21-08-2010, 11:21 PM
Cum am mai spus si intr-o conversatie de a noastra, mi s-a parut scurt acest capitol >_< Dar macar ca l-ai pus=]] Sper ca urmatorul capitol sa fie mai lung >_> Imi esti datoare. Nu mai am rabdare sa vad o scena mai deochiata intre protagonistii fic-ului xD. Nu mi-a placut niciodata Sasuke, dar in fic-ul tau pot spune ca il ador, si pe el si pe Yuuki. Imi plac amandoi la fel de mult, cat as da ca acest fic sa nu se termine vreodata xD
Se pare ca Yuuki este misterios, Sasuke vrea sa afle cat mai multe despre el, deoarece simte ca ii ascunde ceva, deasemenea si eu simt acelasi lucru xD Sper sa fie de bine >_>
Astept urmatorul capitol, sper sa vina repede :3
Se pare ca Yuuki este misterios, Sasuke vrea sa afle cat mai multe despre el, deoarece simte ca ii ascunde ceva, deasemenea si eu simt acelasi lucru xD Sper sa fie de bine >_>
Citat:-Si eu care credeam ca este vorba despre mine, zise dezamagit.Saracul, cate sperante isi facea, iar Sasuke nici de cum sa recunoasca >_> Greseli de tastare nu am vazut, nici nu le-am urmarit, deci totul este ok, iar modurile de expunere sunt la locul lor. Imi place cum descri, cum narezi, te pricepi foarte bine.
Astept urmatorul capitol, sper sa vina repede :3
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !