25-04-2011, 03:32 PM
off:
on:
Ohayo Alice :]
Ai un nume frumos si original, n-ai cum sa-l gasesti la tot pasul : )). Eu sunt Serqet sau Musa*[ desi rar o sa vezi pe cineva spunandu-mi musa* [ porecla pricopsita de prieteni] pentru ca majoritatea ma tin minte ca sasha... stiu, multe nickuri ]
So, intrebari:
- Ce te atrage mai mult din Japonia?
- Cum te-ai caracteriza in 3 cuvinte?
- Ai vreu talisman al tau ?
- Ai vreun pictor preferat sau vreo pictura preferata?
Cam atat pentru moment. Bun venit si sedere placuta pe forum langa userii nostri prietenosi:].
Serqet Hetyt^^
(24-04-2011, 11:20 PM)MusicxD. A scris: 5. Ce crezi tu despre un prieten / persoana ?Ce vroiai sa afli dand intrebarea asta , cum este un prieten in viziunea ei sau ce calitati trebuie sa aiba o persoana ca sa fie prietenul ei sau, in final, ai vrut o parere despre tine ?. Data viitoare fii mai atenta cum structurezi o intrebare.
on:
Ohayo Alice :]
Ai un nume frumos si original, n-ai cum sa-l gasesti la tot pasul : )). Eu sunt Serqet sau Musa*[ desi rar o sa vezi pe cineva spunandu-mi musa* [ porecla pricopsita de prieteni] pentru ca majoritatea ma tin minte ca sasha... stiu, multe nickuri ]
So, intrebari:
- Ce te atrage mai mult din Japonia?
- Cum te-ai caracteriza in 3 cuvinte?
- Ai vreu talisman al tau ?
- Ai vreun pictor preferat sau vreo pictura preferata?
Cam atat pentru moment. Bun venit si sedere placuta pe forum langa userii nostri prietenosi:].
Serqet Hetyt^^