Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Naruto the Movie 5

Redeschid acest topic, dar tema lui nu mai este una informativa. Filmul a aparut de cativa ani, deci putem vorbi liber despre el. Vom discuta despre ce impresie va lasat acest film, cum vi s-a parut actiunea, finalul etc. Voi incepe eu prima.

Cand am vazut trailer-ul imi imaginam o lupta intre Sasuke si Naruto, dar se pare ca ideea a fost alta. Ma bucur ca a aparut si Sasuke pe acolo, a avut un rol destul de important.
A fost socant cand s-a descoperit ca senseiul lui Amaru era persoana malefica. Parea o persoana asa buna si blanda.

Oricum la final, cand Naruto a ramas sa termine lupta, sa spun asa, el i-a spus ceva lui Sasuke. Lucru pe care eu nu l-am auzit, sincer si doar am dat de vreo 2 ori replay ca poate se intamplase ceva cu boxele mele. Acolo Kishimoto ne-a lasat in suspans, cine stie ce o fi zis Naruto. Banuiesc ca este legat tot de intoarcerea lui Sasuke in sat sau ceva de genu.
Foarte frumos realizata partea in care Sasuke si Naruto - sa zicem - coopereaza. Faptul ca Uchiha la urmat pe Naruto e ceva, adica ma gandeam ca el o sa zica "Nu am nevoie de tine, Naruto" sau ceva de genu. Imi mai da o speranta, desi dupa ultimele episoade s-a spulberat. Le sta bine luptand impreuna, mai ales acum in Shippuden.
Sasuke putea foarte bine sa nu il ajute pe Naruto si sa nu ajute la salvarea lui Amaru , Hinata si restul persoanelor, dar a facut-o. Ceva a ascuns Kishimoto la final, ceva ce va iesi la iveala mai tarziu, banuiesc.
Tot in final [mi s-a pus pata pe el ~.~]: ok, Naruto vorbeste, tine acolo un "discurs", dar dupa a bagat muzica si personajele inca mai ziceau ceva pe acolo. Pai nu era logic sa stim si noi? >.< E o inchiere ce te induce si mai mult in ceata.

Filmul este foarte frumos si emotionant. Cel putin, eu, la final am plans, putin. Merita vazut si cine stie ce legatura profunda are cu episoadele.

P.S: Fara spam! Dezvoltati, argumentati, dar nu faceti spam.
[Imagine: h8v.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Naruto the Movie 5 - de Kronos - 21-12-2007, 12:37 PM
RE: Naruto the Movie 5 - de Kronos - 21-12-2007, 07:46 PM
RE: Naruto the Movie 5 - de Jay - 02-02-2008, 08:14 PM
RE: Naruto the Movie 5 - de Kazuki - 25-04-2009, 07:27 PM
RE: Naruto the Movie 5 - de Isuzu - 26-04-2009, 05:22 PM
RE: Naruto the Movie 5 - de Shizuka - 29-04-2009, 05:40 PM
RE: Naruto the Movie 5 - de βεκi - 02-06-2010, 11:06 PM
RE: Naruto the Movie 5 - de Rose ^^ - 31-01-2012, 10:26 PM
RE: Naruto the Movie 5 - de George - 01-02-2012, 05:26 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Naruto Shippuden 292 / Naruto Chapter 616 (Update saptamanal) George 43 31.711 01-06-2013, 09:21 PM
Ultimul răspuns: Aggie
  Naruto. Naruto Shippuden -> Movie list Rose ^^ 0 2.576 31-01-2012, 09:39 PM
Ultimul răspuns: Rose ^^

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)