Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ideea de shounen-ai a ficului?
Da
92.86%
39 92.86%
Nu
7.14%
3 7.14%
Total 42 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

My overcast abyss is gone [shounen-ai]

Wow...inainte de toate da-mi voie sa-mi cer mii de scuze pentru incredibila mea intarziere. Chiar am pierdut multe capitole si imi pare rau, deoarece fic-ul tau este genial. Am fost plecata la mare si nu prea am mai avut chef de zup, dar acum am revenit cu forte proaspete si am sa-ti comentez ficul. Inca o data imi cer scuze, mi-a luat ceva pana am citit toate capitolele o_o
Lasa-ma sa te felicit, deoarece am observat ca scri foarte repede pentru o persoana ocupata cu trei ficuri. I mean...din punctul meu de vedere este ingrozitor, chiar ma uimesti=]] Mi-a placut tot ce s-a intamplat pe parcurs cat timp am lipsit. Chiar mi-ai facut o impresie placuta. Sasuke incepe sa tina din ce in ce mai mult la micutul Yuuki, l-a salvat chiar si de la moarte. Oare cand o sa recunoasca si el ca este indragostit ? -.- Sper ca repede, deoarece eu nu mai am rabdare. Sunt foarte curioasa sa vad ce se va intampla cu cei doi, deoarece cei din Akatsuki nu ii vor ierta cu siguranta. Gestul lui Sasuke a fost unul eroic, demn de admirat. Nu multi ar fi facut acest lucru, iar el a facut-o doar pentru ca tinea la Yuuki. L-a ales pe el. Deja ma emotionez=]]
Greseli nu am observat in nici un capitol, deci este foarte ok. Stai foarte bine la capitolul moduri de expunere, descri minunat, iar naratiunea se imbina perfect cu dialogul care nu este deloc sec. Sfarsitul ultimului capitol mi-a placut foarte mult, chiar m-ai lasat cu semne de intrebare. As dori sa se intample mai multe intre protagonistii povestii, nu doar saruturi. Chiar ma ti pe jar, nu gluma. Ai niste idei superbe, care merita admiratie.
Ce pot sa mai spun? As vrea sa spun mai multe pentru a ma revansa, dar chiar m-ai lasat fara cuvinte. Imi place foarte mult cum scrii, chiar ai talent. Sper sa duci acest fic pana la capat, desi eu una nu as dori sa se termine vreodata. Succes in continuare:3
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !

Răspunsuri în acest subiect
RE: My overcast abyss is gone [shounen-ai] - de βεκi - 30-07-2010, 01:02 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
11 Vizitator(i)