Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

N ` Hope still exist ! <3

(01-04-2012, 07:34 PM)yaoi kid A scris: Ceau si bine ai venit pe forum Hope... Un nick-name foarte dragut si placut la auz.
Sper sa te distrezi si sa-ti faci cat mai multi prieteni, dar ce tot spun eu? Cu siguranta.
Am citit mica ta descriere cat si restul raspunsurilor ca sa vad daca mai pot pune cateva intrebari.

Question time.
Yaoi/yuri? [scrii, citesti, dar mai mult doresc sa stiu daca scrii sau cel putin daca iti plac genurile xD]
Vei posta ficuri? Ce genuri abordezi de obicei?
Romanele sau cel putin ficurile politiste iti plac?
J-roc/j-pop/k-pop asculti? Daca da, ce trupe iti plac in special?
Ti-ar placea sa poti zbura?
Ce projituri iti plac?
Vara sau iarna?
Nu este asa ca abia astepti vacanta de vara?

Ps. imi place avatarul tau.

Mersi fain pentru primirea calduroasa . Si eu sunt sigura ca am sa-mi fac destui prieteni. Am de gand sa ma tin de acest super-forum si sa intru cat mai des 4 Apreciez ca-ti place nik-ul meu , si eu sunt de aceasi parere ca si tine .

Aceste doua genuri mi se par , in primul rand " ciudate " . In special , imi place mai mult yaoi , chiar daca eu scriu mai mult despre genul yuri . [ la genul acesta am mai multe idei ] Am un fic , pe care am sa-l si postez in curand , care contine ceva parti yuri , dar mai spre final . In orice caz , nu-mi displac aceste doua genuri , iar prin " ciudate " ma refer la " deosebite " .

In general abordez in ficurile mele genuri romance , uneori si hentai ..parca despre acestea am mai multe idei , stiu sa ma exprim mai bine .

Romanele politiste si mai perverse sunt viata mea . Pur si simplu le ador . De aceea in ficul , pe care il voi posta , am sa combin cele doua stiluri .

De ascultat , ascult . Dar trupe sincer nu stiu sa-ti spun . Defapr nu stiu daca trupa " Shine " este din acesta categorie . Este cam aiurea ca nu stiu ce fel de muzica ascult ...poate pentru ca , pentru mine muzica este un " sunet de relaxare " si nu conteaza ce fel de gen e.

Sigur ca mi-ar placea !

Stii acel citat " Mananci ca sa traiesti , nu traiesti ca sa mananci " ? Ei bine la mine suna cam asa " Traiesc ca sa mananc prajituri " .

Vara , sincer urasc frigul.

Daaa !

P.S. Multumesc mult !

[center][Imagine: tumblr_ljp85yDnif1qhk7cjo1_500_large.jpg...wERIH3KuPA]
[/center]

Răspunsuri în acest subiect
N ` Hope still exist ! <3 - de Hope - 01-04-2012, 12:29 AM
RE: N ` Hope still exist ! <3 - de Addeh - 01-04-2012, 12:39 AM
RE: N ` Hope still exist ! <3 - de Hope - 01-04-2012, 12:47 AM
RE: N ` Hope still exist ! <3 - de Stormrage - 01-04-2012, 11:35 AM
RE: N ` Hope still exist ! <3 - de Hope - 01-04-2012, 07:13 PM
RE: N ` Hope still exist ! <3 - de yaoi maniac - 01-04-2012, 12:49 PM