Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My sin- The love..+14 YURI fic(by Denissu)

Dragutii sankyu de commuri >:D< si nul fac yuri asa imediat. Actiunea sa se desfasoare lent, nu imediat yuri. Trebuie sa aveti putina rabdare. ^_^ :* Nextul

Capitolul 5

Seara a reusit si tata sa vina de la munca. Plictisit si nervos, isi desface cravata si o arunca pe canapea privindu-ma cu o ciudata uitatura de parca toate schimbarile i s-ar fi urcat in cap. Ce vroia practic? Sa ma comport ca deprevata de dinainte. Ce se tot stramba? A da' chiar! De mama mea nu stiu nimic,mama Akemei. Ce s-a intamplat? Unde e? Imbracata intr-o pijama mov cu ciupercute zambitoare, ma sucesc pe pat si reusesc sa-i atrag atentia tatei cu dragalasenie. El ma priveste mai dragastos acum, dar tot confuz.
- Tati, vreau sa stiu unde e mama?
Privirea lui se incetoseaza si se schimba. Parca l-as fi intrebat cine stie ce formule egiptene de se uita asa. Se aseaza incet in pat langa mine, imi ia mana si o mangaie in semn de consolare.
- Draga mea, mama ta a murit acum 3 luni cand ai avut tu acel accident si ai intrat in coma. Pe data de 10 iulie , a facut stop cardiac si nu am putut s-o salvez..A fost prea mare socul pentru ea ca te-ar putea pierde.
'' Imposibil!''
- Nu pot sa cred! Mamica mea! '' Nu pot sa cred! Akemi s-a lovit pe 10 iulie, maica-sa a murit in aceeasi zi cand a dus-o la spital pe fata, iar eu am murit in dimineata de 10 iulie cand am incercat sa ma duc la meci si am fost lovit de o masina!''
Ciudat! Ma ridic de pe pat dezamagita. Il intreb superficial pe tatal meu daca ziua urmatoare se va duce la munca. Imi raspunse cu raceala ca afirmatie. Eu cobor scarile casei si ma duc la semineu. Imi verific telefonul si remarc ca este inca pe vibratii. Uitasem de cand cu incidentul de azi-dimineata sa-l mai scot. Parintele meu ramasese sus incremenit in pat singur si dezamagit. Am facut o prostie sa intreb de mama. Vreau atat de tare sa stiu unde este mormantul ei, dar e seara si el trebuie sa se odihneasca. Destul i-am stricat noaptea.
Pe ecranul mobilului remarc un apel de la Yuna. Nici macar faptul ca ea m-a sunat nu ma incanta. Off ce stupid din partea mea sa-l cicalesc la o asa ora! Ma intorc inapoi sus! Urc scarile cu o usoara repezeala dorind sa-i sterg tatei acea stare de melancolie. Intru in camera si el nici macar nu ridica privirea. Ma apropi incet si il cuprind duios in brate. Mustata sa proaspat aranjata ma gadila pe gat. Ii spun in soapta la ureche ca regret ca i-am stricat seara. El ma desprinde de trupul sau si zambeste inocent. Pare ca ma iarta foarte repede si ca a sters tot gestul meu cu buretele. Incantat(a) i-am multumit. Am dorit totusi sa ma revansez si fata de Yuna. Il rog pe tata daca ma lasa sa o sun. El imi aproba, dupa care se retrage in camera sa. Ma arunc in pat , iau telefonul si o sun pe blondina. Nici nu se face conexiunea bine ca ii si aud vocea tulburata de ingrijorare. Se calmeaza repede cand ii povestesc mica mea discutie de familie cu tata.
- Ce zici Yuna , vii sa dormi la mine?
Am in minte numai chestii perverse si asta era o ocazie de aur, si da-i sa profit de ea! Yuna imi accepta invitatia si in 10 minute si sosi cu taxiul. Usa de la intrare era deschisa, deci ea isi facu aparitia la mine in camera pe nesimtite. Cand o zari intr-un final in pragul usii o pofti in odaie.
- Aaaa Yuna? Ai inchis usa de la intrare?
- Fireste doar nu-s chiar asa de blonda! Tu ma crezi blonda de aia Akemi?
- Nu, mai, doar ca daca n-ai inchis-o tu, o faceam eu! spun eu razand.
Ceasul trecu repede. Afara luna straluceste divin si aurie. Lumineaza aceasta noapte neagra si salbatica. Este ora 12, miezul noptii. Eu am inchis usa de la camera in cazul in care tata vine sa nu ne prinda. Offf, daca eram baiat deja acum noi ne sarutam in patura si ne jucam nebuneste, dar de unde, acum acestea sunt doar visuri dintr-o alta viata.
