Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Despre ce cuplu vreti sa fie vorba?
InoSaku
25.00%
2 25.00%
InoHina
12.50%
1 12.50%
InoTema
0%
0 0%
InoKarin
0%
0 0%
Nu imi plac povestile in care Ino e personajul principal
62.50%
5 62.50%
Total 8 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Naruto] Don't let me go [SasuSaku]

Bunaa>:D<, asta e noul meu fic SasuSaku. Inceputul e putin mai lung si ciudat, totusi sper sa va placa.
P.S.: Ignorati poll`ul, nu stiu cum sa-l sterg

Disclaimer: Nu detin niciun personaj din anime-ul/ manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje.

Varsta minima: 16
Gen: yuri, romance, mister, drama, actiune
Limba: Romana, insa vor fi si fraze in engleza destul de rar
Observatii cu privire la continut: -
Tipul de comentariu solicitat: simpla sau avansata, cum doriti

Chapter I: Try to see beyond the imperfections

Ino

"Just gonna stand there
And hear me cry"

Another silent night. The sky was starless. Again I felt so empty and hopeless. Apoi mi-am dat seama ca iar vorbesc in engleza. Mi se mai intampla uneori, dar nu mi se pare nimic anormal. Avand in vedere ca am copilarit in Anglia si mama obisnuia sa imi cante melodii in engleza inainte sa adorm, consider ca e ceva firesc ca uneori sa ma exprim in acea limba frumoasa. Deci cum spuneam, o alta noapte fara stele. Ma indreptam catre camera de hotel. Iubitul meu se tinea cu greu de mine, incercand sa nu cada.
Deja eram scarbita de fiecare noapte de sambata in care mergeam in cluburi doar de dragul lui, caci pe mine nu ma incantau deloc acele locuri. Si mereu el era singurul care se distra si bea pana dimineata. Eu eram doar papusa care sta langa el, zambeste, il saruta. Si nu ar fi fost prea bine pentru mine daca as fi comentat ceva in fata prietenilor sai, deoarece eu as fi fost ce-a care este ranita, nu el. Totusi niciodata nu s-a imbatat ca astazi. Dupa cateva minute am ajuns in camera si l-am ajutat sa se intinda in pat, apoi am fugit in baie. Voiam sa ma simt linistita si in siguranta pentru moment. Mi-am lipit spatele de faianta rece si mi-am privit reflexia in oglinda. Nici macar nu ma mai consider frumoasa. Arat ca orice alta "gagicuta" a unui tip bogat. Sunt inalta, slaba, dar nu scheletica, si am privirea aceea de copil inocent. Dar desi fac tot ce isi doreste, tot nu ma simt apreciata suficient. Nu stiu cate tipe fac dragoste cu concubinii lor de cate ori au acestia chef. Uneori imi vine sa plang cand imi amintes-...
- Barbie, unde esti? spune blondul putin nervos.
- In baie, imi refac machiajul. Vin imediat.
Nici macar nu pot termina de gandit, pentru ca trebuie sa fac ce vrea el. Si urasca atat de mult cand imi spune "Barbie". Bineinteles ca foloseste apelativul asta doar cand se afla in starea de ebrietate. In restul timpului ma striga pe nume. Dar trebuie sa termin cu aiurelile astea si sa ies inainte sa se enerveze. Am deschis usa usor, am pasit timid si-am privit catre pat, nu era acolo. Simteam o respiratie calda in spatele meu si eram sigura ca era el. Nu m-am intors. L-am lasat sa sarute pielea fina a gatului meu si sa isi puna mainile oriunde vroia. O muscatura puternica m-a facut sa scot un geamat micut, apoi blondul m-a intors catre el si m-a aruncat in patul enorm. Acel zambet de pe fata lui idioata nu prevestea nimic bun. Brusc m-am simtit apasat de greutatea corpului sau. Ne priveam unul pe altul, iar eu incercam sa zambesc dragastos. In timp ce imi musca buza de jos imi dadeam seama ca respiratia lui duhnea a alcool, lucru care ii displace oricui. A inceput sa ma sarute pe gat din ce in ce mai sus si cand a ajuns la nivelul urechi mi-a soptit:
- Stii ca daca imi faci o *** imi demonstrezi ca ma iubesti si mai mult, nu?
Stai putin! Ce a zis? Deci dintre toate lucrurile posibile imi spune asta? Cat de nesimtiti pot fi barbatii? Am incercat sa-l imping de pe mine, insa nu am avut nicio sansa. Ma saruta brutal in timp ce eu continuam sa ma zbat. Limba lui se juca haotic in interiorul gurii mele, in timp ce cu o mana imi mangaia o coapsa, iar cu cealalta incerca sa imi dea rochia jos. A deschis putin fermuarul, pana a ajuns la sutien. Saruturile lui au coborat putin mai jos pana au ajuns la sani. Am reusit sa spun un "lasa-ma", pe care l-a auzit. S-a oprit si s-a indepartat putin de mine. S-a asezat pe fotoliul de langa geam. M-a nelinistit atitudinea lui, asa ca m-am ridicat si eu. Cand am ajuns in fata lui l-am intrebat ce are. Blondul mi-a dat o palma, apoi s-a ridic si si-a desfacut cureaua de la pantaloni.
- Acum ti-ai amintit ca si iti place si ma intrebi ce am? spuse foarte sadic.
- Esti prea beat ca sa fi si coerent. Ma dezgusta starea ta.
E oribil, totul. Cum s-a ajuns la asta? Nu e prima noapte in care el vrea sa o facem chiar daca e beat, dar acum ma opreste ceva. Parca nu mai pot sa continui.
- Asculta Barbie, o faci de bunavoie sau te oblig. E alegerea ta.
Cum poate cineva sa fie atat de insensibil cu o fiinta umana? Pur si simplu mi-a zis ca daca nu vreau ma violeaza, fara sa aiba vreo urma de remuscare pe fata.
- Deci? intreaba blondul ridicand o spranceana.
Ce puteam sa fac? Orice as alege tot acolo se ajunge. Am privit adanc in ochii lui de un albastru inconfundabil, sperand ca il fac sa se razgandeasca. Dar nu am reusit nimic. Neincrezatoare imi priveam mainile care desi tremurau, au inceput sa deschida fermuarul rochiei albastre. Ramasa doar in lenjeria intima, m-am simtit stanjenita. Am decis sa stau in pat pana ce inevitabilul moment va veni. Naruto a scapat foarte rapid de haine si a venit langa mine. Mi-a sarutat abdomenul si incetul cu incetul imi inlatura chiloteii. Fara sa fiu atenta la ce se intampla, el a inceput sa linga cu pasiune acea zona intima. M-am prefacut ca gem tare, doar ca sa ii dau satisfactie, speram ca ii va fi suficient. Insa gestul meu doar la excitat mai tare. A cautat rapid in un prezervativ in buzunarul jeansilor ce erau aruncati in pat, l-a pus pe micul sau prieten si a intrat in mine brusc, provocandu-mi o durere destul de mare. Ma simteam ca o curva, pentru ca nu puteam sa gasesc vreo urma de dragoste in gesturile sale.

