Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Naked [shounen-ai]

Placarda -- Placardă? Parcă era '' pancardă '' ?

Vai ce început frumos :)) aş fi aperciat să scrieţi cu diacritici pentru că ar fi mai uşor pt. noi, cititorii să înţelegem fiecare cuvânt şi toate cele .Dar merge şi fără , având în vedere că scrieţi aşa frumos.
Eu presupun că sunt două personaje, nu ? Adică... nu e doar unul şi povestiţi amândouă din perspectiva lui, right? Ok, aşa zic eu.
Oricum e foarte tare ce am citit până acum. Stilul Ralucăi îl cunoşteam şi mereu mi-a plăcut, scrie foarte frumos şi îmi place cât despre tine Acsi, să ştii că m-ai captivat cu acel capitol. E foarte tare şi intens. Îmi plac propoziţiile. Parcă ai pus suflet în ele. Şi aşezarea în pagină, descrierea, filozofatu' de acolo şi sentimentele... foarte bine descrise.
Mă rog, nu prea am fost atentă la greşeli şi nu ştiu câte au fost. Mi-a fost lene şi încă îmi e, aşa că o să las pe altcineva să le evidenţieze.
M-a atras titlul şi de abia aştept să văd la ce se referă. De fapt, de abia aştept să cunosc personajele , să le ştiu numele, să înţeleg totul. Cine l-a salvat pe acel tip? Ok, ţin presupunerile pt. mine şi aştept cu mare nerăbdare lămuriri, acţiune, dragoste şi aşa mai departe.
Faceţi o echip bună pentru început. Vă urez baftă la scris şi aştept următorul capitol >:d<

Răspunsuri în acest subiect
Naked [shounen-ai] - de Acsi - 13-03-2010, 01:38 AM
RE: Naked [Shounen-ai] - de BloodyInnocence - 13-03-2010, 12:06 PM
RE: Naked [Shounen-ai] - de Hetalia - 14-03-2010, 10:21 PM
RE: Naked [Shounen-ai] - de Yaku-chin - 19-03-2010, 11:00 PM
RE: Naked [Shounen-ai] - de Teh - 20-03-2010, 02:25 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)