18-11-2010, 04:59 PM
Ai spus ca postezi din placere apoi ai zis ca esti dezamagita ca nu primesti commentari .
Daca tu postezi dpar din placere asa si altii dau comment tot la fel .
Daca tie chiar iti place atunci nu ar trebuii sa iti pese daca primesti sau nu commentari .
Revenind la poze .
Chiar daca claritatea lasa de dorit in unele poze peisajele alese pentru fotografiat sunt fabuloase . Imi plac peisajele mai . . . monotone , ce te lasa rece asa ca unele dintre ele au fost pe placul meu . Nu imi pot gasii cuvintele sa - mi exprim gandurile . Am sa las doar atat . Daca te intrebi de ce nu am comentat fiecare poza imparte atunci reciteste commentul de la profil ca sa iti dai seama .
Daca tu postezi dpar din placere asa si altii dau comment tot la fel .
Daca tie chiar iti place atunci nu ar trebuii sa iti pese daca primesti sau nu commentari .
Revenind la poze .
Chiar daca claritatea lasa de dorit in unele poze peisajele alese pentru fotografiat sunt fabuloase . Imi plac peisajele mai . . . monotone , ce te lasa rece asa ca unele dintre ele au fost pe placul meu . Nu imi pot gasii cuvintele sa - mi exprim gandurile . Am sa las doar atat . Daca te intrebi de ce nu am comentat fiecare poza imparte atunci reciteste commentul de la profil ca sa iti dai seama .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2