Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nightmare of my life

Nici nu mai vrea sa citesc! Am dat pe aici stiind ca o sa dau de un fic unde e nevoie de o critica (persoana in sine, critica, nu criticiile). Sa fim sinceri, puteai asa bine sa deschizi un topic despre tine si sa scrii toate lucrurile alea.
tipul - timpul
Inainte de "dar" se pune o mica si frumoasa virgula daca stii ce inseamna asta.
Ai inceput varza. Trebuie sa atragi cititorii cu primele randuri, asa ei o sa vor sa citeasca mai mult. Iar pe langa asta, e si scurt. Daca macar era bun, se putea intelege ceva (inafara de ce-i faceau colegii si ce-i placea ei) si era lipsit de greseli (chiar daca nimic nu e perfect, macar incercam sa ajungem la perfectiune) mai ziceam si eu cu vai si poate ca este bun si cu asta basta. De la "formele lui Hinata care ii baga pe baieti in spital" si TenTen care e lipsa, mda, n-am mai citit. Ce-as putea zice mai "frumos" ? Hm... A, da! Stiu! Mai scrie si mai scrie si cand ajungi sa te perfectionezi sa te astepti la lucruri "minunate" (pupincureli) la adresa fic-ului sau poeziei sau orice altceva care e scris de tine. Cum am zis (sau cum am gandit de fel), mai bine o critica constrictiva decat niste pupincureli care sa nu te ajute la nimic. Deci, cauta prin carille de romana, caietele sau pe net (in ziua de azi copii sunt nedezlipiti de internet) lectii de gramatica si de punctuatie (ex: cum poti sa scrii "celalta" ? cand e logic ca se scrie "cealalalta" ?). Chiar daca sunt greseli de tastatura, poti sa-ti pierzi cinci minute ca sa te corectezi (ca oricum zece ti el piezi insiruind propozitii). Crezi ca daca cineva ar incepe cu "Pai... eu.. nu prea stiu cum sa incep... aaa.. gata am gasit cuvintele potrivite!" Ar atrage cititorul? Sa fim sinceri. Ai mai lasat si spatiu dupa aceea, plus ca mai e faza misto ca se pun doar trei puncte de suspensie nu o mie sau cincizeci. Nu suntem aici ca sa facem jumatate din fic cu paispe' mii de puncte ca sa facem si noi un fic mai lung. Oi fi incepatoare, nu-mi pasa, daca esti inseamna ca vrei critici, daca nu, atunci mai bine nu postai.
Daca n-ai invatat sau n-ai stiut nu se pune space inainte de virgula sau orice altceva (semne de punctuatie mai pe sleau ca sa nu te pun pe ganduri 8-|).
Oricine mai face greli, recunosc, dar toti, daca ne dorim, putem sa le remediem. Daca nu-ti convinie ca am fost dura sau ca am facut "bebeul" sa se simta prost, nu te deranja sa-mi zici ceva pentru ca oricum nu voi citi (ma refer la profil). Tu ai ales sa postezi, chiar daca stiai ca exista critici care nu accepta una cu doua orice user care vine si scrie un fic ca sa fie scris (yeah... eu), deci n-ai de ce sa te plangi.
De altceva din fic nu pot comenta pentru ca n-am mai vrut sa ma oripilez (daca te deranjeza, poti sa inlocuiesti cuvantul cu "mai obosesc") cu ceea ce citesc si chiar vroiam sa ma duc sa mananc nu sa vorbesc la pereti (daca vrei poti tine cont de ceea ce ti-am zis - as fi vrut sa iau fiecare cuvant sa ti-l analizez si critic, dar nu-mi mai bat capul cu oricine si orice creatura si bla-bla-bla - sau nu, e treaba ta, fic-ul tau, sunt greselile tele - tu te faci de ras, nu eu, tu poti dovedi ca esti capabila sa faci ceva frumos, nu eu si etc. - banalitati). ^^ Pa.
Am pus space inainte de semnul intrebari pentru ca se formeaza un emoticon daca nu pun (am zis doar sa nu se creada ca eu vorbes ca nu e corect din punct de vedere gramatical sa pui space inainte de semnele de punctuatie, dar tot eu le incalc:-@). ^^
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Răspunsuri în acest subiect
Nightmare of my life - de Sho-Yo - 02-04-2011, 11:32 AM
RE: Nightmare of my life - de yaoi maniac - 02-04-2011, 12:26 PM
RE: Nightmare of my life - de Flash - 02-04-2011, 03:50 PM
RE: Nightmare of my life - de KarinaD - 02-04-2011, 04:23 PM
RE: Nightmare of my life - de Sho-Yo - 04-04-2011, 09:57 AM
RE: Nightmare of my life - de hiimera - 04-04-2011, 10:25 AM
RE: Nightmare of my life - de Flash - 04-04-2011, 06:52 PM
RE: Nightmare of my life - de Sho-Yo - 04-04-2011, 08:24 PM
RE: Nightmare of my life - de Nya. - 04-04-2011, 08:35 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Nightmare Akie 1 2.420 23-08-2010, 04:00 PM
Ultimul răspuns: Miss Serenity
  My worst nightmare is losing you [Tokio Hotel twincest; made by two yaoi lovers] angeliqueVampire 20 15.338 07-03-2010, 03:07 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  A dream or a nightmare ? ~~YuRa~~ 4 3.787 17-06-2009, 06:28 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Nightmare nemo-chii 13 7.664 08-02-2009, 03:34 PM
Ultimul răspuns: Apathy

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)