La un moment dat, ma plictisesc. Numai jocuri de carti, monopoly, barfe. Toate astea devin prea de tot. Sting lumina si aprind lampita de pe noptiera oglinzii. Yuna doreste sa-mi spuna o poveste de groaza. Accept dorinta ei si o folosesc ca pretext sa ma apropii de ea.
- Iti plac povestiile de groaza? Hai sa-ti una in care un vampir vaneaza un nene! spune Yuna entuziasmata.
- Vaneaza un nene?
- Eh parca eu stiu cum il cheama? E un nene!
- In fine continua!
Si asa incepe ea povestea dintr-un film in care un om face vraji, trezeste un vampir, vampirul alearga dupa nenea ala si se termina nu stiu cum caci pe mine ma cam ia somnul pe umarul Yunei. Ea gesticuleaza incet si povesteste vesela intamplarea pana cand ma vede pe mine cucaind si sforaind discret pe ea.
- Hey??
Eu tresar speriata si ea incepe sa rada. Imi reproseaza ca nu-s atenta la povestea ei, dar eu ma prefac ca i-am acordat atentie. Ma apropii de ea din nou si ii spun ca e randul meu la spus povesti. Ma hotarasem sa-i spun o poveste de iubire. Chiar prima mea poveste de pe vremea cand eram baiat. Nici nu va stii cine este Nobu si Mina. Aceast eram eu si prima mea iubita. In fine.. Incep eu sa insir niste baliverne si ajung la o parte mai incitanta sa-i zicem. Atunci m-am hotarat ca ma fac ca nu stiu finalul.
Yuna ma zgaltaie sa-i spun finalul sau sa inventez unul. Ii spun cu o usoara melancolie ca cei doi s-au despartit. Ea pare putin dezamagita.
- Scuze, probabil te-am prostdispus!
- Nu-i nimic! Oricum nu-mi plac povestile de iubire!
Eu imi cer din nou scuze, dar mai superficial. Ma uit pe furis la ceas. Uau se facu 1 si jumatate. Culmea! Pe la ora asta si cu povestile mele de iubire incep sa ma simt atrasa de Yuna. Vreau sa o apuc in brate , sa ma joc ca si cu o papusa blonda, dar trupul asta ma retine. In cele din urma o apuc discret de mana.
- Yuna...Amm..Tu ma iubesti? '' Ce intrebare stupida!''
- Da , desigur, esti prietena mea cea mai buna si te cunosc de o gramada de timp!
- Nu iubire in genul ala!
- Dar? Doar nu insinuezi ca....?
- Ba da! Eu nu vreau ca tu..stii tu..sa stai cu Hiro! Stii ce a vrut sa-mi faca azi de dimineata. De aceea te rog din nou sa stai departe de el.
Tot ce mai putu Yuna sa faca este sa-mi aprobe rugamintea. Se apropie de mine si imi spuse in soapta ca ii place cand o pup pe obraz. Eu simt ca nu mai ma pot controla. Vocea ei calda si blanda... Ii cuprind barbia cu mana dreapta, mangaind-o cu varful degetelor. Miscarea de a o saruta ma retine putin, dar las asta. Imi apopii buzele de ale ei si le cuprind intr-un sarut usor. Ea nu este uimita de miscarea mea si da curs sarutului. Vrea sa inainteze. Limba mi se strecoara tiptil din gura printre buzele blondei. Sarutul devine mai patimas si mai brutal. In cele din urma ne desprindem amandoua si ne uitam una la alta uimite.
- Akemi, tu stii ce mi-ai facut?
- Pot sa ma plesnesti! Macar am obtinut ce am vrut!
- Mai chemat pana aici numai ca sa..ma saruti!
- Daca te iubesc Yuna!
Pe la ora doua ne-am bagat in pat. In somn, blonda s-a alipit de trupul meu in semn ca ii era frig. Eu am acoperit-o cu patura si m-am lasat cuprinsa de aripile somnului.
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]

Răspunsuri în acest subiect
RE: My sin- The love..+14 YURI fic(by Denissu) - de Erina Ozaki - 15-01-2011, 11:40 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  The Love Game + 18 [ Hentai/Yuri] .: Em :. 23 13.052 15-12-2011, 09:48 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Sex,Love and Rock'n Roll [Yuri,18+] Kolume 5 4.782 20-03-2011, 05:01 PM
Ultimul răspuns: Ymequa
  If you try to lie to me...[by Denissu] Erina Ozaki 2 2.966 12-08-2010, 10:12 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)