Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Anarchy in School

Capitolul :Visele pot deveni realitate

Kakashi’s P.O.V.:

Totul era invaluit in fum. Stiam sigur asta fiindca ma inecam ca boul si nu vedeam nimic pana cand nu m-am futut cu capul de un perete si mi-am dat seama ca usa era langa mine.Mi-am dat doi sfinti peste cap si am intrat intr-o camera invaluita de o lumina rosie sangeriu. M-am uitat buimac si am inceput sa fiu atras fara sa vreau in acea incapere. Probabil era o capcana,ca altfel de ce naiba m-as fi expus unui pericol?
Televizorul mergea insa nu imi dadeam seama ce difuza .Am incercat sa-mi concentrez atentia catre el insa nimic. Nu desluseam nici o idee asa ca am trantit telecomanda aia cretina cat colo si m-am enervat mai tare stand ca prostul. Fumul acela imi intra tot mai tare in plamani si ma facea mai obosit,mai vulnerabil. Am inceput sa ametesc ,tusind usor si apoi am observat ca acel fum era de la un pachet de tigari. Un Black Stone cu Cherry mai exact. Am pufnit usor si mi-am dat seama de ce tuseam ca boul, tigarile alea erau ale naibii, nu le-am putut suporta niciodata. M-am uitat in jurul meu si mi-am putut da seama ca totul se misca cu incetinitorul iar oxigenul din creier era de mult plecat la plimbare. Ziceai ca sunt un copil mic care abia s-a apucat de fumat, atat de afectat eram. Am mai injurat odata de draci dar nu s-a schimbat nimic si mi-am cautat pachetul de Kent. L-am cautat peste tot insa si-a luat zborul iar asta a atins capatul nervilor mei. Am luat ce am avut la mana si l-am aruncat pe geam.Cred ca era telecomanda de la televizor.”Lasa,se poate trai si fara.”,mi-am spus dand in umeri.
Totul era foarte neclar si ciudat dar stiu ca atunci cand am deschis geamul ameteala ma luase mai tare si lumina aia rosiatica era singura lumina acceptabila pentru ochii mei.N-am mai privit catre ecranul tv-ului fiindca ma usturau ochii ai naibii dar in schimb simteam o dorinta ciudata strabatandu-mi venele si cuprizandu-mi mintea rapid. Fumul nu ma mai afecta atat de rau,ci doar ma ametea mai tare. Muzica canta pe fundal insa nu puteam sa deslusesc ce era si nici ce se petrecea.Parca am luat iarasi iarba,doar ca efectul era mult mai puternic. Eram vesel,imi placea senzatia si simteam cum ma topesc pe picioare usor dar sigur.M-am asezat din nou pe pat si am putut constata ca avea o patura rosie,de catifea.Am tinut in pumn materialul si ma intrebam de ce dracu imi pasa din ce material e. Insa din alta camera se materializeaza alta persoana fix in fata mea. Avea un palton negru si trase din tigara ei nonsalanta si ma privi superior. Ochii ei verzi imi cercetau privirea iar buzele ei rosii se arcuira intr-un zambet larg.
Eram pe pat si deodata mi-am pierdut toata puterea.De parca ea mi-ar fi rapit-o pe toata.Dar nu stiu de ce vroiam sa imi ia si ultima suflare din mine fiindca peisajul era absolut superb…
A inceput sa rada si m-a intrebat incet:
-Esti putin cam ametit,nu Kakashi?
Nu puteam decat sa dau din cap.Prezenta ei simpla imi dadea fiori de placere si vroiam sa o am si sa o ating,sa o descopar cat de mult pot. Dorinta aceea animalica imi strabatea in cap ca un tunet insa stateam cuminte asteptand mutarea ei.
Zambi la privirea mea.Ochii ei erau calzi si primitori dar si plin de o dorinta nebuna.Si-a descheiat cu grija paltonul si l-a aruncat in spate usor.Ochii mei se holbau intens la costumatia ei nespus de vulgara. Avea un sutien din dantela de un rosu sangeriu si o pereche de chiloti tanga de aceasi culoare legati cu o pereche de ciorapi plasa ce ii strabateau pulpa piciorului pana jos intr-un mod delicat.Cand imi vazu privirea uimita,atunci Yvone imi zambi si puse mana nonsalanta pe pieptul meu si a inceput sa umble usor spunand:
-Hainele astea sunt cu adevarat frumoase Kakashi,insa m-am intrebat mereu ce se afla sub ele..si in acea isi puse si cealalta mana usor pe umarul meu.In acel moment s-a apropiat de piept si a tras cu putere rupand toti nasturii de la camasa si dand-o pe geam afara.
