Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My life is a huge disaster [yaoi]

#10
Buna ...de data asta sa spunem ca postez eu ..adik postez.si sisu va trebui sa posteze doua paritii...oks multumesc mult pentru comenturi :* sper sa va placa si aceasta parte si sincer nu prea am stat sa o corectez:D am avut o zi naspa si sa psunem k am corectat cu ochii inchisi:)) sry ...
Partea a IV a
Ma durea asa tare, nu voiam sa simt durerea. Chiar daca dormeam, eram constient, acum stiam unde ma aflam. I-am simtit mirosul, dar nu credeam ca vreodata am sa vin tocmai la el in momente ce mi se vor parea imposibile. Simt cum totul s-a risipit, parca acum as face ceva nebunesc, as intentiona sa ma razbun, dar sunt sigur ca a spus acele cuvinte doar ca sa ma trezeasca la realitate. Cred ca asa ar trebui sa fie, cum vor ei. Insa ma doare sa accept ca nu voi putea face ce vreau eu . Dorinta mea din copilarie, visul ce speram ca va fi realizat, acum mi se parera imposibil. Nu voiam ca parintii mei sa aiba o asemenea parere despre mine, ma durea foarte tare. Pe cine nu l-ar durea cand un parinte ti-ar spune niste cuvinte atat de dureroase...si totusi pare atat de stupid. Asta fiindca niciodata nu m-am gandit la parintii mei, niciodata nu am stiu prea multe despre ei fiindca nu-mi pasa. De ce ar fi trebuit sa-mi pese? Ei erau acolo langa mine mereu, si eram convins ca asta nu se va schimba niciodata. Stiam ca mereu o sa am nevoie de ei si ei o sa ma ajute, dar lucrurile se schimba. Nu mereu totul iese asa cum dorim.
Eu am vrut sa-mi aleg un drum in viata, acel drum care ma conducea spre calea muzici , imi doream asa mult sa fiu un mare cantaret, unul care sa domine topurile. Sa ajung singur pe acel drum si sa fie numai meritul meu. Dar acum acest vis este mai bine sa-l las in urma si sa-mi ascult parintii, desi nu eram genul de tip care sa-si asculte parintii de data asta constiinta imi zicea ca fac un lucru necugetat daca nu ii ascult. Dar nu ma simteam in stare sa intru eu in lumea lor...si in plus acum ce ar trebuii sa fac. Sa ma duc inapoi la tata si sa ii zic ca imi pare rau, ar fii prea paranoic....si totusi...
Eram asa cufundat in ganduri incat nu stiam ce se petrece cu mine, am deschis ochii si ma aflam intr-o camera spatioasa. Cu peretii vopsiti intr-un albastru-cenusiu, era o culoare tipica lui, mereu ii place sa fie mai...mai diferit si asta admiram la el. Camera era decorata cu bun gust, toate lucrurile erau de calitate si frumos aranjate, spre deosebire de camera mea, aceasta era ordonata. In mijlocul ei se afla un pat mare cu lenjeria de o culoare alb spre bleu , iar pe partea din stanga a patului se afla un sifoner imens , cu o oglinda aplicat pe el , acesta avea culoarea alba. Pe partea dreapta a patului se afla la o distanta destul de maricica un birou cu un leptop pe el, iar langa birou o biblioteca mare. Camera avea doua geamuri, mai incolo de birou. Unul dintre geamuri era deschis, iar prin incapere plutea un miros imbatator de flori . Inspirand acel parfum al florilor ma imaginam undeva departe intr-o imagine de basm, insa m-am trezit din visare cand cineava a intrat in camera.
-Iti este foame?
-Nu merci...si imi cer scuze pentru ..
-Shh...nu ai pentru ce sa-ti ceri scuze.
