04-04-2009, 05:33 PM
Ninno iti multumesc tare mult.Criticile tale ma ajuta si iti multumesc foarte mult pentru ele. NU vreau sa crezi ca de asta nu am incredere in mine.Sunt constienta de ceea ce pot si ceea ce nu. De exemplu, ma descurc mai bine la descriere decat la dialog si actiune. Eu scriu un pic mai dark, nu prea am haz:))...
De asta o iubesc atat de Raluca.. ma completeaza.
Am primit acum cateva zile un sfat, si tin forte mult la el. Suna cam asa: "E bine sa va bucurati si sa apreciati o critica corecta mai mult decat laudele fara acoperire."
Deci...Tu ma ajuti enorm, nici nu'ti poti imagina cat..si te rog, sa nu mai crezi ca din cauza criticilor sunt neincrezatoare. Doar ca inainte ma descurcam mai bine, aveam si mai mult timp.
Va multumesc mult tie si lui Nolazy si in special Ralucai >:D<
De asta o iubesc atat de Raluca.. ma completeaza.
Am primit acum cateva zile un sfat, si tin forte mult la el. Suna cam asa: "E bine sa va bucurati si sa apreciati o critica corecta mai mult decat laudele fara acoperire."
Deci...Tu ma ajuti enorm, nici nu'ti poti imagina cat..si te rog, sa nu mai crezi ca din cauza criticilor sunt neincrezatoare. Doar ca inainte ma descurcam mai bine, aveam si mai mult timp.
Va multumesc mult tie si lui Nolazy si in special Ralucai >:D<