07-12-2008, 09:32 AM
Primul desen e Kawaii, desi e facut pe calculator. Imi place. I-as da nota 9.50: nu-mi plac ochii Tu ai desenat tot ochiul cu verde?
La al doilea desen nu am inteles ceva: plange sau ii curge rimelul? Nota: 10 :p
Al treilea e perfect: superb. Nu vad nici o greseala Nota 11
Al patrulea desen e Naruto... Interesant. De fapt, de ce mint? E perfect.
La al 5-lea desen Hinata nu are gura cam prea la stanga?:d Dar ma rog :p Ii dau un 9.90 :d
La al 6-lea desen mi-a atras atentia titlul: " Sakura and Sasuke". Trebuia sa vad si asta, nu?:d
Ii dau 10 cu indulgenta: Sasuke zici ca e Emo... Ala e rimel la ochi sau e contur? Ma rog, poate gresesc eu.
Si ultimul deseeeen,... Param pam pam :d
E perfect. 10!
Very nice toate desenele, cu mici greseli la unele :p Nu am vrut sa te supar si nu te-am criticat. Mi-am expus parerea... Nu am vrut sa te supar.
Sumimasen!
La al doilea desen nu am inteles ceva: plange sau ii curge rimelul? Nota: 10 :p
Al treilea e perfect: superb. Nu vad nici o greseala Nota 11
Al patrulea desen e Naruto... Interesant. De fapt, de ce mint? E perfect.
La al 5-lea desen Hinata nu are gura cam prea la stanga?:d Dar ma rog :p Ii dau un 9.90 :d
La al 6-lea desen mi-a atras atentia titlul: " Sakura and Sasuke". Trebuia sa vad si asta, nu?:d
Ii dau 10 cu indulgenta: Sasuke zici ca e Emo... Ala e rimel la ochi sau e contur? Ma rog, poate gresesc eu.
Si ultimul deseeeen,... Param pam pam :d
E perfect. 10!
Very nice toate desenele, cu mici greseli la unele :p Nu am vrut sa te supar si nu te-am criticat. Mi-am expus parerea... Nu am vrut sa te supar.
Sumimasen!