14-08-2012, 05:02 PM
Niciun comm.. Eh nui nimic.. Sper macar sa fi citit ^^. Noul episod. Sper sa va placa. Spor la ras ! :*
Le episod 2
- Buna ziua dragutilor, sunt superba voastra Denissu Uchiha si va prezint stiri pe scurt:
Madara este dat in urmarire generala dupa ce este suspectat ca a ciordit numeroase sperietoare de ciori.
Madar apare pe usa imensa imbracat in James Bond. Luminile se sting.
D : Aprindeti luminile doar am platit curetul !
Luminile revin . In stanga se afla 2 statui egiptene si intre ele e o statuie cu James Bond cu o umbrela. Denissu se ridica de pe scaun. Cameramanul Kisame fluiera dupa prezentatoarea noastra.
D: Kisame , vrei sa le incasez ?
K : Nu doamna !
Denissu chiorandu-se la Madara : Cine a adus statuile astea aici ? Pff sa moara Gipilan , ce statuie urata ! Cata lipsa de gust !
Madara : Pe cine faci tu lipsit de gust !
D : O fantoma!!!
Denissu apuca umbrela si il loveste pe Madara.
M: Au, nebuno ! Sunt eu, Madara !
D : Tu ? Esti..esti..dat in urmarire...
M : Da' ai idee cine e dupa mine in urmarire generala? Soacra-ta !
Usa mare se deschide iar. Sasuke vine cu maica-sa Mikoto.
Sasuke : Uite-l pe furacios ! Pe el! Aaa buna iubito !
Soacra lui Denissu incepe sa-l fugareasca pe bietul Madara prin studio amenintandu-l cu o tigaie.
D: Ce proasta e maica-ta Sasuke ! Scoate-o din emisiunea mea !
S : Da-da iubito ! Imediat !
Sasuke se alatura alergarii si uite asa in studio alearga Madara, Mikoto dupa el si Sasuke dupa ea. Ten Ten interupe emisiunea. E luata legatura in vechiul studio asero.
- Bine v-am gasit ! Sunt Ten Ten alaturi de Ino Yamanaka si datorita unor probleme tehnice vom trece la vreme. Azi in Konoha sunt 31 *C cu adieri usoare de vant si deaseara poate ploua. Inapoi la Denissu.
-> Inapoi in platou * narator* '' Da va mai suciti multi!"
Madara, Sasuke si maica-sa stau lipiti de usa. Denissu pandeste de sub birou. In mijlocul salii Guy si Fernando de la Caransebes fac un concurs '' cine are cel mai putin par pe picioare''
Fernando : Iti arat pe sistem, se stie ca am cele mai fine picioare !
Fernando isi ridica pantalonii. Hmm intr-adevar picioare fine. Randul lui Guy. Acesta isi ridica pantalonii verzi dar...aoleu..oroare!!!!
Denissu iesind de sub birou : Guy!!! Ce dracu e cu jungla aia ? Pleaca ! Mi se face rau ! Sasuke da-i cei 1000 de euro lui Fernando sa se care de aici !
S : Eu nu vreau sa mor ! Du-te Madara!
M : Da' de ce eu ? Ce eu sunt prost ?
S : Du-te ca mama nu mai pune mana pe tine !
Madara ii inmaneaza banii lui Fernando. Fernando se chioraste la bancnote : Fara numar ! Se stie !
O tuleste pe usa cu Guy , Sasuke si maica-sa. Promite chef, nu mai Denissu e pe dinafara. Madara ramane, se aseaza pe scaunul prezentatoarei.
D : Revenim . Neji Hyuuga nu poate sta departe de spitale. Intr-o batalie cu niste ciudati din satul Vantului a fost invins in mod umilitor. Neji avea intentia de a folosi tehnica de sorbire a chackrei insa adversarii sai l-au bombardat cu un jutsu duhnitor. Acum saracul de el a internat la spital la Mirosuri Infectioase ! Nu uitati masca de gaze si parfumul daca il vizitati ! Va avertizam, chiar pute groaznic !
Sakura apare in studio. Lumea o aplauda prea mult. Sosita tot cu proasta ei obsesie de a o umili pe Denissu a noastra.
D : Ce vrei Sakura ?
S : Mai tii minte cand ai fost chelnerita la A la Cuzin ?
Pe un ecran urias aparut din senin este derulata scena.
Denissu se duce la masa lui Mirel si Dorel.
- Nu stiu
- Cu ce vrei Dorel clatitele?
- Nu stiu d-astea!
- Clatite
- Da, clatite ! Cu ce vrei sa fie?
- Clatite!
- Ale dracului de clatite, cu ce sa fie ?
- Cu ceee?
- Lasa prepar cu ce vreau eu !
Ecranul se ridica. Denissu sta cu picioarele pe birou pilindu-si unghiile.
D : Ai terminat? Toata lumea stie faza aia!
S: Ai fost umilita de aia 2 !
D : Ehem mai umilita a fost persoana care statea sub masa celor doi si simtea mirosul de ciorapi nespalati la cei doi. Ti-am vazut cordonul la rochie.
Sakura uimita : Trebuie sa plec! Am o intalnire mai importanta.