Ce zambet bland avea. Trasaturile lui ma fermecau asa cum se intampla si cu multii altii, fata lui neteda si atat de gingasa, ochii lui fermecatori ce se uitau asa intens la mine. Buzele lui parca ma innebuneau , nu stiam ce e cu mine in acel moment, dar imi venea sa-i sarut buzele atat de apetisante si rosiatice. Nu ma puteam stapanii mai ales in felul in care se uita la mine , stiam ca el mai are apucaturi ciudate si chiar asta mai face cu mine, dar niciodata nu am simtit asa ceva pentru el...desi de multe ori face faze cam ciudate . Cand ne-am intanlit nu mi-a picat prea bine, mi se parea un dement.
Eram la majoratul unui prieten, insotit de o fosta iubita. Printer invitati l-am remarcat si pe el,care se plictisea de moarte.Fiind prea cald in incapere,am iesit pe balconul de la etajul casei, foarte spatios si eram singurul ce se afla acolo, sau cel putin asa credeam. Insa si el era .
S-a apropiat de mine pe la spate, insa eu nu l-am vazut si mi-a spus :
"Frumosule daca ulmbli singurel cine stie ce ti se poate intampla. " apoi un zambet i-a aparut in colutul gurii. Eu m-am intors sa vad cine era acea persoana ce mi se adresase atat de ciudat, dar nu am avut timp sa reactionez fiindca el imi capturase buzele intr-un sarut, am incercat sa il imping, dar era mai puternic decat mine. Vazand ca nu am scapare m-am linisitit si am asteptat sa se termine tot, insa el a luat aceasta "cedare" a mea drept o propunere sau un accept fiindca a inceput sa-si plimbe mainiile pe tot corpul meu pipaindu-ma. M-am panicat . In acel moment si-a baga usor mana pe sub camasa ce o purtam dandu-mi fiori reci pe sira spinarii. Apoi si-a last mana din ce in ce mai jos pana cand i-am simtit mana intre picioare, am simtit cum fata imi arde...observand ca a slabit stransoarea l-am impins. Eram asa speriat incat nu stiam ce sa fac, insa el era foarte calm, m-a ajutat sa ma ridic, fiindca ma aflam pe jos, insa eu nu observasem si mi-a spus cu un zambet ciudat pe buze:"Incantat de cunostinta eu sunt Nyseii, sper ca ne vom intelege bine de acum incolo." si a plecat .
Pe parcursul majoratului am incercat sa stau pe langa iubita mea mai mult ca sa il evit, insa nu am avut prea mari sanse, se afla mereu acolo unde ma aflam si eu. Fiindca aveam amandoi multi prieteni comuni ne vedeam aproape tot timpu si incepusem sa ne intelegem mai bine. Normal dupa acel majorat, cand m-am intanlit cu el si-a cerut scuze spunand ca era sub efectul acololui, ceea ce nu era adevarata, insa era un tip de treaba si inca este.
Imi amintesc perfect acea zii, si mereu ma amuz pentru ca a fost ciudat cum m-am intanlit cu cel mai bun prieten si in ce circumstante.
-Hei frumosule la ce te gandesti?Pari foarte concentrat....iar probleme cu parintii?
Intuise corect ca aveam probleme cu parintii insa adevarul era ca nu ma gandeam la ei ci la el...Ma obijnuisem cu apelativul "frumosule" mai tot timpu imi zicea asa, defapt numai mie imi zicea asa , nici unei fete sau baiat nu se adresa astfel.
M-am ridicat dupa suprafata moale pe care ma aflam si am mers spere el, neobservand ca sunt pe jumatate gol, defapt aveam numai blugii mei cei negrii , insa tricol meu cel cafeniu disparuse...deafapt acum nu mai conta.
-Ai patit ceva ?ma intreaba nedumerit Nyseii.
-Mmm din cate imi amintesc nimic interesant, apropo Ny tu esti implicat intr-o relatie?
Ma apropiam din ce in ce mai mult de el, o faceam cu pasi mici dar siguri.El se afla in pragul usi si se uita nedumerit la mine, in fine pusem intrebarea aceea numai... asa .... ca si cum ar fi fost o introducere a ce urma sa fac...nu ca m-ar fi interesat raspunsul...sau poate chiar ma interesa.
-Si cei cu intrebarea asta? Din cate stiu eu pe tine nu prea te intereseaza viata mea personala...
