Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Naruto Shippuden 292 / Naruto Chapter 616 (Update saptamanal)

Hey guys! O incercare timida de a reinvia topicul, in modesta idee potrivit careia, ar mai exista cineva interesat sa discute cele intamplate lately(?) [Imagine: zuppy02.gif]

Voi incerca sa fac un review pe cat de scurt pot, fara sa va plictisesc prea mult, asupra ultimelor chaptere. Dupa cum probabil stiti deja, unii dintre voi, manga-ul a ajuns in acea parte unde razboiul dintre Tobi/Kabuto si restul lumii se intensifica ceva mai tare, Tobi scotand la iveala toate bestiile capturate so far, folosindu-le pentru ai inlatura pe Naruto si B, cat si pe cei ce ii ajuta (Gai & Kakashi), si pentru a le lua puterile (vechea poveste), ca pe urma sa-si duca la bun sfarsit "Eye of the Moon Plan", toate acestea dupa ce Naruto impreuna cu B si restul trupelor au inlaturat deja o buna parte din shinobii reinviati de Kabuto. In acelasi timp, de cealalta parte a baricadei, Kabuto il pierde pe Itachi de sub control iar acesta la randul lui il scoate pe Nagato din joc, ceea ce il enerveaza pe Kabuto si decide sa scoate la iveala acel sicriu misterios din capitolul 490(<-clickable) cu ajutorul caruia il santajase pe Tobi, odata cu asta, dezvaluie si continutul acestuia, Madara fiind cel ce era inauntru in tot acest timp, ceea ce de altfel pune, din nou, sub semnul intrebarii, adevarata identitate a lui Tobi.
Madara, readus la viata pare a avea legatura cu cei doi (Kabuto si Tobi), Kabuto vorbind cu acesta prin intermediul jutsului cu care-l reinviase, respectiv telepatiei (din ce observasem) punandu-l la curent cu situatia actuala. In timpul discutiei exista o mica neintelegere intre cei doi iar Kabuto ii cere o mica demonstratie a puterii acestuia, Madara i-o ofera atacandu-i pe cei din aflati pe campul de lupta, Onoki (Tsuchikage), clonele lasate in urma de catre Naruto si Divizia a Patra, in scurt timp insa ceilalti Kage li se alatura, Madara fiind pus in situatia in care trebuie sa se lupte cu toti cei 5.

Ultimele 2 chaptere s-au bazat cel mai mult pe bestii (Bijus) si relatia dintre acestea (oarecum), 8-cozi purtand tot soiul de discutii cu 9-cozi (incercand sa-i explice diverse lucruri, dorind in fond sa il faca pe acesta sa ii ofere lui Naruto forta de care are nevoie pentru a putea face fata inamicului), fapt care il amuzasera oarecum pe Naruto. Naruto la randul sau este inghitit de 4 cozi in ultimul chapter si poarta o discutie cu acesta, din care aflam de asemenea ca numele bestiei este Son Goku(<-clickable) ceea ce ma amuzasera un pic, banuiesc ca nu mai e nevoie sa explic de ce. De asemenea, Son Goku dezvaluie si numele bestiei lui Naruto, acesta fiind Kurama.
Pentru mai multe informatii puteti citi ultimul capitol, personal imi place actiunea si intorsatura luata, de cand cu revenirea lui Sasuke totul pare din ce in ce mai dinamic si progresiv, odata pentru Sasuke, a doua oara pentru Madara si aparitia acestuia pe campul de lupta si nu in ultimul rand pentru Naruto care (sper) ca va dobandi (cel mai probabil) puterea lui Kyuubi, reusind sa faca fata lucrurilor ce vor urma.
Multumesc celor care s-au deranjat sa dea un ochi peste si sper sa vad mai multe postari! [Imagine: zuppy11.gif]

PS: Nu am scris nimic despre Anime deoarece inca nu consider ca ar fi cine stie ce de povestit insa daca doreste cineva sa o faca, personal, nu am nimic impotriva. ^^

O seara placuta!

Răspunsuri în acest subiect
RE: Naruto Shippuden 180 / Naruto Chapter 512 (Update saptamanal) - de *ILY Yaoi Maniac* - 11-10-2010, 11:07 AM
RE: Naruto Shippuden 241 / Naruto Chapter 568 (Update saptamanal) - de George - 27-12-2011, 03:09 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Top 5 caractere din naruto care nu iti plac Capsunica 25 18.093 07-11-2015, 09:26 AM
Ultimul răspuns: daniel.uchiha92
  Naruto sau Sasuke? i Ramenn. 13 11.870 22-04-2014, 01:44 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Cum a fost cand ai vazut prima oara Naruto? Ayuu. 17 14.150 22-04-2014, 01:08 PM
  Fillerele din Naruto se termina! Yondaime 1 3.120 09-04-2014, 09:43 PM
  Naruto - aproape de final! Yondaime 5 4.654 21-03-2014, 04:24 PM
  Top 5 fete din Naruto Hikari 112 79.665 23-08-2013, 01:56 PM
Ultimul răspuns: Aggie
  Naruto funniest moments! Yin 6 5.417 20-08-2013, 11:20 PM
Ultimul răspuns: Aggie
  Naruto si Hinata Debb.' 11 9.319 20-08-2013, 07:44 PM
Ultimul răspuns: girl from hell
  Discutii manga Naruto *spoilers* Yondaime 9 12.176 23-05-2013, 11:21 PM