03-04-2009, 10:51 PM
In primul si-n primul rand vreau sa va sfatuiesc sa aveti mai multa incredere in voi.Mai ales tu, dark_life..Pari foarte descurajata si nu inteleg de ce...Inainte de toti, voi trebuie sa fiti mandre de capitolele scrise..Asta asa ca fapt divers..In fine..sa revenim.
Capitolul, fic-ul, imi plac foarte mult.Intr-adevar, ai avut mult dialog, insa mi s-a parut bine si asa.Adica daca asa trebuie sa se desfasoare actiunea, asa se desfasoara, nu?
Imi place ca toate personajele au legatura intre ele.Deci Eri facea parte din trupa..Asta prevede o continuare interesanta.Ah abia astept :X
Iar pozele sunt dragute si ele.Mai ales cea cu Ayoku 8->
Gata va las, si grabiti-va cu nextu' :*
:bye:
Capitolul, fic-ul, imi plac foarte mult.Intr-adevar, ai avut mult dialog, insa mi s-a parut bine si asa.Adica daca asa trebuie sa se desfasoare actiunea, asa se desfasoara, nu?
Imi place ca toate personajele au legatura intre ele.Deci Eri facea parte din trupa..Asta prevede o continuare interesanta.Ah abia astept :X
Iar pozele sunt dragute si ele.Mai ales cea cu Ayoku 8->
Gata va las, si grabiti-va cu nextu' :*
:bye:
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*