Eram complet paralizat de prezenta ei,insa totusi ma fascina.Dorinta aceea de adrenalina a atins cote maxime si i-am luat mana si am tras-o mai aproape de mine cu cativa centimetrii.Mi-a zambit patimas si s-a apropiat usor de chipul meu,simtindu-I rasuflarea calda din ce in ce mai aproape de obraji.Acest lucru imi facea pielea de gaina si simteam cum ma stapanesc tot mai greu.Ma privi atent in ochi cateva clipe si simteam cum ma urmareste pana in fundul inimii.Rase usor,un ras de usurare si imi spuse dand din cap intr-un mod abatut:
-Tu chiar nu ai observat ca te iubesc de mult timp Kakashi. Te doream mai mult ca pe o sticla de Jack,mai mult ca un trabuc de a lui taica-miu si chiar mai mult decat heroina care mi-ai lasat-o asta-vara. Insa intrebarea este:cum vei reactiona tu la ceea ce ti-am zis?
Am ramas surprins de simplitatea din vocea ei. Si socat pe de o parte,stiind acum de sentimentele ei.Astepta un raspuns si nu stiam ce sa ii zic, dar corpul a reactionat inainte sa mai pot face ceva si m-am indreptat spre ea. I-am atins usor obrazul cu degetul mare si am respirat adanc rasuflarea ei si am vazut-o cum se cutremura usor sub atingerea mea.Am zambit usor si i-am spus:
-Nu stiam ca ma vrei Yvone. Mereu te ascunzi de mine.
A inceput sa rada cu pofta si mi-a zis doar atat:
-Saruta-ma fraiere. Nu avem timp de pierdut.
Si atunci buzele noastre s-au atins.Valul ne-a luat pe amandoi si am inceput sa ne sarutam din ce in ce mai patimas,in acea clipa simtindu-i dulcele gust al tigarilor in gura mea. Era o aroma imbietoare si vroiam mai mult,vroiam sa o am cu totul. Am tras-o si am trantit-o pe pat si m-am pus deasupra ei.Am inceput sa ne sarutam si mai mult,explorandu-I fiecare centimetru al buzelor ei si fiecare particica din corpul ei. Am coborat pe gatul ei si am muscat-o tare si am coborat tot mai jos sarutand-I pieptul si zona dintre sani.Ea a inceput sa ma traga mai aproape de ea,si a inceput sa ma stranga tare de par in timp ce ea imi saruta gatul si pe alocuri facea mici dungulite cu limba.Acest lucru ma infiora mai tare si am dat sa ma retrag din mana ei insa devenise prea puternica si sarutul a continuat.Era un vartej al placerilor,ciorapii ei de plasa i-am sfasiat din cateva clipite si am inceput sa ii sarut picioarele si sa trag de sutienul ei.Ea era in bratele mele,deja ridicata si incerca sa imi dea pantalonii jos.Cand amandoi am terminat treaba,m-am avantat pe ea si am inceput sa ii sarut cu patima sanii si sa musc cu toata puterea.A inceput sa geama tare si in clipa in care amandoi am ajuns goi ne-am rostogolit pe pat si am cazut pe o parte eu fiind primu care a facut contactul cu pamantul.
Si asa m-am trezit.
Am inceput sa ma intreb daca Yvone inca mai era langa mine dar cand am auzit sunetul enervant al ceasului desteptator mi-am lovit fruntea de podea. Am inceput sa injur cu toata puterea si ma injuram singur din cauza faptului ca m-am trezit dintr-un vis atat de fain.Am mai stat cateva clipe in acea liniste enervanta si m-am ridicat si m-am indreptat spre baie. Sincer la ce lene imi era ,am facut un dus lung si fierbinte cu hainele pe mine,ca oricum se uscau pana vin inapoi in camera.Am terminat rapid cu dusul si am inceput sa ma spal pe dinti cu cea mai mare dorinta de a ucide pe cineva.Bine ca nu mi-am spatrt gura cu ocazia asta..
