Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My bad boy

Capitol nou!
Sa incep cu greselile pe care le-am observat:
putau-puteau
excama-exclama
ca trebuie-trebuie =>ai grija in ce situatii il folosesti pe ca; stiu ca in limbajul obisnuit multi il folosim aiurea, dar intr-un fic poate suna aiurea. :-)
poare-poate
cameta-camera
bonbon- cred ca e bombon
soarele moare-eu una am inteles ce ai vrut sa spui si mi se pare o personificare care poate fi inerpretata putin gresit, in fond soarele nu prea are cum sa moara; poti incerca daca vrei "soarele se stinge in mare"

Apoi ar mai fi niste greseli pe care ai grija sa nu le mai repeti: iti lipseste predicatul din propozitii!
De exemplu aici "La intrare este un hol destul de frumusel. De culoarea bananei, cu un cuier, o oglinda si un dulap pentru incaltaminte."
sau "In dreapta se poare zari bucataria, la fel de spatioasa ca si celelalte camere. Cu toate cele necesare plus o masuta si patru scaune confortabile."
Trebuie sa pui virgula intre propozitii pentru ca propozitiile fara predicat nu au inteles, chiar daca inainte ai spus despre ce e vorba.

Descriere, singura pe care am observat-o a fost atunci cand ai descris casa si plaja. Spre deosebire de inceput si aici e o imbunatatire. Sentimentele Sakurei au fost descrise putin, dar bine pentru inceput, zic eu. :-?

Dialogul e cu masura si replicile nu sunt seci, ci cat se poate de potrivite. Cu naratiunea nu ai probleme, prezinti cadrele de desfasurare foarte bine.
Capitolul este frumos si cea mai mare multumire a mea e ca ai renuntat la limbajul de mess. Bravo tie si astept continuarea.

P.S - Sasuke pe unde e? :-w E bine ca nu a aparut din prima, dar nici asa suspans. :))

Răspunsuri în acest subiect
My bad boy - de Sakurika_bombonik - 06-07-2009, 09:09 AM
RE: My bad boy - de Claribel - 06-07-2009, 11:27 AM
RE: My bad boy - de Botan`chan - 06-07-2009, 06:04 PM
RE: My bad boy - de uchiha_blood_angel - 06-07-2009, 07:18 PM
RE: My bad boy - de Flash - 06-07-2009, 07:46 PM
RE: My bad boy - de Sakurika_bombonik - 06-07-2009, 09:39 PM
RE: My bad boy - de uchiha_blood_angel - 07-07-2009, 11:42 AM
RE: My bad boy - de Sakurika_bombonik - 11-07-2009, 07:40 PM
RE: My bad boy - de Yumina - 11-07-2009, 08:45 PM
RE: My bad boy - de D@n@ - 12-07-2009, 03:25 PM
RE: My bad boy - de uchiha_blood_angel - 12-07-2009, 09:04 PM