09-10-2009, 04:58 PM
Nu sunt chiar asa de scarry la inceput...adica eu una nu ma consider,dar alti asa cred..hahaha.
Orcum tot tacamul de urari o sa-l caut prin cartea de urarcarte.Cu filme...gen..grea decizie...
Poi iti servesc un tacam de raspunsuri:
1.Pai a fost Twilight,apoi Saw V <<P.S nu mai dormiti o luna,eu asa am facut + biserica si rugaciuni>>Ticăloşi fără glorie,Destinaţie finală << Toate partile>> si astept sa apara Trupul lui Jennifer si Luna Noua.
2.Toate cartile scrise de Stephenie Meyer .... imi plac la nebunie
3.Sport..uh..eu ma plictisesc foarte repede de un sport,asa cam momentant am facut decat volei,hambal,basket si fotbal...<< 2 an fiecare >>
4.-B.U.G. Mafia -Cu talpile arse.
-Alex feat. Puya-Secret discret
-Sharada-Skye Sweetnam<<nu stiu anul,dar mie imi place>>
5.nu stiu ce sa zic...am mult.Dar cred ca cel mai simpatic este Negi-kum...// imi plac vrajile..
Orcum tot tacamul de urari o sa-l caut prin cartea de urarcarte.Cu filme...gen..grea decizie...
Poi iti servesc un tacam de raspunsuri:
1.Pai a fost Twilight,apoi Saw V <<P.S nu mai dormiti o luna,eu asa am facut + biserica si rugaciuni>>Ticăloşi fără glorie,Destinaţie finală << Toate partile>> si astept sa apara Trupul lui Jennifer si Luna Noua.
2.Toate cartile scrise de Stephenie Meyer .... imi plac la nebunie
3.Sport..uh..eu ma plictisesc foarte repede de un sport,asa cam momentant am facut decat volei,hambal,basket si fotbal...<< 2 an fiecare >>
4.-B.U.G. Mafia -Cu talpile arse.
-Alex feat. Puya-Secret discret
-Sharada-Skye Sweetnam<<nu stiu anul,dar mie imi place>>
5.nu stiu ce sa zic...am mult.Dar cred ca cel mai simpatic este Negi-kum...// imi plac vrajile..