Ma privea asa confuz, dar imi place cum ma privea, dar oare cum avea sa reactioneze, nu-mi pasa atata timp cat il puteam atinge macar pentru o secunda.
-Am intrebat din pura curiozitate, acum ma aflam direct in fata lui, apropo stii cumva unde imi este triocul?
Obrajii lui au prins o culoare mai vie cand l-am intrebat despre tricou, imi dadea o satisfactie foarte mare.
-Dar nu conteaza, nu am nevoie de el....am spus eu cu un zambet malefic pe buze..dar saracul Nyseii nu intelegea deci trebuia sa fiu mai direct...ehh nu conta era placerea mea.
-Deci Nyseii de ce stai aici in prag, vino...si l-am tras de mana pana cand am ajuns la pat unde s-a asezat in sezut si asa am facut si eu.Ma privea foarte ciudat, dupa privirea lui se vdea ca nu intelege ce se intampla cu mine.
-Off Nyseii tu chiar nu iti dai seama ce vreau?Atunci sclipirea din ochii s-a stins si culoare ochilor parca s-a transformat intruna stearsa...asa se intampla cand se enerva un pic...sau mai mult..
-Imaturule..cum dracii mei vrei sa imi dau eu seama ce vrei tu, ma trezesc cu tine in fata usii, lesind in bratele mele , te aduc in casa, dormi trei ore, dupa, te trezeste si te uiti la mine intr-un fel atat de ciudat, mai pui si niste intrebari idioate si tot tu o faci pe afectatu ca eu nu inteleg ce vrei tu...Zii ce vrei...ai face bi..
Nu l-am lasat sa continuie pentru ca i-am prins buzele catifelate intr-un sarut pasionat, nu era primul meu sarut, dar ma simteam ca si cum ar fi fost, deja ma inrosisem la fata tot, nu stiam ce ma apucat , nu ma gandisem ca faptele mele ar putea distruge o prietenie, nu mai ma interesau gandurile acestea, ma interesa acel sarut, in care am observat ca si lui Nyseii ii era pe plac. Ma aflam peste el insa nu m-a lasat multa vreme si am schimbat pozitiile, simteam cum limba lui isi facea loc in gura mea, vrand parca sa ma devoreze, imi placea jocul pe care limbiile noastre in jucau in acel moment, era un moment foarte incitant…la un moment dat sarutul incetase din cauza lipsei de oxigen.Nyseii se trantii pe spate, in pat langa mine...nu mai spunea nimic..iar eu nu aveam curajul de al privii....
-Deci asta voiai?a intrebat el...avea ochii inchisi..si nu puteam sa imi dau seama daca este nervos, suparat, calm, nu steam in ce stare de spirit se afla.Totusi speram sa fie una buna.
-Ahh...adica intr-un fel ...uite Nyseii scuze nu stiu ce m-a apucat insa cred ca nu sunt in apele mele...scuze.
Cred ca nu spusesem totusi ce trebuia, dar si asa aveam de gand sa continui, nu ma interesa daca se supara eu il voiam , voiam sa ii simt din nou buzele, din nou pielea, sa ii simt trupul lipit de al meu, il voiam practic in totalitate.
-Ma duc sa fac un dus, spuse Nyseii.Credeam ca e suparat dar din contra mi-a zambit si mi-a soptit la ureche niste cuvinte care m-au provocat, dar si enervat.
Mi-a spus:
-Sunt la dus daca ai nevoie de ceva, usa e deschisa, insa daca intrii s-ar putea sa nu mai iesi intreg.Nu stii ce poate sa faca un adult...si m-a sarutat pe obraz si a plecat sper baie.
Adult! Da de unde....era adevarat ca eu aveam apoape 18 si el avea aproximativ 20 de ani , si ca era mult mai responsabil decat mine, insa oare asta il facea adult?Si la ce se referea ca s-ar putea sa nu ies intreg....urasc sa ma provoace cineva insa el o face, intr-un mod as putea spune erotic.