Dupa ce m-am uscat calumea si m-am imbracat mi-am luat geanta cu aceleasi carti si am incuiat usa in urma mea cu cea mai mare lipsa de chef si am inceput sa merg spre camera lui Itachi. Imi era mult prea lene sa intreb daca doarme sau ceva asa ca am deschis usa cu piciorul pana cand ea s-a trantit de perete. Am intrat nonsalant in camera si incercam sa-mi aprind tigara insa cand m-am uitat spre patul lui Itachi am fost asaltat auditiv de un tipat si de niste injuraturi. In patul lui Itachi statea ascunsa dupa patura Ino iar Itachi se holba la mine mai rau ca la un tip gay. Cand vroiam sa mai zic ceva primesc o perna in fata ce m-a facut sa ma dau in spate vreo cativa centimetrii. Urechile au inceput sa se inroseasca fiindca desteptul mi-a rupt tigara in doua si era ultima.
Cand i-am trantit perna in cap i-am lovit pe amandoi si am inceput sa tip din toti plamanii:
-Ba bulangiule,era ultima tigara bagami-as p***! Muistule, crezi ca acuma mor daca nu am mai vazut o muiere?Stii bine cate mi-au trecut prin pat. Cand m-am uitat pe jos am vazut pachetul lui de tigari si langa,tricoul lui negru.Iau tricoul si il arunc in fata lui Ino in timp ce Itachi ma mai injura putin.Am inceput sa zambesc tamp si i-am zis ironic:
-Gata bai,totul e ok acum.Nici nu iti dai seama ca e goala.
Am luat pachetul de tigari si am plecat din camera inchizand usa in urma mea la fix cand am auzit un corp destul de greu lovind usa,si acela fiind probabil una din perne.
Cand am intrat in clasa nu era mai nimeni,norocul fiind alaturi de mine.M-am asezat in ultima banca si am trantit laptopul pe masa in timp ce imi aprindeam o tigara din pachetul idiotului. Am tras adanc fumul amarui si am oftat usor in timp ce intram pe messenger si altele. Cand credeam ca linistea matinala e o binecuvantare,totul s-a naruit cand am auzit un raset cristalin si gretos ca diabetul si zgomotul unui sarut in fuga. M-am uitat enervat spre usa si am vazut cuplul anului alcatuit dintre Rozalia Tarfulina si Emo Kid. Cred ca si cei din Familia Addams erau mai normali ca astia doi idioti.
Mi-am trantit capul de banca sperand sa-mi iasa un cucui letal insa nimeni nu tine cu mine.Se pare ca si karma ma uraste fiindca pipita aia roz venea inspre directia mea alaturi de cele doua prietene ale ei.Astea doua cand au mai aparut?Sunt la promotie probabil…
-Buna Kakashi-kun!Cum ti-a fost ziua pana acum?intreba Pinky-Puff.
Am inceput sa ma uit urat in directia ei insa paru sa nu observe.Isi tintui mainile pe banca de langa mine,la cativa centimetrii de laptopul meu. Celelalte pipite,roscata toreador si tipa pe care nu o tin minte stateau in spatele meu,apropiindu-se din ce in ce mai mult de mine.
-Pai totul a decurs perfect pana acum un minut,din nefericire pentru mine. Mi-am indreptat privirea spre ea aratand un zambet larg si sarcastic. Privirea ei fericita pali vreo cateva clipe insa roscata aia idioata nu se dadea dusa de langa mine spre nefericirea mea.
-Si in rest ce mai faci iubire?Ti-a fost dor de mine?spusese ea in timp ce clipea din genele alea idioate,extrem de lungi.Ce n-as da sa-I dau un pumn insa totul a revenit de partea mea cand Yvone a impins-o putin pe Sakura din calea ei si atunci atentia mea s-a indreptat in totalitate spre ea.
