20-02-2010, 05:58 PM
Ooooky...what is here? Can I comment it right?
Let`s see...nu o sa ma apuc sa corectez intreg capitolul fiindca deja a facut`o Elusive Wolf.
acuma - acum [forma corecta este acum...acuma este o forma populara din cate stiu eu]
Apoi e adresarea directa " Va intrebati..." Am observat ca o folosesti destul de des insa...cum sa spun..nu`i foarte buna..Fiindca dialogul direct cu cititorul se foloseste destul de rar si nu da bine peste tot... In descrierea personajelor cu atat mai putin.
Apoi mai e o greseala de exprimare..fiindca poti sa canti cu vocea...nu la voce...Fiindca in primul rand suna groaznic...si in al doile rand este ilogic fiindca cu vocea, dai din gura ca nu o ti in mana, nici n`apesi pe clape sau asa ceva...
Asaaa ma opresc aici cu greselile de exprimare -.-
Descrierea este seaca. Cu detalii repetate la nesfarsit si plicticoase...Un val de figuri de stil care la un moment dat suna deranjant si lipsa descrierii de sentimente.
Dialogul este sec deasemnea. Plictisitor. Si cu replici scurte...Pe deasupra este si un mod de expunere predominant...
Am observat si niste greseli de gramatica unele mai mici altele uriase...Dar cel mai tare mi`au atras atentia cratimile...Adica am observat ca pui cratima [-] unde nu trebuie :|
Ummm si la ultima propozitie....umm nu stiu daca ar trebui sa o fac dar...sunt si baieti pe site -.-
Cam asta a fost ce am avut eu de zis....
Spor la scris si multa imaginatie
Zbye =3
Let`s see...nu o sa ma apuc sa corectez intreg capitolul fiindca deja a facut`o Elusive Wolf.
Citat:Parul ei in poza este lung,dar acuma este scurt,va intrebati de ce am zis "acuma"Pai in aceasta fraza....incep in primul rand cu asta:
acuma - acum [forma corecta este acum...acuma este o forma populara din cate stiu eu]
Apoi e adresarea directa " Va intrebati..." Am observat ca o folosesti destul de des insa...cum sa spun..nu`i foarte buna..Fiindca dialogul direct cu cititorul se foloseste destul de rar si nu da bine peste tot... In descrierea personajelor cu atat mai putin.
Citat:Parul ei in poza este lung,dar acuma este scurt,va intrebati de ce am zis "acuma" ,pentru ca nu am mai vazut-o de cand a terminat generala si s-a dus la un liceu din Konoha impreuna cu tatal meu,eu am ramas cu mama pentru a termina scoala, si dupa aceea plec si eu in Konoha la aceelasi liceu cu sora mea ,numai ca ea va fi a zecea si eu a noua,da am terminat generala si plec cu mama in konoha,dar i-mi va fi greu,pentru ca i-mi voiu lasa in urma toti prieteniiOooooky...chestia ast putea fi impartita in cel putin 2 fraze, dar si atunci acelea erau cam lungi. In primul rand...Nu are nici un inteles :| Ai repetat de atatea ori ca este in Konoha si personajul celalat nu e...una e cu mama alta e cu tata si vine si pleaca si se intoarce...Si n-am priceput nimic...
Citat:Pun poza inapoi pe noptiera, i-mi iau chitarasi incep s-a cant,am uitat s-a va zic ca i-mi place sa cant la chitara si la voce,dar ma opresc din cantat deoarece batea cineva la usa meaDin nou faza cu adresarea directa catre cititor...Ufff nu e ca si cum ai face un CV or something..Fiindca exact asa descrii. Si nici nu e o convorbire orala ca sa poti sa profiti de chestia asta...Pur si simplu adresarea catre cititor, am spus`o si o mai spun, nu isi are locul.
Apoi mai e o greseala de exprimare..fiindca poti sa canti cu vocea...nu la voce...Fiindca in primul rand suna groaznic...si in al doile rand este ilogic fiindca cu vocea, dai din gura ca nu o ti in mana, nici n`apesi pe clape sau asa ceva...
Asaaa ma opresc aici cu greselile de exprimare -.-
Descrierea este seaca. Cu detalii repetate la nesfarsit si plicticoase...Un val de figuri de stil care la un moment dat suna deranjant si lipsa descrierii de sentimente.
Dialogul este sec deasemnea. Plictisitor. Si cu replici scurte...Pe deasupra este si un mod de expunere predominant...
Am observat si niste greseli de gramatica unele mai mici altele uriase...Dar cel mai tare mi`au atras atentia cratimile...Adica am observat ca pui cratima [-] unde nu trebuie :|
Ummm si la ultima propozitie....umm nu stiu daca ar trebui sa o fac dar...sunt si baieti pe site -.-
Cam asta a fost ce am avut eu de zis....
Spor la scris si multa imaginatie
Zbye =3