Am auzit usa de la baie inchizanduse...si apa cum a inceput sa curga, insa nu stiam ce ar trebuii sa fac, mi-era practic frica, adica nu eram virgin dar niciodata nu ma culcasem cu un baiat, nu stiam ce trebuie sa fac cum sa reactionez, mai bine am zis sa stau in banca mea si sa nu intru. Cine stie ce as fi putut patii?..ehhh fir-ar am ratat sansa insa...aveam o noapte la dispozitie si nu stiam ce sa fac in continuare, il voiam. Dar mi-era frica. Nu stiam multe, iar el parea totusi mai experimentat.

Eram pe canapeau din living ingandurat si preocupat de decizii si hotararii pe care ar fi trebuit sa le fac..insa eu ce faceam?Mai exact nimic.
-Ingandurat pustiule?
Nici nu auzisem cand iesise de la baie, in fine nici nu mai conta. S-a asezat langa mine pe canapea, era imbracat doar intr-o pereche de pantalonii scurtii si restul corpului era gol. Corpul sau era de invidiat, nu imi puteam lua privirea de la el...parca il sorbeam din privirii si el imi raspunea, insa nu voiam sa fac vreun pas pentru ca imi era frica de consecinte, nu voiam sa ma fac de rusine, pentru ca nu stiam ce ar trebuii sa fac daca as actiuna, aveam nedumeriri. Am inchis ochii incercand sa ma gandesc la altceva. Nici nu m-am sinchisit sa ii raspun la intrebare am murmurat un fel de nu sau da, nu prea stiu ce a iesit , incercam sa ma gandesc la altceva numai la el nu. Desi inainte imi era cald , acum incepuse atmosfera camerei sa se raceasca.
-Hei Ny....imi dai si mie un tricou? Eram sigur ca o sa imi deie insa el..
-Pentru? Parca ziceai ca nu ai nevoie...Nu stiam cum sa reactionez cum sa ii spun ca acum am nevoie de tricou pentru ca imi este frig...si cum sa justific acel comentariu al meu..
- In fine...atunci am zis asta, nu acum...Si imi trebuie pentru ca imi este firg multumit?
-Iti este frig, atunci hai sa mergem in dormitor e mai cald...
-Sa mergeam...
Amandoi? Mi se facea frica...ce prostie si numai eu sunt de vina , off tata acum imi vine sa iti dau cu ceva in cap , dar nu vreau sa ma gandesc la tine. Trebuie sa ma calmez, mergem in dormitor sa imi deie ceva cu care sa ma imbrac nu se va intampla absolut nimic, nimic...Cel putin asta speram.
-Vii odata?
-Aa...da scuze, eu Ny cred ca ar trebuii totusi sa ma duc acasa, am avut destul probleme cu parintii si nu mai am chef de alta cearta cu ei si in plus nu vreau sa te mai deranjez fiindca deja te-am deranjat prea mult.
-Frumosule cine spune ca m-ai deranjat?
Ne aflam in dormitor, incercam o scuza ca sa plec totusi nu voiam sa plec...dar nu puteam sa raman...
-Nu mai zici nimic? Apropo tricoul tau...pai stii....adica ti l-am dat jos nu-mai ca sa nu iti fie cald in camera, cand te-am adus erai deja transpirat si deasta, si nu-mi permiteam sa te dezbrac si de pantaloni desi nu ar fi fost o idee asa rea daca ma gandesc mai bina...
In acel moment chiar nu mai puteam zice nimic, cred ca inrosisem fiindca dupa o clipa Nysei a afisat un zambet mm..nu pervers ci unul foarte pervers.
-Stii Ny acum nu mai conteaza, da-mi un tricou de al tau si ti-l aduc eu maine, este deja ora sase si...
Sa apropiat repede de mine si ma cuprins in bratele sale, punandu-mi un deget pe buze, apoi mangaindu-le.
