Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] You not alone

@FuNnY bUnNy - Iti multumesc pentru coment si stiu ca, problema mea cea mare este legata de acele "i"-uri nenorocite si cu virgule. Atunci cand am postat capitolul, nu am mai apucat sa il mai corectez, fiindca ma grabeam intr-un loc. Stiu ca nu e scuza, pentru greselile din el, dar asta e adevarul pentru greselile din celalalt capitol. Te mai astept pe la mine *hug*

Capitolul 11

Ma indreptam cu unicul mostenitor al clanului Uchiha spre cladirea de interogare, fiindca vroiam sa aflu exact ce se petrece in mintea nenorocitei aleia de Shizune. Kanny venea linistit si tacut in spatele meu, privind drumul, aratand ca nu ii pasa catusi de putin de starea mea de spirit. Trag aer in piept si imi impun ca tanarul din spatele meu nu era Sasuke, ci fratele sau mai mic. Sunt persoane total diferite, imi soptesc in gand, intrand in cladire, fiind intampinat de un luptator ANBU. Cand il vazu, brunetul se ascunse in spatele meu, aratand ca nu se simtea bine in preajma unui luptator ca el.
- Nu a opus nici o rezistenta, Rokudaime-sama, ma informa luptatorul, iar eu l-am impins usor in fata pe Kanny, ce vroia sa iasa afara din cladire.
- Am nevoie de puterea ta, asta daca ti s-a aratat cum sa o folosesti, ii soptesc pustiului de langa mine, ce ma privi cu coada ochiului si zambi amuzant.
- Chiar daca o posed, nu sunt asa de talentat ca si cineva din clanul Yamanaha, pot sa citesc mintea, spuse tanarul, iar eu aprob din cap, intrand in camera respectiva si gasind-o pe Shizune legata fedeles, intr-un container special.
Il salut pe Inoichi si ii fac persoanelor din incapere cunostinta cu Kanny. Blondul - Inoichi - imi sopti in ureche, ca tanarul Uchiha, seamana leit celor doi frati, dar nu a mostenit absolut nimic de la Fugaku, ce ma facu sa ma incrunt curios, dar mi-am scuturat capul, lasand acest lucru de analizat pentru mai tarziu. Ii soptesc companionului meu sa isi faca meseria, iar el isi dadu manusile jos, le aseza pe obraji brunetei, iar aceasta il privi cu ochi tematori, incat puteam sa vad pe fata ei, ca isi dorea sa fie oriunde altundeva si nu aici, in mainile singurului mostenitor Uchiha. Icni o data, iar privirea deveni pierduta, ca si cand nu era prezenta in aceasta incapere. Brunetul isi muta mana stanga in capul ei, luand de pe chip mana cealalta. Trecu in spatele ei, iar eu puteam sa vad perfect irisi negri ai femei pierduti, aratand ca se afla sub un genjutsu foarte puternic, imposibil de rupt.
- Intrebati-o orice doriti, fiindca va spune numai adevarul! Marai baiatul si un strop de sudoare ii aluneca de la tampla, pe obraz, spre barbie, apoi facu contact cu podeaua din beton, spargandu-se in mii si mii de cristale sarate si umede. Repede! Striga impacientat, cand vazu ca sovaim sa ii punem intrebari despre ce vrem sa aflam. Naruto-sama, te rog... grabeste-te! E prea puternica! Tipa la mine, iar eu am tresarit, parca trezindu-ma dintr-un somn adanc.
- Shizune, spune-mi tot despre planul tau cu Sasuke si de ce mi-ai ascuns ca era grav-bolnav? O intreb pe un ton puternic si autoritar, facandu-i pe ceilalti sa se trezeasca din somnul impus.
- Mi s-a poruncit de catre tatal meu, sa ascund adevarul de tine si Sasuke, dar el a aflat si inainte de moarte, a plecat undeva in Nord, spre Satul Pietrei pentru a da la cineva ceva, spuse Shizune pe o voce goala, lipsita de inexprisivitate.
- Cine este tatal tau? O intreb, dorindu-mi din tot sufletul sa aflu cine era nenorocitul ala si sa il omor cu mana mea,
Femeia dadu sa raspunda, dar suieratul unui kunai, ce se infipse in podea, in fata mea, iar eu am marit ochii, dandu-mi seama ca avea hartie exploziva la el. Hartia exploda, iar eu ma simt tras in spate si trantit pe podea, in timp ce un trup ma apara de focul si de cimentul smuls. Aud un glas bajocoritor si niste arme incrucisate, dar durerea surda din capul meu, aparuta in urma izbituri craniului de podea, ma forta sa inchid ochii si sa alunec in nestire, devenind incostient.

