Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

New Life

(11-02-2010, 03:56 PM)Falling star A scris: Stau in patul moale si ma gandesc la diferite lucruri….astept sa primesc un telefon de la agentia “People Models”, acolo m-am inscris ! [ un inceput destul de banal, cred ca gaseai ceva mai bun...]
Buna,[ cred ca aici ar fi mers un semnul exclamarii in loc de virgula ...] ma numesc Sakura Haruno si am 18 ani. Parul meu are culoarea roz deschis, ochi verzi ca smaraldul iar pielea o am alba ca iaurtul( desertul meu preferat). [ si mie imi place iaurtul :] dar, cred ca din nou puteai gasii ceva mai bun, in majoritatea ficurilor naruto - cu sakura si sasuke, binenteles - gasesti ceva de genul ]

Well, e draguta ideea, dar cam lasa de dorit si titlul nu ma prea atrage cu nimic...

Trec peste primele 2 capitole, o sa ti-l comentez pe al 3-lea so:

(13-02-2010, 01:52 PM)Falling star A scris: Hai acum sa revenim la realitate . Ceasul e 8:00 , ma rdic din pat si ma duc spre dulapul plin cu haine. Imi aleg o rochie mov , niste sandale albe si-mi ia [iau] geanta neagra. Comand un taxi si plec spre agentie. [ dar ea nu mananca? nu mere' la W.C? sau ce o face ea? aaa am inteles e robot o.O de ce nu mi-ai spus? Ne lasi pe noi sa ne dam seama, nebuno ;;) sii ce repede vine taxiul... nu-mi spune ca s-a teleportat pana jos ]
(13-02-2010, 01:52 PM)Falling star A scris: Dupa ce am citit scrisoarea am sa ma pregatesc [ ai citit macar, ce ai scris? asa credeam si eu ]. Cu rochia pe mine m-am incaltat intr-o pereche de pantofi arginti cu un toc de 10 cm. La gat mi-am luat lantisorul primit de la mama, iar in ureic [ urechi ] niste cercei ce se potriveau lantisorului. Dupa ce am terminat de pregatit totul la mine [Dupa ce am terminat de pregatit totul la mine ? :)) nu serios, acum ai citit ce ai scris?] , i-am dat un bip lui Sasuke. Dupa 10 minute a fost in fata casei mele intr-un BMW M6 negru [ auzi? dupa balul asta imi da si mie, Sasuke masina sa intru cu ea intr-un pom ?:| fraza nu suna deloc bine.. adica :-s a fost in fata casei mele?]. Mi-a sarutat mana si m-a urcat in masina. Tot drumul a fost liniste, nici macar musca nu se auzea. Dar eu am stricat-o. [ a stricat musca? cul :)) nu te-ai exprimat bine ]
-Cum de te-ai hotarat sa ma invite [inviti] tocmai pe mine?
-Esti singura din firma cu stil ! [ cat de romantiiic]
-Iti multumesc dar sa sti ca nu am de foarte multe ori la petreceri de genul.
-Asta nu conteaza, o sa inveti.
Dupa ce a zis asta am ajuns in fata celui mai scump local. [ sau teleportat, asa-i? sau masina aia zboara?]

Actiunea se se tot duce [ a facut atletism asa-i? ;;) ]. Sakurica ba este acasa ba la agentie... trebuie sa fii facut ea ceva in timp ce statea acasa, nu? Tot ce face asta mica , este sa se imbrace si sa fuga de colo-colo ? ._. . Tu decrii doar felul in care arata x sau y, rar cand descrii un obiect sau mai stiu eu ce, acest lucru iti grabeste actiunea. Descrie sentimentele personajelor, actiunile lor, locul unde se afla respectivul/le personaj/e s.a.
Dialogul este sec si mult. Nu naraezi si nu descrii prea mult...
Ba scrii in romana, ba in engleza si uneori o dai pe messengereste, hotarastete si tu in ce limba scrii. Trecand peste astea, observ ca nici bine nu s-au cunoscut cei doi si gata se si erhem... pupa :-s foarte tare frate. Cand se casatoresc?

Sakura e genul ala de fata sti tuu - super extra mega frumoasa, ce mai perfecta... ca ar incepe sa planga daca si-ar rupe o unghie[trist], e cam cum bate vantul ba se cearta cu Sasuke ba e the shy girl de nu scoate vreun sunet [ si mai trist ] tot ce-mi place la ea e tupeul ...

Si Sasuke`the bad&sweet guy ` de care se indragostesc fetele si alea alea acum e designer? cul :>

Cam atat am avut de spus, sper ca nu te-am suparat cu ceva [ si daca da, da-mi un pm si se rezolva] eu, nu te-am criticat pe tine ci pe ficul tau, am incercat sa te ajut, nu mi-o lua in nume de rau si credema ca daca ai pune mai mult suflet [ ca sa zic asa ] ar iesi mult mai bine...
Hugis >:d< Astept capitolul urmator ;;)
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

Răspunsuri în acest subiect
New Life - de Crazy Person - 11-02-2010, 03:56 PM
RE: New Life - de Crazy Person - 12-02-2010, 05:22 PM
RE: New Life - de Zouly - 12-02-2010, 06:57 PM
RE: New Life - de Crazy Person - 13-02-2010, 01:52 PM
RE: New Life - de Teki - 13-02-2010, 03:41 PM
RE: New Life - de Suki - 13-02-2010, 11:40 PM