-Shh...acum cuvintele nu cred ca isi mai au rostul bine? Nu ma astept la un raspunsa insa tot ce trebuie sa faci este sa te lasi purtat de val sau de pasiune...depinde cum vrei sa alegi, uita Ai...eu pe tine sti ca te plac, plac multa lume dar pe tine intr-un mod diferit si asta cred ca si tu ti-ai dat seama, dar niciodata nu imi permiteam multe lucruri cu tine, ehh cand mai aveam ocazia sa te ating din "greseala" asta era cu totul atceva...insa azi, dupa sarutul ce mi l-ai dat simteam ca vreau sa te fac al meu, atunci pe moment insa m-am abtinut, asa cum m-am abtinut aproape doi ani de cand te-am cunoscut,dar nu vreau sa mai fac asta , nu mai pot...sincer te vreau trup si suflet.
Nu mai puteam zice nimic, si eu il voiam , il placeam, dar mi-era frica de ce se va intampla, aveam totusi cateva retineri si imi era rusine sa ii zic...dar am incercat totusi insa era in zadar..
-Ny...da-mi drumul, m-am asezat pe pat in sezut si ma uitam la el, uite eu nu pot, intelege-ma nu pot...si in plus sunetem si baieti ce Dumnezeu, nu puteam.
-Serios? Si cine zice asta? Uite Ai nu trebuie sa iti fie frica da, cred ca ai unele retineri findca ar fi prima data cu un baiat, dar calmeaza-te bine, si eu am trecut prin asta si credema la mine nu a fost tocmai o experienta placuta, insa sper ca la tine sa fie, ai incredere in mine, bine?
Am afirmat dand din cap, dar totusi inca imi era frica...dar simtind saruturile lu Ny pe gatul meu mi-am facut curaj si mi-am zis ca nu are cum sa fie asa rau...si in plus speram ca Ny sa fie bland. Nevrand sa il las sa domine jocul l-am rasucit astfel incat el sa stea pe pat si eu deasupra lui, aveam cateva rentineri insa am vrut sa le las la o parte si am incepu sa il sarut. Am pornit de la buzele ce ii erau asa catifelate si imi dadeau o senzatie superba, voiam parca sa le sarunt neincetat, sa nu il mai las sa respire, il voiam , il voiam numai pentru mine si il aveam ce imi putea dori mai mult.Am inceput sa ii sarut gatul trasand linii umede cu limba, il mai muscam incet de gat pana cand ii auzeam scancetele . Eram totusi bun la sex, pot spune ca am avut multe iubite si foarte multe partenere numai de o noapte, dar in acel moment era altceva, ma simteam bine, imi era cald si in acelasi timp si frig. Am continuat sa il sarut pana am ajuns pe abdoment si am inceput sa incep sa "desenez"diferite model pe abdomenul sau, apoi am coborat din ce in ce mai jos, ajungand la pantalonii ce ii purta, i-am dat jos cu miscari fine dar rapide, lasandu-l numai in boxeri...m-am indreptat iar inspre gatul sau si am inceput din nou sa il sarut pana cand l-am muscat de lobul urechi si a tresarit , pe buze aparndu-mi un zambet foarte satisfacator...
-Stii pentru prima data cu un baiat te pricepii chiar bine, insa o sa aveam mult timp de exersat , asa ca acum lasama pe mine...sa iti arat ce face un adevarat adult.
-Serios?Atunci ce face un adevarat adult?
Voiam sa mai spun ceva insa, nici nu ma lasat ca imediat sa ridicat, si am schimbat pozitiile,si-a indreptat privirea asupra blugilor mei si mi-a spus cu un zambet foarte strengar pe buze.
-Sincer cred ca iti sta mai bine fara ei...
Si cu miscari sigure mi-a dat pantalonii jos, apoi a continuat cu boxerii mei.Intr-un final amandoi eram goi.Il doream, il voiam, imi placea sa ii simt trupul lipit de al meu, imi oferea o satisfactie greu de definit.A inceput sa ma sarute pe abdoment, coborand din ce in ce jos, pana gand a ajuns intr-o anumita zona facanduma sa fiu pe culmile extazului, multe gemete pline de blacere isi faceau loc pe buzele mele.
-Ny...cred..ca..e..hmm..mai bine..sa ne oprim..am reusit sa zic acele cuvinte cu mari pauze intre ele.
-Acum?In nici un caz, relaxaza-te si bucurate frumosule, asa cum ma bucur si eu!
