Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Ucigasul iubirii

Capitolul 6
Salvatorii

Dimineata a venit.Ciudat,dar gerul inca era afara.Un fior rece ingheta colana lui Sasuke facandu-l sa se trezeasca.Acesta se ridica in sezut si se uita prin camera.Apoi se uita langa el si o vazu pe Sakura dormind.Se uita atent la faptura de langa el si isi aminti intamplarea de noaptea trecuta ceea ce il facu sa zambeasca rautacios. Se uita pe cearceaful patului si fazu petele de sange ale rozaliei care stateau pe pat de noaptea trecuta.Se uita la lichidul rosu si uscat pret de 2 secunde si apoi analiza corpul tinerei.O inveli, se ridica si pleca din camera lasand-o pe Sakura dormind.Aceasta visa un alt vis de-al ei.Visa ca cineva o va salva,iar ea va fi mai aproape de familia ei adeavrata.
Imadiat se trezi si se gandi putin la vis.Dar in 2 secunde lacrimile ii impodobeau fata.Isi aminti tot ce se intamplase noaptea trecuta.

Sakura:

Nu pot sa cred ca ma violat.Cum a putut sa-mi faca asa ceva.Nici macar nu se protejase!Daca am ramas insarcinata?Asta nu poate fi posibil...Sa fiu mama la 16 ani?Exista doar 2 variante posibile.1.Sa raman insarcinata dar asta se poate intampla doar daca cineva mar salva.Deoarece eu am nevoie de un barbat care sa ma iubeasca cu adevarat...iar varianta a doua ar fi sa mor de mana lui...Trebuie sa scap de aici.Nu mai rezist.Cu ce ti-am gresit doamne??Ce am facut gresit in viata asta?Arata-mi ce sa fac.Am nevoie de ajutorul tau!Fa ca visul pe care mi l-ai trimis sa fie real!Te implor...
Peste cateva minute incep sa ma zbat cu gandul sa slabesc catusele sau chiar sa rup patul dar sa pot sa scap de aici!In doua secunde aud usa deschizandu-se si cineva intra inauntru.Apoi aud o voce masculina cunoscuta care imi dadea fiori si care a facut ca lacrimile sa apara din nou pe chipul meu.
-Domnisoara are crize?Vrea s-o linistesc?Intreaba acesta putin enervat.In mai putin de 2 secunde simt cum ceva foarte dureros face contact cu pielea mea fina facandu-ma sa urlu de durere.Simteam cum un lichid curge pe piciorul meu si am impresia ca era sange.Ma durea tot corpul nu imi mai simteam picioarele si nici mainile.Nu ma mai puteam misca si eram sigura ca in fata mea e acel monstru zambind cu satisfactie.Ma simteam ingrozitor.Nu mai puteam scoate nici un sunet.
-Cum poate o pustoaica mucoasa ca tine sa fie asa de enervanta?!Spune acesta aruncand lucrul plin de sange langa mine.
-...
Nu puteam spune nimic.Imi era asa de frica.Cred ca m-as fi simtit mult mai bine moarta pe strazi.
-Zilele iti sunt numarate,si iti dau un sfat...NU ti le scurta!A si apropo eu as zice sa te pregatesti pentru noaptea asta.Imi spuse acesta iesind din camera.
Imediat ce am auzit usa inchizandu-se am inceput sa plang.Deci acum trebuia sa mai rezit inca o noapte?Sau poate chiar mai multe...De ce a trebuit sa traiesc.
Seara (ora 7)
Nu mai puteam sa plang.Nu mai aveam cu ce.Stateam moale pe pat asteptand moartea.Nu mai aveam ce face....Nu mai aveam nici o speratna.Dar deodata aud niste girofare.Pareau ca sunt girofare de politie.Oare?Oare au venit sa prinda "mostrul" asta?Dar din pacate nici nu era acasa.Si cred ca nici nu stiu ei ca sunt aici..Dar imadiat aud usa de la intrare doborata la pamant si aud niste voci spunand foarte tare.
-POLITIA!
Nu pot sa cred ca chiar au venit.Imediat un zambet de bucurie aparu pe fata mea,si imediat aud usa de la camera mea spargandu-se.Pe ea intrara niste barbati mascati care imediat ma dezlegara la ochi si imi scoasera catusele.Imediat ce am putut vedea din nou am vazut in spatele politistilor pe bunica mea cu lacrimi in ochi si in spatele ei un barbat in jur de 37-40 de ani cu par negru si ochi verzi cu lacrimi in ochi,iar langa el o femeie cu par rozaliu si ochi negri care se uita la mine cu atata bucurie si cu lacrimi care curgeau pe obrajii femeii.Ma intreb cine erau?Dar nu prea ma intereseaza tot ce am facut a fost sa alerg spre bunica mea si sa o imbratisez cu multa dragoste lafel ca si ea.Insfarsit am fost salvata...

Răspunsuri în acest subiect
Ucigasul iubirii - de Kim - 22-01-2012, 08:10 PM
RE: Killer of love +18 [SasuSaku] - de Daria - 22-01-2012, 08:27 PM
RE: Ucigasul iubirii +18 [SasuSaku] - de Kim - 24-01-2012, 09:37 PM
RE: Ucigasul iubirii +18 [SasuSaku] - de Kim - 29-01-2012, 05:22 PM
RE: Ucigasul iubirii +18 [SasuSaku] - de Miranda. - 04-02-2012, 11:02 PM
RE: Ucigasul iubirii +18 [SasuSaku] - de Kim - 09-02-2012, 09:08 PM
RE: Ucigasul iubirii +18 [SasuSaku] - de Kim - 07-04-2012, 11:33 AM
RE: Ucigasul iubirii - de Kim - 21-04-2012, 12:47 PM
RE: Ucigasul iubirii - de Kim - 20-06-2012, 08:20 AM
RE: Ucigasul iubirii - de Lia - 20-06-2012, 11:30 AM
RE: Ucigasul iubirii - de y2k - 21-06-2012, 04:24 PM