08-08-2012, 08:52 AM
Hey^.^, as vrea in primul rand sa te felicit pentru ficul cu Hidan si Sakura, mai ales ca este primul fic cu acest cuplu in romana pe care eu il vad. Imi place cum ai conturat-o pe Sakura si nu pot sa cred ca l-ai cam facut pe Hidan mos - rade in hohote. Adica tipul are in anime 22 de ani, dar e ficul tau, actiunea nu se petrece in lumea Naruto si iti respect orice decizie pe care o iei. Chiar si asa, eu respect orice decizie a autorului, dar mi-ar placea sa nu apara cuplul SasuSaku, ca mie una, mi s-a cam urat sa ii vad in fiecare fic, care nu e SasuSaku.
Lasand asta, imi place cum e structurat textul, dar vezi ca am vazut cateva greselute de tastare si ai papat in cateva locuri niste virgule. Data viitoare fi te rog mai atenta.
Astept nextul si spor la scris *hug*
Lasand asta, imi place cum e structurat textul, dar vezi ca am vazut cateva greselute de tastare si ai papat in cateva locuri niste virgule. Data viitoare fi te rog mai atenta.
Astept nextul si spor la scris *hug*
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blogYo man, chibi Manu^.^