A inceput sa imi deseneze cercuri cu limba pe abdomen urcand mai sus , ma musca mereu cand avea ocazia, intr-un final mi-a sarutat buzele infierbantate. In timp ce limbile noastre se aflau intr-un joc greu de oprit, mana lui dreapta imi masa acea zona intima, oferindu-mi senzatii tari.
Atmosferea parea sa se incinga din ce in ce mai mult. In camera lui Ny se auzeau numai gemetele noastre de placere.
Printe atatea senzatii de nedescris am simtit o durere sfasietoare, insa Ny mi-a capturat buzele intr-un sraut astfel incat sa uit de durere, din cauza pasiunii ce sa asternuse asupra noastra aproape ca uitasem de durere si ma bucuram de fiecare moment in parte...La un moment dat Nyseii a marit viteza, patrunzandu-ma din ce in ce mai repede si mai adang, apoi mi-a prins buzele intr-un sarut pasional.
Intr-un final oboseala a pus stapanire pe amandoi si am adormit unul imn bratele celuilalt.


Sry...pt greseli...oks descrierea nu e asa reusita
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria




Răspunsuri în acest subiect
My life is a huge disaster [yaoi] - de Yaku-chin - 08-03-2009, 12:29 AM
RE: My life is a huge disaster [Yaoi] - de Teh - 08-03-2009, 03:48 PM
RE: My life is a huge disaster [Yaoi] - de Acsi - 08-03-2009, 10:10 PM
RE: My life is a huge disaster [Yaoi] - de myuu - 08-03-2009, 11:11 PM
RE: My life is a huge disaster [Yaoi] - de nolazy - 09-03-2009, 01:16 AM
RE: My life is a huge disaster [Yaoi] - de Teh - 09-03-2009, 07:50 PM
RE: My life is a huge disaster [Yaoi] - de Teh - 11-03-2009, 12:10 PM
RE: My life is a huge disaster [Yaoi] - de myuu - 13-03-2009, 11:58 PM
RE: My life is a huge disaster [Yaoi] - de Yaku-chin - 14-03-2009, 01:37 AM
RE: My life is a huge disaster [Yaoi] - de nolazy - 14-03-2009, 02:40 AM
RE: My life is a huge disaster [Yaoi] - de Teh - 15-03-2009, 06:40 PM
RE: My life is a huge disaster [Yaoi] - de myuu - 16-03-2009, 01:03 AM
RE: My life is a huge disaster [Yaoi] - de Acsi - 22-03-2009, 02:40 AM
RE: My life is a huge disaster [Yaoi] - de nolazy - 22-03-2009, 03:06 AM
RE: My life is a huge disaster [Yaoi] - de Teh - 22-03-2009, 12:30 PM
RE: My life is a huge disaster [Yaoi] - de Acsi - 29-03-2009, 09:08 PM
RE: My life is a huge disaster [Yaoi] - de nolazy - 03-04-2009, 10:51 PM
RE: My life is a huge disaster [Yaoi] - de Teh - 04-04-2009, 01:52 AM
RE: My life is a huge disaster [Yaoi] - de Acsi - 04-04-2009, 05:33 PM
RE: My life is a huge disaster [Yaoi] - de myuu - 04-04-2009, 07:27 PM
RE: My life is a huge disaster [Yaoi] - de myuu - 09-04-2009, 08:05 PM
RE: My life is a huge disaster [Yaoi] - de Acsi - 03-07-2009, 03:50 PM
RE: My life is a huge disaster [Yaoi] - de myuu - 03-07-2009, 11:44 PM
RE: My life is a huge disaster [Yaoi] - de nolazy - 22-11-2009, 11:43 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Moments of Life - kame.'s Yaoi OneShots kame. 1 2.223 13-04-2013, 02:46 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  The life of a male prostitute (yaoi,shounen ai and normal couples) Lithium-Angel 92 49.564 09-06-2009, 10:32 PM
Ultimul răspuns: adyna_45


Utilizatori care citesc acest subiect:
12 Vizitator(i)