena sa-mi scrie numele pe tricou cu acrilice pentru Otaku. Daca mai rezista pana la Niji, s-ar putea sa-l iau :ha:. Abia astept Niji. Deja imi fac planuri pe cine vreau sa vad pe acolo. Si o sa ma arunc la postere si insigne pana gasesc ce vreau :yes:.
http://s4.zetaboards.com/BLAQStyleRomania/index/ --> New MBLAQ forum for A+ out there ^^
|
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
1 Vizitator(i) |