Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Anarchy in School

Noi,partenerele in draci si pacate,alias satana si dracula, v-am adus un fic care sa va dea pe spate...Daca credeti ca sunt simple glume veti vedea.Colaborarea va fi alaturi de Crazy little red.

Disclaimer: Nu detin nici un personaj din manga\anime-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestora.Sa va fie clar.

Prolog

Stinge lumina, simte ritmul in vene.
Vrei sa-ti faci dreptate, scoate arma si arata ca ai putere. Vrei respect? Castiga-l.
Ai visat frumos? Trezeste-te si da-ti cu capul de pereti, e doar efectul dozei de seara trecuta.
Visele nu devin realitate. Dar cosmarurile da… intodeauna.
Te privesti in oglinda si nu-ti mai recunosti trasaturile? Semeni tot mai putin cu tine? Chestii normale, trageti o palma si poate iti revi, daca nu mai ia o doza si cazi iarasi.
Nu conteaza. Nu o sa-ti mai amintesti nimic cand te vei trezi din nou.
Lasa-ti viata in mainile soartei si uita de realitate pentru inca o seara. Te-ai trezit iar in parcul din fata blocului? Oricum o vei face din nou astazi. Crezi ca esti dependent? Abia acum ti-ai dat seama?
Scuipa-i in fata si te vor scuipa in vene . Fa toate lucrurile care stii ca le vei regreta. Scapa de frica altfel nu are nici un rost sa fi in viata.
Da-ti jos masca de sfant, deja ne-am prins cine esti. Priveste-ti reflexia zambetului in cioburile de sub tine. Esti fericit? Asta e senzatia.
Inchide ochii si simti cum cazi. Deschide ochii, iar aberezi, toti sunt la fel. Ce stare jalnica. Tresari, iar te-ai speriat de umbra ta, ti-e teama ca-ti va aminti cine esti.
Traiesti clipa, uiti trecutul si devii inconstient de viitor.
Simti pereti camerei contactandu-se, esti supendat in aer, devine confuz…
Cazi, te lovesti de cimentul rece, te trezesti si realizezi ca nu te-ai ridicat de pe scaun.
Simti ca mai vrei, tentatia e prea mare, ai uitat deja cine erai inainte.
“Priveste in fata” asta e motto-ul lor in viata, nimic nu are rost sau totul e placere. Si atunci o iau de la capat, acelas praf alb urmat de nopti nedormite.
Viseaza ca traiesti si viata ta va deveni un vis. Mori incet dar placut. Asta e raiul lor…
Fumul de tigara iti acopera privirea pierduta, ai tras prea tare. Sangele iti pulseaza in vene dandu-ti o senzatie ciudata de vitalitate.
Sufletul tau iti zambeste, esti in extaz. Inima iti tresare, o tentaiva de sentimente ratate.
Cine sunt ei sa critice ceea ce suntem ?Nu stiu viata noastra,nici noi pe a lor.Totusi continua sa se bage,dar sincer nu ne intereseaza.Vor vedea ca e in zadar.
Simti cum te misti in neant,iti lasi capul pe spate si deja visezi.Te simti ca intr-un carusel rapid,unul in care sentimentele iti sunt amestecata asemenea unor substante chimice.
Heroina iti da o senzatie de siguranta.Daca nu ar fi doar un drog,mi-ar fi cel mai bun prieten…
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]

Tadaaaaa.Boom:3

Răspunsuri în acest subiect
Anarchy in School - de Anna - 15-10-2011, 08:35 PM
RE: Anarchy in School[+18] - de Anna - 15-10-2011, 10:00 PM
RE: Anarchy in School[+18] - de crazy little red - 20-10-2011, 08:43 PM
RE: Anarchy in School[+18] - de hiimera - 23-10-2011, 10:31 AM
RE: Anarchy in School[+18] - de Anna - 24-11-2011, 05:01 PM
RE: Anarchy in School [naruto][+18] - de Anna - 30-12-2011, 12:35 AM
RE: Anarchy in School [naruto][+18] - de MiraA - 07-01-2012, 11:58 PM
RE: Anarchy in School - de crazy little red - 01-02-2012, 05:14 PM