Am lasat o lacrima sa curga pe obrazul palid, in timp ce imi muscam buza. Acea lacrima a fost urmata de altele, si chiar si de suspine. Naruto a observat asta, insa nu i-a pasat. A continuat sa se joace cu sanii mei in timp ce miscarile lui erau mai rapizi. Fara sa vreau am scapat un "ah" cat mine de mare cand acesta s-a impins mai tare. A zambit putin satisfacut, apoi mi-a spus ca e randul meu sa stau sus. L-am rugat sa ma lase in pace si sa se multumeasca cu atat. S-a enervat putin si din cauza asta partida noastra de sex s-a sfarsit in scurt timp. Blondul ma privea cu dispret si nu intelegeam de ce. Tot eu gresisem?
- Auzi Ino, spune acesta rece, mai bine i-o trageam unui caine handicapat decat sa fac sex cu tine, care ai stat ca o frigida in pat. Unde e tipa aia care ma extenua dupa nici 30 de minute?
S-a ridicat si a plecat la baie ca sa faca un dus. Omul asta e cel mai mare magar din istoria magarilor. Cum a putut sa zica asta? Stie ca am avut probleme cu frigiditatea si pentru mine subiectul asta e foarte delicat. In fine, nu ar avea rost sa ma cert cu el acum. Oricum sunt prea obosita. Cel mai bine ar fi sa dorm si sa rezolv lucrurile dimineata sau cand ma trezesc. Mi-am inchis ochii si am incercat sa adorm, asteptand cu groaza zorii zilei.

Dimineata a venit rapid. Razele soarelui patrundeau pe fereastra larg deschisa. Eram imbra tisata de doua maini calde, care ma strangeau cu putere, nevreand sa imi dea drumul. Pe noptiera de langa mine era un biletel alb, pe care erau scrise cuvinte cu rosu. L-am luat si am inceput sa citesc:

"Iubito, ochii tai
Sunt precum stelele pe cer in noaptea senina.

Buzele tale
Sunt precum petalele unui trandafir.

Iar parul si frumusetea sa
Sunt precum un rau curgand la vale.

Imi pare rau pentru cele petrecute aseara. Sa nu mai stai nicioadata cu mine cand sunt beat, caci nu as vrea sa te mai ranesc vreodata.

Cu dragoste,
Al tau Naruto."

______________________________________________________________________________________
In primul rand vreau sa imi cer scuze pentru hentaiul nereusit. As vrea sa mai mentionez ca in curand o sa "intru" in yuri, dar vreau sa am o introducere lenta. Nu va imaginati ca o sa mai dureze mult. Maxim 3 capitole. Multumesc mult pentru ca ati citit. Am corectat, totusi sper ca nu au ramas foarte multe greseli de exprimare sau tastare. Va urez o zi placuta in continuare ^_^.

EDIT Lynn : Ti-am cenzurat cuvintele sa fie ultima data cand mai apar astfel de fraze in fic altfel apar repercursiuni. E chiar dezgustator sa citesti asa ceva.

EDIT Daria: Lynnie, daca tot ai trecut pe aici puteai sa mentionezi si faptul ca nu mai este permisa utilizarea imaginilor pentru personaje, doar daca sunt desenate chiar de autor. Ti le-am sters eu, sa nu se mai intample.
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.

Răspunsuri în acest subiect
Don't let me go [SasuSaku] - de Ayumi Michaelis - 11-02-2012, 07:41 PM
RE: Don't let me go - de ^Ciresica^ - 11-02-2012, 08:49 PM
RE: Don't let me go - de *|Dea|* - 11-02-2012, 11:51 PM
RE: Don't let me go - de hiimera - 21-02-2012, 10:42 PM
RE: Don't let me go - de DiZ - 10-05-2012, 11:13 AM
RE: Don't let me go - de Sawako - 06-07-2012, 01:12 AM