D : Ne vedem data viitoare ! Invatati ca e bine uneori sa tratezi totul calm! Cu bine simpaticilor !
Le episod 2
- Buna ziua dragutilor, sunt superba voastra Denissu Uchiha si va prezint stiri pe scurt:
Madara este dat in urmarire generala dupa ce este suspectat ca a ciordit numeroase sperietoare de ciori.
Madar apare pe usa imensa imbracat in James Bond. Luminile se sting.
D : Aprindeti luminile doar am platit curetul !
Luminile revin . In stanga se afla 2 statui egiptene si intre ele e o statuie cu James Bond cu o umbrela. Denissu se ridica de pe scaun. Cameramanul Kisame fluiera dupa prezentatoarea noastra.
D: Kisame , vrei sa le incasez ?
K : Nu doamna !
Denissu chiorandu-se la Madara : Cine a adus statuile astea aici ? Pff sa moara Gipilan , ce statuie urata ! Cata lipsa de gust !
Madara : Pe cine faci tu lipsit de gust !
D : O fantoma!!!
Denissu apuca umbrela si il loveste pe Madara.
M: Au, nebuno ! Sunt eu, Madara !
D : Tu ? Esti..esti..dat in urmarire...
M : Da' ai idee cine e dupa mine in urmarire generala? Soacra-ta !
Usa mare se deschide iar. Sasuke vine cu maica-sa Mikoto.
Sasuke : Uite-l pe furacios ! Pe el! Aaa buna iubito !
Soacra lui Denissu incepe sa-l fugareasca pe bietul Madara prin studio amenintandu-l cu o tigaie.
D: Ce proasta e maica-ta Sasuke ! Scoate-o din emisiunea mea !
S : Da-da iubito ! Imediat !
Sasuke se alatura alergarii si uite asa in studio alearga Madara, Mikoto dupa el si Sasuke dupa ea. Ten Ten interupe emisiunea. E luata legatura in vechiul studio asero.
- Bine v-am gasit ! Sunt Ten Ten alaturi de Ino Yamanaka si datorita unor probleme tehnice vom trece la vreme. Azi in Konoha sunt 31 *C cu adieri usoare de vant si deaseara poate ploua. Inapoi la Denissu.
-> Inapoi in platou * narator* '' Da va mai suciti multi!"
Madara, Sasuke si maica-sa stau lipiti de usa. Denissu pandeste de sub birou. In mijlocul salii Guy si Fernando de la Caransebes fac un concurs '' cine are cel mai putin par pe picioare''
Fernando : Iti arat pe sistem, se stie ca am cele mai fine picioare !
Fernando isi ridica pantalonii. Hmm intr-adevar picioare fine. Randul lui Guy. Acesta isi ridica pantalonii verzi dar...aoleu..oroare!!!!
Denissu iesind de sub birou : Guy!!! Ce dracu e cu jungla aia ? Pleaca ! Mi se face rau ! Sasuke da-i cei 1000 de euro lui Fernando sa se care de aici !
S : Eu nu vreau sa mor ! Du-te Madara!
M : Da' de ce eu ? Ce eu sunt prost ?
S : Du-te ca mama nu mai pune mana pe tine !
Madara ii inmaneaza banii lui Fernando. Fernando se chioraste la bancnote : Fara numar ! Se stie !
O tuleste pe usa cu Guy , Sasuke si maica-sa. Promite chef, nu mai Denissu e pe dinafara. Madara ramane, se aseaza pe scaunul prezentatoarei.
D : Revenim . Neji Hyuuga nu poate sta departe de spitale. Intr-o batalie cu niste ciudati din satul Vantului a fost invins in mod umilitor. Neji avea intentia de a folosi tehnica de sorbire a chackrei insa adversarii sai l-au bombardat cu un jutsu duhnitor. Acum saracul de el a internat la spital la Mirosuri Infectioase ! Nu uitati masca de gaze si parfumul daca il vizitati ! Va avertizam, chiar pute groaznic !
Sakura apare in studio. Lumea o aplauda prea mult. Sosita tot cu proasta ei obsesie de a o umili pe Denissu a noastra.
D : Ce vrei Sakura ?
S : Mai tii minte cand ai fost chelnerita la A la Cuzin ?
Pe un ecran urias aparut din senin este derulata scena.
Denissu se duce la masa lui Mirel si Dorel.
- Nu stiu
- Cu ce vrei Dorel clatitele?
- Nu stiu d-astea!
- Clatite
- Da, clatite ! Cu ce vrei sa fie?
- Clatite!
- Ale dracului de clatite, cu ce sa fie ?
- Cu ceee?
- Lasa prepar cu ce vreau eu !
Ecranul se ridica. Denissu sta cu picioarele pe birou pilindu-si unghiile.
D : Ai terminat? Toata lumea stie faza aia!
S: Ai fost umilita de aia 2 !
D : Ehem mai umilita a fost persoana care statea sub masa celor doi si simtea mirosul de ciorapi nespalati la cei doi. Ti-am vazut cordonul la rochie.
Sakura uimita : Trebuie sa plec! Am o intalnire mai importanta.
D : Ne vedem data viitoare ! Invatati ca e bine uneori sa tratezi totul calm! Cu bine simpaticilor !
...............