Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Naruto fic

tocmai am aterizat pe la ficul tau:))...cum ti s-a mai sugerat incearca sa schimbi numele ficului
am vazut ca ai greseli de tastare - in mare nu ai spatiu intre cuvinte cum trebuie...inainte sa postezi ceva asigura-te ca ai corectat textul, ca nu repeti cuvintele in prostie, ca nu ai dezacorduri, etc. ...din cate vad tu scrii rapid continuarea si dai click pe butonul de postare
prima parte (pana sa se trezeasca din "vis") s-a derulat mult prea repede si ai avut cateva cuvinte la care m-am uitat chioras "A inceput sa ma baloseasca si sa ma pupiceasca"...explica-mi si mie ce inseamna "baloseasca":))
chestia cu puterile supranaturale e un pic trasa de par, in sensul ca fiecare are prea multe:))...daca te gandesti la supereroii consacrati vei vedea ca nu sunt chiar atat de "dotati"
incearca sa il "stilizezi" un pic pe Sasuke pentru ca la un moment dat limbajul asta infect devine deranjant
alta chestie care m-a amuzat:))...nu cred ca un bogatas din Japonia ar sta permanent in Bucuresti...s-ar putea sa ma insel, dar mie mi se pare ca e putin probabil...adica ai numai nume de japonezi si vrei sa plasezi actiunea in Romania...parerea mea e ca ori schimbi tara (SUA, Japonia, UK...e mai probabil sa dai peste multimilionari in tarile astea) ori numele personajelor...nu suna bine asocierea numelor cu tara
pana la urma e ficul tau si sunt ideile tale
sper ca nu te-am deranjat si ceea ce am scris sunt niste sfaturi pe care le poti lua in considerare sau sa te c**i pe ele si gata=))

see ya ^_^
Timpul trece. Chiar si atunci cand pare imposibil. Chiar si atunci cand fiecare bataie a ceasului doare la fel ca pusul sangelui sub o vanataie. Trece neregulat, cu rataciri ciudate si pauze taraganate, dar trece. Chiar si pentru mine.

[Imagine: chibi_1647.gif]
, chibi-ul lui funky_angel
[Imagine: 059_shiny.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Naruto fic - de Uchiha_Sakura92 - 05-10-2009, 09:59 PM
RE: Naruto fic - de Verrine - 06-10-2009, 08:40 PM
RE: [naruto]Naruto fic - de :XDark~Sakura~Angel:* - 27-10-2009, 08:39 PM
RE: [naruto]Naruto fic - de Verrine - 27-10-2009, 10:20 PM
RE: [naruto]Naruto fic - de Uchiha_Sakura92 - 30-10-2009, 10:15 PM
RE: [naruto]Naruto fic - de Uchiha_Sakura92 - 08-11-2009, 03:40 PM
RE: [naruto]Naruto fic - de "~Setsuna~Noelle~" - 09-11-2009, 02:01 AM
RE: [naruto]Naruto fic - de curcubeu fara culori - 09-11-2009, 10:45 AM