20-12-2008, 03:14 PM
Vai ce intrabare .. Doamne fereste..huh..dar hai sa raspund..
1.Cred ca as ramane socata..nici nu as mai avea putere sa fac vre-un pas..
2.m-as duce repede la ea sa vad cat de rau a fost lovita, si daca mai este in viata as incepe sa tip la cineva sa sune cat mai repede la salvare..
3. in cazul in care este moarta...( ) cred ca as incepe sa plang..oricum, as inebuni daca s-ar intampla asa ceva
4.m-as simti vinovata toata viata, as intra intr-o depresie groaznica si nuj..nici nu vreau sa ma gandesc la ce mi-as face daca s-ar intampla asta..
hm...cam atat..si inca o data ...Doamne fereste!!!
Next: Ce ai face daca, in timp ce esti singur/a acasa, ai auzi pe cineva la usa care incearca sa intre cu forta in casa?
1.Cred ca as ramane socata..nici nu as mai avea putere sa fac vre-un pas..
2.m-as duce repede la ea sa vad cat de rau a fost lovita, si daca mai este in viata as incepe sa tip la cineva sa sune cat mai repede la salvare..
3. in cazul in care este moarta...( ) cred ca as incepe sa plang..oricum, as inebuni daca s-ar intampla asa ceva
4.m-as simti vinovata toata viata, as intra intr-o depresie groaznica si nuj..nici nu vreau sa ma gandesc la ce mi-as face daca s-ar intampla asta..
hm...cam atat..si inca o data ...Doamne fereste!!!
Next: Ce ai face daca, in timp ce esti singur/a acasa, ai auzi pe cineva la usa care incearca sa intre cu forta in casa?
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*