30-12-2008, 01:33 AM
Acum am terminat de citit fic-ul tau (din nou), doarece nu am observat cand ai pus ultimele capitole si, cum am o problema cu tinutul minte, m-am hotarat sa o iau de la inceput:))
Alte greseli nu am mai vazut..poate doar unele mici unde ai bagat niste litere in plus ("ciondraneala") insa stiu ca nu le-ai facut cu intentie.
Daca tot nu am postat la celelalte capitole sa-mi spun parerea despre fic-ul acesta :o idee originala, si draguta :)
In acest ultim capitol au fost cateva momente in care am ras de nu mai puteam =))
Si scena din baie a fost foarte...huh :hot:
Sunt curioasa sa vad cum o sa continue ceea ce au inceput dimineata :D
Astept cu nerabdare nextu . Bye bye :*
Citat:Ajunsi in sfarsit acasa,vulpea descuie usa,arunca cheile cat colo si il tranteste pe roscat pe covor.Sunt sigura ca ai vrut sa spui "brunet" :D
Alte greseli nu am mai vazut..poate doar unele mici unde ai bagat niste litere in plus ("ciondraneala") insa stiu ca nu le-ai facut cu intentie.
Daca tot nu am postat la celelalte capitole sa-mi spun parerea despre fic-ul acesta :o idee originala, si draguta :)
In acest ultim capitol au fost cateva momente in care am ras de nu mai puteam =))
Citat:-Sigur nu e ceva otrava?Are...bule..ca acidul!Fazele astea au fost bestiale =))..Saracul Hiei, habar nu are cum stau lucrurile prin lumea asta :))
Moment de reculegere.(...)
"Chestiile astea ale voastre ar trebui vandute cu manual de folosire"
-O lingi.(...)
-Sper ca nu o sa intrebi cu ce.Sau crezi ca poti sa lingi ceva cu piciorul?!
Si scena din baie a fost foarte...huh :hot:
Sunt curioasa sa vad cum o sa continue ceea ce au inceput dimineata :D
Astept cu nerabdare nextu . Bye bye :*
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*