Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My bad boy

Am venit cu continoarea. Sper sa va placa.
Cap. 2- Amintiri
Sagetile de foc atingeau nisipul sclipitor. Pescarusii nu incetau sa se plimbe pe plaja umeda si aurie. Ma dau jos din masina si ma indrept spre tarm. In departare se puteau zari pe ici-colo cate o barca, cu marfa, sau cu pasageri dornici de o aventura de neuitat.Prin apa cristalina se putau vedea cu ochiul liber scoici de diferite marimi, culori, si mult, mult nisip crem.
-Naru, vino si priveste cat de frumos si fermecator este. Pot spune ca e magic, zic eu convigandu-l sa de apropie de mine, el fiind inca la masina.
-Da...este frumos, spune el cu capul in jos, cu un glas posomorat.
-Dar ce ai, vere? Ce s-a intamplat? intreb eu mirata.
- Pacaleala! O sa vina si Hinata maine! excama el, ridicand capul si afisand un zambet urias, pana la urechi.
- Super! O sa ne distram de minune! O sa fie o vara de neuitat.
Hinata este o fata de 17 ani, cu parul de culoarea scoartei copacului si ochii de culoare cenusie. O fata timida, plina de viata, linistita, foarte amuzanta si iubita lui Naruto.
-Haide Sakura, ca trebuie sa plecam la vila sa ne ducem bagajele.
Ne urcam in masina si in cateva minute ajungem la casa noastra de vacanta. Este o casa mare, cu doua etaje si o mansarda. Dau sa intru in casa, curioasa de firea mea, dar si nerabdatoare. In spatele meu, blondul se chinuie sa aduca gentile si geamantanele. Ma intorc si il ajut. La intrare este un hol destul de frumusel. De culoarea bananei, cu un cuier, o oglinda si un dulap pentru incaltaminte. Parchetul din lemn de cires da un aer misterios camerei. Apoi, intram in living, decorat cu un coltar, o mica masuta din sticla, o plasma superba si un fotoliu. Culoarea peretilor este de un violet ca liliacul. In dreapta se poare zari bucataria, la fel de spatioasa ca si celelalte camere. Cu toate cele necesare plus o masuta si patru scaune confortabile.Apoi, o baie micuta-asa de urgenta-se poate vedea.In toaleta ,gresia si faianta erau de un bleu fermecator.Urc scarile spre mansarda,cele doua etaje fiind ale parintilor mei si verisorului meu. Cand ajung, observ o cameta mare, cu un televizor si o canapea, niste plante fiind pe langa canapea. Imi las bagajele pe covorul visiniu si ma indrept spre fereastra. Banul urias incalzeste puternic apa stralucitoare a marii involburate. Culoarea camerei e de un roz deschis, dand si mai multa lumina camerei. Imi iau bagajele si ma indrept spre camera mea. Rozul bonbon imi da un sentiment de bunastare. Lenjeria patului dublu se potrivea de minune cu perdeaua de culoarea florii-soarelui. Un dulap spatios se poate vedea in dreapta patului. O plasma de culoarea abanosului e in fata patului. In stanga era un birou, laptopul meu, si o poza cu sora mea. Draga de ea! A murit intr-un accident de masina. Era prea tanara ca sa moara! Incet, incet, lacrimile mele cristaline se declansaza si aluneca pe chipul meu candid. ma duc spre birou, iau poza si o sarut pe Ayame cu multa durere in suflet. Acum, simt doua sentimente intense: bucurie- pentru ca sunt aici, si tristete, mahnire pentru moartea Ei, a Ayamei. Usa se deschide si aud o voce foarte cunoscuta mie.
- Hei, Sakura-chan! Esti gata? ma intreba Naru.
- Da... spun eu, stergandu-mi repede ochii.
Soarele moare in mare pentru ca mai apoi sa reinvie iar. Rochita mea roz, transparenta, straluceste in lumina lunii cristaline.
*************************Va urma********************************
Stiu ca si asta e scurt, dar sper, totusi sa va placa.
Dak dragostea mea s-ar masura, itzi spun k te iubesk pana la cea ma indepartata stea
100% numai a ta
Dragostea e ca o floare. Trebuie sa-i dai apa, lumina shi soare. La fel ca shi floarea, daca dragostei nu-i dai atentie, iubire shi loialitate se va ,,ofili" shi nu va mai reinvia niciodata.
[Imagine: 804a26f6e3aa9007.jpg]

Am incercat sa-ntalnesc alt baiat.
M-am prefacut insa n-am rezistat.
Gandul imi zboara la tine mereu.
Stiu nu-i bine dar asta sunt eu.

De ce imi spui ca ma iubesty
Cand u nu sty sa pretuiesti
De ce imi spui ca ai pe altcineva
Cand eu sunt viata taaaaa

Ingeras din cer picat
Ochii tai m-au fermecat
Dintr-o singura privire