10-11-2010, 11:09 PM
FINALLY .................
Au dat stinti, si toti naufragi sa pui urmatorul capitol =)) =))
Doamne cat de mult il asteptam. Credeam ca nu o sal mai pui nici o data.
Asa sa ne intoarcem la capitolul nostru, scump si drag naufragiat ( nici eu nu stiu de ce am pus replica asta dar in momentul acela era cam singura replica care mi-a venit in minte .... cred) nu o sa ma iau de dialog pentru ca nu am dece si nici de descriere ..... insa greseri tastatura am vazut cateva .... ca de exemplu:
I- am zambait atat de cal cred ca vroiai sa te referi la cald( vai cat am putut sa rad la faza asta=))=)) ) Si cam asta este cea care mi-a atras cea mai mare atentie =)) . Mai erau dou, trei dar nu le-am dat importanta.
Speram s aoui next-ul si gambate. Ja ne!
Au dat stinti, si toti naufragi sa pui urmatorul capitol =)) =))
Doamne cat de mult il asteptam. Credeam ca nu o sal mai pui nici o data.
Asa sa ne intoarcem la capitolul nostru, scump si drag naufragiat ( nici eu nu stiu de ce am pus replica asta dar in momentul acela era cam singura replica care mi-a venit in minte .... cred) nu o sa ma iau de dialog pentru ca nu am dece si nici de descriere ..... insa greseri tastatura am vazut cateva .... ca de exemplu:
I- am zambait atat de cal cred ca vroiai sa te referi la cald( vai cat am putut sa rad la faza asta=))=)) ) Si cam asta este cea care mi-a atras cea mai mare atentie =)) . Mai erau dou, trei dar nu le-am dat importanta.
Speram s aoui next-ul si gambate. Ja ne!
My movies:Operele Mele
My little children:.::Min::. , Frozen Soul, ~MusicxD~.
Nasica:deeaH2elen
Nepotica mea: Venus-Roseta
My sweet neighbor:Kayla.