Avea parul desprins si lasat pe spate si era imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti si cu ciorapi plasa ca in visul meu.Avea un tricou cu John Lennon si un machiaj intunecat pe pleoape. Buzele ii erau de un visiniu inchis dar pana si injuraturile adresate acelor fufe o faceau parca mai frumoasa. Ciudat cum de nu am privit-o mai des decat dupa visul asta. Insa totul se rupse rapid cand am observat ca Pinky se pregatea o ia de par pe la spate insa m-am ridicat destul de repede luandu-I mana si sucindui-o destul de tare incat a inceput sa scanceasca. In spatele meu Sasuke incepu sa urle si sa se indrepte spre mine insa nu il bagam in seama. Intre mine si el se puse Sasori care abia intrase insotit de Pain si Itachi iar din urma Hinata,Ino si Anko. Toti ceilalti din clasa ne urmareau insa totul s-a oprit brusc cand Sasuke i-a dat un pumn lui Sasori in fata facandu-l sa cada jos langa mine si fufa. Am impins-o inainte pe idioata,aceasta incepand sa planga si incepand sa ma injure cat timp celelalte doua idioate ii luau apararea si o consolau. M-am dus inspre Sasori si am ajutat sa il ridic insa acesta ma trase de mana si incerca sa ma opreasca sa nu ii dau un pumn idiotului insa tot am reusit s ail nimeresc.Acesta cazuse cu spatele de o banca, se ridica rapid si incerca sa ma loveasca insa ii opream fiecare lovitura de parca era nimic. Isterica aia roz incepea sa planga si ii spunea sa aibe grija si sa ma bata.Ma enerva cumplit,insa Anko a avut grija sa ii toarne o sticla de apa in cap si sa incepe sa tipe.. Am inceput sa rad,insa o lovitura puternica in obraz ma tintui de pamant lasandu-ma ametit. Din coltul gurii incepuse sa imi inunde in limba o substanta sarata si rosie. Cand Itachi ma ridicase in picioare am ramas putin amtit,insa Yvone veni spre mine si imi daduse un prosop ud ca sa imi revin.
-Kaka,esti bine?spusese ea cu o voce destul de panicata.
Am incuviintat usor din cap iar cand m-am uitat in clasa, batranul acela venise si incepuse sa urle in toata clasa. Dungile acelea rosii de pe fata au devenit atat de colorate incat credeai ca este vopsit cu lava. Acesta il lua pe Emo Kid de umeri si il duse la directoare. Ceilalti baieti incercau sa vada daca sunt bine insa asta ma enerva si mai rau. Am plecat val vartej din incapere lasandu-mi nervii sa izbucneasca in liniste. Am trantit cateva ghivece cu flori de pamant pana cand am ajuns in camera mea si am trantit usa cu putere. M-am dus val vartej la baie si m-am uitat in oglinda pentru mult timp. Idiotul ala din oglinda parea acelasi,doar ca obrazul era destul de umflat. Am dat cu pumnul in oglinda,facand-o tandari si trantind lucrurile in preajma de draci. Am fost al naibii de vulnerabil in fata lor,mai ales in fata ei! Ce dracia masii,incercam sa o protejez,nu sa imi iau bataie.
-Bagami-as p***! Spuneam in timp ce mi-am dat seama de idiotenia pe care o facusem. Sangere curgea pe gresie facand urme mici si rosii pe albul imaculat. Mi-am infasurat un prosop pe mana si m-am trantit pe pat infundandu-mi capul in perna. Nu aveam chef sa-l vad nici pe dracul insusi in clipa de fata,iar daca cineva vroia sa intre,aveam o vaza in mana cu care ma pregateam sa arunc.
Prviziunea mea a fost corecta,usa se deschise incetisor astfel incat am aruncat vaza de tocul usii.Sticla se sparse in mii de cioburi facand ravagii in dezordinea camerei mele. Am auzit o injuratura scurta iar apoi am amutit pe loc,stiind ca Yvone a intrat la mine in camera. Ma urmari cu o urma evidenta de ingrijorare,si ghicindu-mi reactiile.Dupa ce intra in camera cu atentie,evitand cioburile ma intreba cu o voce nesigura daca poate sa intre. Am incuviintat simplu din cap,inghitind in sec.
Acum e acum.
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]

Tadaaaaa.Boom:3

Răspunsuri în acest subiect
Anarchy in School - de Anna - 15-10-2011, 08:35 PM
RE: Anarchy in School[+18] - de Anna - 15-10-2011, 10:00 PM
RE: Anarchy in School[+18] - de crazy little red - 20-10-2011, 08:43 PM
RE: Anarchy in School[+18] - de hiimera - 23-10-2011, 10:31 AM
RE: Anarchy in School[+18] - de Anna - 24-11-2011, 05:01 PM
RE: Anarchy in School [naruto][+18] - de Anna - 30-12-2011, 12:35 AM
RE: Anarchy in School [naruto][+18] - de MiraA - 07-01-2012, 11:58 PM