Auzeam in jurul meu miscare si sopate, ce ma facu sa deschid cu greu ochii, parca pleopapele erau din plumb si nu din piele. Clipesc de cateva ori, pentru a ma trezi pe bune, atintindu-mi apoi privirea spre Ino.
- Vai, ce bine ca te-ai trezit, spuse blonda, mai vesela, atregand atentia lui Kiba si Shikamaru, ce jucau Shogi pe podea. Cum te simti Naruto? Te doare ceva? Ma intreba doctorita, iar eu mi-am pipait fruntea, descoperit ca eram pansat.
- Cat de grav e? O intreb curios, incercand sa ma ridic din pat, dar camera se invarti cu mine, ce ma facu sa ma asez inapoi in pat.
- Capul spart si mici zgarieturi pe maini si unde te-au atins bucati de ciment. Ar trebui sa te consideri norocos ca te-a aparat, ca acum erai poate mort, mai spuse tanara, iar eu m-am ridicat in picioare amintindu-mi de ceva.
Kanny, aparu numele sau in mintea mea, facandu-ma sa inteleg ca a lui era corpul, care ma protejase sa nu fiu mort. Nu! Nu se poate! Daca eu sunt in viata, inseamna ca el..., scutur din cap si ies din camera mea, incepand sa il strig, sperand sa apara din nicaieri si sa ma intrebe de ce urlu de nebun. Ajung la usa camerei lui si cand sa intru, aceasta se deschise, iar eu aproape m-am ciocnit cu Tsunade.
- Sakura, cand se trezeste, sa ii faci un calmant si apoi sa ii spui ce sa ia si cum sa ia, spuse femeia, zambind la fosta mea coechipiera, apoi isi atinti ochii caprui-ciocolati spre mine. Ma bucur ca esti treaz. Kanny e bine, dar s-a panicat cand ti-ai pierdut constiinta, ma informa doctorita, zambindu-mi prietenos.
- El e bine? O intreb cu sufletul la gura, vrand sa intru in camera lui, pentru a vedea cu ochi mei. Nu are nimic in minus? Vreun membru lipsa sau ceva de genu? Continui cu intrebarile, incercand sa imi potolesc panica si grija pentru acest suflet parasit de toti.
- Kanny e foarte bine. Doarme acum si e intreg, as putea spune ca este mult mai informa chiar si decat tine, Naruto, imi spuse Tsunade, dupa ce scoase un hohot de ras amuzant. Pentru cineva de varsta lui, sa ii tina piept atat de usor lui Orochimaru, dupa ce a fost ranit de schije de beton si o parte din spate ars, este ceva iesit din comun. Lasa-l sa doarma acum si tu ar trebui sa faci la fel, ma trimise femeia in pat, fara sa mai pot comenta.
Zambesc mandru in sinea mea, ca tanarul e mult mai puternic decat arata de fapt. Sasuke si Itachi, ati fi fost foarte mandri de fratiorul vostru cel mic. Kanny e un adevarat shinobi, imi spun in gand, bagandu-ma in pat si adormind rapid, scufundandu-ma intr-un somn fara vise si adanc...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

Răspunsuri în acest subiect
You not alone - de Nywa - 06-05-2012, 03:13 PM
RE: You not alone [+18 Yaoi] - de Daria - 06-05-2012, 03:16 PM
RE: You not alone [+18 Yaoi] - de Alixa - 06-05-2012, 03:22 PM
RE: You not alone - de Nywa - 30-05-2012, 10:01 PM
RE: You not alone - de Nywa - 15-06-2012, 06:16 PM
RE: You not alone - de Nywa - 05-07-2012, 05:44 PM
RE: You not alone - de Nywa - 15-07-2012, 11:05 AM
RE: You not alone - de Nywa - 02-08-2012, 03:27 PM
RE: You not alone - de Nywa - 13-08-2012, 04:59 PM
RE: You not alone - de Nywa - 29-08-2012, 10:58 AM