31-12-2008, 05:10 PM
A fost frumos si funny :))
Critici nu am, poate doar o mica atentionare :
Alte greseli nu am vazut si sunt destul de sigura ca nici nu ai mai avut .Cum a spus si akasuna lynn, tehnoredactarea este foarte buna.Virgulele sunt puse acolo unde trebuie iar ortografia este, de asemenea, corecta.
Lasand asta deoparte, imi place mult modul tau de a povesti.Iubesc fazele amuzante din acest fic.Partea in care ai descris compozitia sandvişului a fost : :ha:
Ai dreptate ca ultimul dialog a fost cam sec, insa o veste de genul asta nici nu putea sa fie altfel...asa ca din partea mea este ok.
Gata cu comentariile :)) Kiss :bye:
Critici nu am, poate doar o mica atentionare :
Citat:Ochii continuau sa se priveasca intens , privirile erau atintite unul asupra celuilalt (...)Deoarece este vorba de "priviri" (adica de ele), corect este : "privirile erau atintite una asupra celeilalte.
Alte greseli nu am vazut si sunt destul de sigura ca nici nu ai mai avut .Cum a spus si akasuna lynn, tehnoredactarea este foarte buna.Virgulele sunt puse acolo unde trebuie iar ortografia este, de asemenea, corecta.
Lasand asta deoparte, imi place mult modul tau de a povesti.Iubesc fazele amuzante din acest fic.Partea in care ai descris compozitia sandvişului a fost : :ha:
Ai dreptate ca ultimul dialog a fost cam sec, insa o veste de genul asta nici nu putea sa fie altfel...asa ca din partea mea este ok.
Gata cu comentariile :)) Kiss :bye:
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*