19-10-2012, 09:10 PM
Buna Denissu! Desi m-ai anuntat, abia acum reusesc sa citesc noul capitol.
O sa incep cu greselile care mi-sau atras atentia:
"pierdea puterea cu lumina" poate "pierdea impotriva luminii"
"il strafulgereau in minte" -"i se infatisau in minte"
"Citindu-le, mesajele ii dadura senzatia lui Naruto ca sunt destul de banale si chiar(lipsite/fara de sentimente) fara lipsa de sentiment"
"Falsitatea din glasul brunetului il intepara(intepa) pe blondin"
"deasupra lui (ai uitat un verb. Probabil "a spune") sa fie cuminte din priviri"
"o rusine"
"intr-o confuzie si ingrijorare" suna mai bine "in confuzie..."
Acum ca am terminat cu partea serioasa imi permiti un "Awww" inmuiat pentru actiune? Cred ca am spus acelasi lucru in fiecare comentariu scris pana acum si anume, faptul ca imi place felul in care descrii. E pur si simplu captivant si ideile "curg" de la sine. Desi o intorci des. La inceput capitolele sunt triste apoi se termina cu iubire... Oricum, e un fanfic placut si cam singurul topic pe care il verific cu regularitate (chiar daca acum am intarziat atatea zile. O sa dau vina pe scoala)
Sper sa iti faci timp sa ma anunti la urmatorul capitol. Spor la scris!
O sa incep cu greselile care mi-sau atras atentia:
"pierdea puterea cu lumina" poate "pierdea impotriva luminii"
"il strafulgereau in minte" -"i se infatisau in minte"
"Citindu-le, mesajele ii dadura senzatia lui Naruto ca sunt destul de banale si chiar(lipsite/fara de sentimente) fara lipsa de sentiment"
"Falsitatea din glasul brunetului il intepara(intepa) pe blondin"
"deasupra lui (ai uitat un verb. Probabil "a spune") sa fie cuminte din priviri"
"o rusine"
"intr-o confuzie si ingrijorare" suna mai bine "in confuzie..."
Acum ca am terminat cu partea serioasa imi permiti un "Awww" inmuiat pentru actiune? Cred ca am spus acelasi lucru in fiecare comentariu scris pana acum si anume, faptul ca imi place felul in care descrii. E pur si simplu captivant si ideile "curg" de la sine. Desi o intorci des. La inceput capitolele sunt triste apoi se termina cu iubire... Oricum, e un fanfic placut si cam singurul topic pe care il verific cu regularitate (chiar daca acum am intarziat atatea zile. O sa dau vina pe scoala)
Sper sa iti faci timp sa ma anunti la urmatorul capitol. Spor la scris!
Today you are You, that is truer than true. There is no one alive who is Youer than You.